יום ראשון ירוק

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח הסלנג הרס לך את כול היופי של

השיר. אבל עדיין! מיקי את ילדה עמוקה=] XD ותודה=] לפחות מישהו מבין בעומק

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח כן- אבל הוא די מתאים..כאילו איך אני

אסביר לך.. XD בטח שלא ניסית להיות ביאליק- אבל זה די מתאים לשיר הסלנג...למרות שאולי אם לא...לא בעצם זה די מתאים. חוזרת בי. למרות שהיה עדיף בלי. אבל טוב אולי זה באמת מתאים- אני צריכה לחשוב על זה.. XDD פיצול אישיות טהור.

butbut

New member
../images/Emo126.gifאו שבעצם התכוונת לומר...

תצעקי עלי. XD

butbut

New member
../images/Emo126.gifתודה רבה../images/Emo70.gif דווקא לא חשבתי שיאהבו את בית

ד' בגלל שהוא הסיכום. XD

מוכשרת.!! אהבתיי יוו אני בוכה בגללך !!!! ../images/Emo7.gif

אין אין אין מילים...
מוכשרת !! והבית האחרון יפה !! תשאירי אותו !! איזה עצוב? ואיתנו בכלל לא דיברו על מה שקרה...(ביצפר חילוני מטומטם !!!!) ואני בתור מסורתית רגילה לשיחות על מצבים כאלו (למדתי באולפנה) מסכנים...וכ"כ צעירים... ב**-**** הערבים האלוו!!!!!! ימח שמם !!!!!!!!!!!!

butbut

New member
../images/Emo126.gifאיתנו דיברו בעיקר על זה שצריך להיות שמחי

ם בגלל שבעצם מה שהפיגוע הזה בא לומר זה לקרוא לעם להתעורר! [כומר לחזור בתשובה]. אבל טוב, לא אהבתי אתז ה שהם חתרו רק לחזרה בתשובה- אני ממש הרגשתי רע על זה שמה שהם באמת חושבים זה שבגלל שזה חודש אדר אז צריכים להיות שמחים[אבל יש בזה משהו נכון]. ובכול זאת><" נאמ... המקרה הזה היה פשוט מחריד! אני פשוט...איך לומר את זה בנוסח נורמאלי? הזדעזעתי... כששעמעתי שהוא הרג ילדים בגיל שלי!! כאילו חבר'ה שהם מדריכים וחניכים בבני-עקיבא...><" אבל זה לא גרם לי לבכות- רק לחשוב על זה רבה, זהו

אבל הקטע זה שאצלנו בכלל לא דיברו על מה שקרה ש

ם... כאילו פאק?! בסדר...הם מישיבה...והם דתיים והכל אבל לא להזכיר ולא לדבר על מה שקרה?? אני בתור מסורתית התרגזתי...אולי זו הסיבה שאני שונאת ת'ביצפר שלי כי אם זה היה פיגוע שהיו בו חילונים בטח היו מדברים על זה כל היום !! ונכון..בגילאים שלך שלנו..נוער... איך אפשר לעשות דבר כזה?! אתה צריך להיות אדם חולני בשביל לרצוח אנשים ואח"כ עוד לוודות שהם מתים !! ולגרום לעם להתעורר בצורה כזו? לא נראה לי שמישהו מתייחס לזה ברצינות...חוץ ממי שבאמת באמת אכפת-ואין הרבה כאלו. שונאת את הביצפר שלי...שונאת !!!!

butbut

New member
../images/Emo126.gifהיי, אל תשנאי את הבית ספר שלך...יש לו

אידיאולוגי אחרת- ודרך אחרת. וברור שלא היית רוצה להיות בשלי שבמשך 3 שעות שלמות רק דנו בנושא הזה ועוד שעה של טקס שלם באמפי. אני חושבת שהם בחרו לנכון לא להזכיר את זה...למרות שזה לא נכון כי זה רק מראה עד כמה שהם אטומים ועד כמה שהם מנסים להכחיש אצל עצמם שגם החבר'ה הדתיים הם חלק מן העם. ובכללי אני חושבת שזה לא בגלל דתיים-חילוניים. אולי בגלל שתמיד אנחנו שומעים על מתים- אז מה הקטע עכשיו להחליט לעשות מזה רעש? אני חושבת שמהכול צריך לעשות רעש! גם איש-אחד-שמת זה לאבד אבא או ילד או בעל או דוד או סבא!

צודקת...אבל זה קשה לקבל את זה ככה..שבכלל לא י

ידברו על זה... אבל נו טוב...מה אני כבר יכולה לעשות?...חחח...

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח בדיוק../images/Emo9.gif

נאמ...חפיף עצם זה שאת מדברת ע זה- כאן-בבית-לא חשוב איפה..זה כבר מספיק חח

butbut

New member
../images/Emo141.gifובקשר לשאלה של השמות!!!!!!!!!!!!!!XDDD

לבן-טל, דניאל,טופז,אהבה לבת-גילי, טל, אופק, שחר, שחף :]

butbut

New member
../images/Emo126.gifאופסססססס בלבלתי בין הבנים לבנות!!XDD

לבן-דניאל, טל, אופק,שחר,שחף, איתמר לבת-טופז,טל, גילי,אהבה.

גרבע

New member
ציור יפה *-*

איך התחלת לצייר אותו ?OO" כאילו מאיזה חלק?

TomiSh XD

New member
אהבבתיי ../images/Emo70.gif

השיר מדהים ! ותשאירי את הבית האחרון הוא ממש יפה

למעלה