יום ראשון ירוק

Little McMickey

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo191.gifיום ראשון ירוק../images/Emo105.gif../images/Emo203.gif../images/Emo5.gif

חעחעחעחע מה נשמע בננות?! סתם באלי לראש כזה "וואלה! צבע ירוק הולך" XDDDD היום אני שוב מאושרת:] כל היום הזה ראיתי את החתיך ההוא מכיתה י' שאני מחבבת(XDD) כל היוםם וכל היום הוא הסתכל עליי ואני עליו [אני מתנהגת כמו ילדה קטנה
] בכל מקרה אתמול הייתי ביומולדת של חברה שלי [היא בת 18] והיה קצת יבש כזה כי לאחרונה ממש התרחקנו וזאת הייתה פעם ראשונה שראיתי אותה אחרי איזה חודש נראה לי
כי היא כמעט לא באה לביצפר.. אז.. היה מוזר...
אווווווווווו ועוד משהו שבגללו אני ממש מאושרת הוא ששמעתי שהאמריקאים שהיו איתי בפולין[מקס
פיליפ
ג'ורדן
] באים לארץ במאי! ואנחנו נארח אותם! אני שוב אראה את כולם וזה יאיאיאיאיאי
בכל מקרה, ספרו לי איך היה היום... אחרי יום שבת של שינה עמוקה עד שעה.....לא זוכרת כבר
כרגע אני רואה את הסרט "מגדלי התאומים"
איזה עצוב זה.... שאלה יומית אם היו לכן 3 ילדים...בן,בת,בן איך הייתן קוראות להם? XDD שאלה מקורית חעחעחע אני הייתי... לבת-לירן לבן-אדם או אריה [
] לבן השני-עומרי או ליאם
חולה על השמות האלה..

kelly7i

New member
לי כבר יש שם לבת שלי^^ ../images/Emo71.gif

אני הולכת לקרוא לה תות! אני אוהבת את השם הזה

גרבע

New member
נאמנאמ

תמיד אהבתי צבע ירוק.הוא לא של צפרדעים
היום היה מבחן בתנ"ך\= כל שאלה 18 נקודות
וכולן היו פתוחות
ו-קקה!יום שישי יש מבחן בחשבון\= אני ממש לא יכולה להרשות לעצמי לקבל -שוב-55! אוה ואני מתנדבת למועדונית
להישאר שעה אחרי בצפר ולעזור לילדים לצייר
[מחזירים לנו אחר כך .גם טיול וגם העלאה של 5 נקודות
] חח.היום היינו בבצפר הקודם XD והמורה שלי חיבקה אותי XD נאמ 3 ילדים ? לבת הייתי קוראת תהילה-או הלל[שם יפה.וזה לא קשור לתהילה בהוליווד] אממ לבן דודי ולשני אמממממ טוהר או אליחי...

גרבע

New member
אוה.

ואם היו יוצאות לי שתי בנות הייהי קוראת לאחת רננה. פעם שמעתי שני שמות ממש מגניבים.אחד לאל אבל אני לא זוכרת את שני
אחד היה כאילו ל-אל וההורים קראו לבן השני -לי-עד או משהו ><

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאין לי כותרת.

המהמ... דה דיג איז סטארטינג: היום קצתי לי ב7:46 ישר למרפאה שמתחת לבית לזריקת טטנוס משהו מטורף
(זה באמת לא כזה כואב כמו שכולם אומרים
) והכל בגלל ש...שישישבת הייתי ביומשבט ובגלל שאנחנו חמשושים(עבדים) אז אנחנו היינו צריכים כמו החמשושים בכל שנה להרם את הטקס אש ביומיים, ונחתכתי מרשת חלודה:-S ואין לי טטנוס כי כשחיסנו שנה שעברה לא היה לי פנקס חיסונים כ הבצפר היסודי גנב לי אותו(הם מכחישים
) ואז הלכתי לי לבצפר באיחור של שעה, בגלל הזריקה ואכלתי לי לבדי קליק XL(הו
השמנות..ועוד אחרי הטיול
המכנס סקיני השחור שלי נהיה עליי צמוד מידי:-Sמה זה רומז
|מודאג|)הממ..הגעתי לשעה השניה של תקשורת- ראינו קטע אחרון בהקשר של המיזנסצינה של חתונה מאוחרת(תזכורת עצמי:לא לשכוח את השאלה היומית) ואז התחלנו לראות סרט שקוראים לו העד, על האיימיש ויש שם ילד פיצפון חתיכי כזה שגורם לך לחשוב מחשבות פדופיליות(סתם, פשוט, הוא בטח כבר גדול יותר, לא
) וראינו חלק בהתחלה בשביל המיזנסצינה ואז המוה ספרה לנו את כל מה שקורה מהחלק שעצרנו בו והלאה
ואז עליתי לכיתה לשיעור אנגלית ואור הרביצה לי 3 פעמים בטטנוס
ואז המורה לאנגלית אמרה שהיא לוקחת מחברות לבדיקה וחטפתי חום כיכי, לא כתוב כמעט כלום משיעורים- הכל מילים של מק:-ד ואז היא אמרה זה שיעור הבא אז..כן..ניצלתי בערך...ואז שיעור רביעי- שיעור מונסה שהיא מחנכת מחליפה כשהמחנכת בשמירת הריון ובמקרה גם המנהלת של החט"ב בבצפר שלנו. בואו רק נגיד שהתחת שלה הוא ישות בפני עצמה, אין לי מששהו נגדה היא פשוט חופרת ומורה טיפוסית- כזאת שמגנה על מורות אחרות לא משנה מה הם עשו וכמה סבלתי ממורות כאלה בחיים, אח"כ מתמטיקה, רותם המורה עברה בינינו ואמרה לנו את הממוצע שלנו התעודה למרות שהיא רקביום שישי וקיבלתי 80. פאקינג B מיינוס. סתם זה אפילו לא מצחיק(חיקוי של פאקינג A)אך, למה השלט של המחשב היה לי בבטן
לא משנה זה לא קשור. לעניינו ברור שרווח[
] לי כגי אני ממש גרועה וקיבלתי נכשל בבחנים חות מה85 ולא יודעת השקעתי וזה אבל לא הצלחתי להצליח אז כאיו מגיע לי אבל לא מגיע לי אני מרגישה כאילו באמת לא מגיע לי ה80 הזה למרות שזב אידיוטי ואני אמורה לשמוח. אח"כ אילנה- שיעור שבוא דיברתי עם לחוח בפלאפון בסכנה רבה בשיעורי אילנה שכולם שונאים אותה. עלינו על זה שלפי השיער היא הייתה חברת להקת TH ואז היא חלקה ציונים על העיתונים
מקום אחרון בתחרות מפגרת שהיא המציאה שהיא חילקה אותנו לא לפי חברים טזה והיינו צריכים לעשות עיתון תנ"כ לפי קריטריונים מפגרים, אניווי 75 יחד עם עוד קבוצה
ואז הלכנו הבייתה ואני עם העבודה בספרות שעכשיו אני בהפסקה, ארממ...ערבית-ש.ב. חשובים שהיא בוחנת עליהם וכל השאר לא חשוב היום בערב אמור להיות ספיישל מקפליי בהיטס או שזה היה אתמול אבל הייתי בטיול=\ טוב נראה...אממ..זהו. אה
והתזכורת עבדה: שאלה יומית: בת- אממ..רוני\עלמה(בטעות יצאה לי טעות מקלדת-עלמנה, מזל שבמקור סה עם א')\תום -נדב(חבל שלבני דודים שלי קוראים נדב ורוני
)\תום\דני-דניאל וואטאבר(עוד לפני מקפליי XD
)אממ..מה היו עוד
מאן, אני לא זוכרת..יש מלאמלא לבנים ובעיקר לבנות באנגלית שהם בשמות האהובים עליי אבל אני לא אקרא לילדים שלי בשמות לא בעברית סתם ככה- עם סיבה מילא אבל סתם זה נשמע ממש מגוכך בערבית(לא כל השמות אבל רוב השמות שאני אוהבת,זה בדוק על יד ועל ידיי חברה שלי, ניסינו במבטע עברי והכל את השמות שאנחנו אוהבות וזה פשוט לא עובד, חוץ מהעובדה שאנחנו יהודיים וישראלים אז שם עברי נורמאלי וזהוXD למרות שאני ממשאוהבתץ שמות באנגלית כאלו..)

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאני יודעת שזאת שאלה רטורית אבל אני

מתחמקת מספרות אז אני אענה לך בכל זאת:רשת על הרצפה בזמן שמסובבים את הסביביון לתיקונים אחרונים, עברתי צד ונדקרתי מאחד השפיצים..וזה היה די עמוק כזה אז....טטנוס*מנגינהדרמטית*

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח אחת החפירות החזקות שלך!

LMAO אני לא יפרט על כול דבר. אבל יש לך מורות מעצבנות!

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDD תודה(../images/Emo35.gif) והמורת אכן../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

דנושש XD

New member
יש לך בערך אלף שורות אבל כותרת אין? ../images/Emo6.gif

כמה זמן לקח לך לכתוב את זה?
חחחח XD "ואין לי טטנוס כי כשחיסנו שנה שעברה לא היה לי פנקס חיסונים כ הבצפר היסודי גנב לי אותו(הם מכחישים
)"
חחחח זה כ"כ הצחיק אותי... לא יודעת למה
ככה את? מדברת עם לחוח ולא מעדכנת? לא משתפת? אין בעיה
סתם גילשייק!

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הייתי משתפת אם המסן לא היה #$%^*&)&^%$#@!$*)(&^#$@*&)(*&#$@$*&) אבל הוא בסדר. נכון לעכשיו
דנשיייייייייייייייייייק

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifחיחיחיחיחי רוני ../images/Emo9.gif זה השם שלי ~מצחקקת~

rox love BSM

New member
עאעאע יש לי מחר מבחן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

ואני לא יודעת כלום
בכל מקרה היה יום נחמד,עושים תוכניות לגדנ"ע ו...מתכוננים למלאמלאמלא מבחנים
מחר=מתמטיקה שלישי=גאוגרפיה חמישי=אנגלית
זה מלא מבחנים,והם לא מוכנים לדחות כמה.....זבלים
ולגבי השמות: בתאמילי,מלודי,קאסי,הופ בןויליאם,מקס/י,אנתוני...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאחלה של שמות! הלוואי ויכולתי לקרוא

ככה לילדים שלי חחח את יודעת רוב הסיכוים שאני אשאר לגור בארץ ושמות כאלה לא ממש יתקבלו בו
XD באסה.. למרות שאמילי כן אבל אני לא ממש אוהבת ת'שם

rox love BSM

New member
למה? זה יכול להיות נחמד...

יש לי ילדה בכיתה שקוראים לה קאסי. ולהרבה בנים בארץ קוראים מקס (כאילו מקסים אבל הם משנים את זה למקס)

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo26.gifשיר ראשון../images/Emo9.gifאיזה יום עצובבבבבבבבבב

נאמ..אוקי, היום הזה היה כול כך עצוב! כול היום דיברו איתנו על מה שקרה בישיבה בירושלים- וכמה בנות הכירו משם בנים[גם את אלו שמתו]... בכול זאת, לשלוח ילד לבית ספר- ולגלות שהוא לא יחזור יותר הביתה. אני אישית לא בכיתי כמו כולן...אבל טוב, כתבתי שיר
יום ועוד יום\בת-אל .ב. א. יום ועוד יום עם ישראל חי יום ועוד יום, המציאות היא סמל נעורי דקה ועוד דקה מוסיפה אני לחוות יום ועוד יום, מוות בצרורות תנו לי את הכוח לא לראות, להתעוור יום ועוד יום... ב. יש רגע בחיים שהכול נעצר הניקוד, ההברות לא מבטאים אף מילה הניגון של הבכי מתנפץ בשתיקה חנוקה ורסיסים של מלח נזרים בגומה עמוקה תנו לי את הכוח לא לשמוע, להיחרש יום ועוד יום... פזמון: היום הגיע קץ כול הקצים! אני רוצה להפריח חיים בקברים דם ותופת, מפגע מתאבד תלית כחול-לבן-אדום מתעופפת ברחוב האם אנחנו חיים? ג. האם ישנה דרך אחרת לחיות? האם מותר לחייך בליל קצירת נשמות? יום ועוד יום, בדולח עיניהם נכבה הצרחוקת הדוקרות כול גיד בשיכחה תנו לי את הכוח לא לדבר, להיאלם יום ועוד יום...
בית ד. נוסף רק אחרי כמה שעות...אני עדיין בספק אם להוסיף אותו בכלל ד. שנייה ועוד שנייה, יהיו ימים טובים דקה ועוד דקה, נרים מבט אל המרומים יום ועוד יום, כעת הם מלאכים שנה ועוד שנה, ואנחנו עוד חיים יום ועוד יום... אני יודעת שזה שיר עמוק- אולי חלק גדול מכאן בכלל לא יצליח לתפוס את הפואנטה שלו.. הוא די ממצה את כול מה שאני חושבת על הטרור בארץ, ויש בו אמצעים ספרותיים[כמו שהמורה שלי לספרות אמרה]XDD
<<<למי שבכול זאת קראה והבינה- או רק קראהXD
נאמ והציור? הוא פשוט ממש מתאים לשיר חח...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיאו אני כל כך מבינה את

השיר הזה, ובכלל מהמקום שזה בא ממנו.. את הרעיון שלו... זה ממש יפה ועמוק... את ממש יודעת להגיע למקומות אפלים ועמוקים ביותר בשירים ובציורים שהם יוצאים ממש ממש יפה.. כי גמאני כתבתי שיר דומה. אם לא קראת אותו והגבת אז הנה הוא
עולם שכזה\\\ ----------------- יש אנשים שמבינים ויש אנשים שסתם אומרים שהם יודעים על העולם כפי שהיה ולא בתקופה של מלחמה חיים בעולם בלי דאגות, רק כיף ושמחה היה אפשר לראות ילדים נהנים מבוגרים צוחקים לא רק על מלחמה הם מדברים היינו לוקחים הכל כמובן מאליו ועכשיו אנו יודעים שהכל יכול להעלם בהרף עין וכולם תמיד אומרים "אני שם על זה ז*ן" אז אולי תחשוב פעמיים ותסתכל אל השמיים אל העולם היפה שבו אנו חיים וכמובן שתמיד יהיו אלה ההורסים מטעמים אלה ואחרים, רק מלחמות הם יודעים להרוג ילדים, לא מהססים להרוג חיילים, בזה הם מומחים מקווה שזה יגמר ושוב אוכל לשוב לחיים... חיים של הנאה וכיף ללא חשש שמא זה יתנדף ברוח ללא רחמים, באנשים רעים כי אלוהים, אני לא יכולה עוד להמתין.

למעלה