Little McMickey
New member
../images/Emo153.gif../images/Emo191.gifיום ראשון ירוק../images/Emo105.gif../images/Emo203.gif../images/Emo5.gif
חעחעחעחע מה נשמע בננות?! סתם באלי לראש כזה "וואלה! צבע ירוק הולך" XDDDD היום אני שוב מאושרת:] כל היום הזה ראיתי את החתיך ההוא מכיתה י' שאני מחבבת(XDD) כל היוםם וכל היום הוא הסתכל עליי ואני עליו [אני מתנהגת כמו ילדה קטנה
] בכל מקרה אתמול הייתי ביומולדת של חברה שלי [היא בת 18] והיה קצת יבש כזה כי לאחרונה ממש התרחקנו וזאת הייתה פעם ראשונה שראיתי אותה אחרי איזה חודש נראה לי
כי היא כמעט לא באה לביצפר.. אז.. היה מוזר...
אווווווווווו ועוד משהו שבגללו אני ממש מאושרת הוא ששמעתי שהאמריקאים שהיו איתי בפולין[מקס
פיליפ
ג'ורדן
] באים לארץ במאי! ואנחנו נארח אותם! אני שוב אראה את כולם וזה יאיאיאיאיאי
בכל מקרה, ספרו לי איך היה היום... אחרי יום שבת של שינה עמוקה עד שעה.....לא זוכרת כבר
כרגע אני רואה את הסרט "מגדלי התאומים"
איזה עצוב זה.... שאלה יומית אם היו לכן 3 ילדים...בן,בת,בן איך הייתן קוראות להם? XDD שאלה מקורית חעחעחע אני הייתי... לבת-לירן לבן-אדם או אריה [
] לבן השני-עומרי או ליאם
חולה על השמות האלה..
חעחעחעחע מה נשמע בננות?! סתם באלי לראש כזה "וואלה! צבע ירוק הולך" XDDDD היום אני שוב מאושרת:] כל היום הזה ראיתי את החתיך ההוא מכיתה י' שאני מחבבת(XDD) כל היוםם וכל היום הוא הסתכל עליי ואני עליו [אני מתנהגת כמו ילדה קטנה