michalie XD
New member
אעאעאע אני פאקינג חולה עם..
עם פאקינג 39 מעלות חום!!!! אז ככה: קמתי באיחור ב-8 ורבע (הלימודים מתחילים ב-8 וחצי) אמרתי לאמא שלי "}אמא אני לא מרגישה טוב הגרון כואב לי" ומה היא אמרה? "לא נורא, הכל יעבור" הלכתי לבצפר (או יותר נכון אימי החמדמדה הסיעה אותי) התחילו לי כאבי ראש בזמן שעה ראשונה - ספרות שהיה משעמם תחת
כאילו את מי זה מענייין הסיפור יאנקו מן העיר התחתית
שיווו (ס'פקאצה אני
) ואז שעה שניה היה של"ח המורה דיבר איתנו על הטיול השנתי שיהיה לנו. אנחנו נוסעים לגולן ונישן באכסניות יאיייי ~הפסקה~ רציתי ללכת הביתה אבל אמרתי לעצמי "מיכל!!! את לא הולכת לשום מקום אל תהיי מפונקת!" ולא התקשרתי לאמא שלי שתבוא לקחת אותי. אחר כך שעה שלישית היה ~ספרות~ המורה אמרה כזה "למה שלא נשמע את מיכל מדברת ונדע מה הקול שלה?!?!" ואני כולי בעצבים לא עונה לה ולא מסתכלת עליה. היא לנו מקרא - לא עשיתי שיעורים
אבל המורה לא שואלת אותי שאלות אז מה איכפתלי.? שעה אחרונה היה לי אנגלית אני כל כך מטורפת על המקצוע הזה הוא כל כך... כל כך יפה
אחר כך חזרתי הביתה לא הרגשתי את הראש שלי מרוב שהוא כאב לא רציתי לאכול (זה שיא) מדדתי חום כשהלכתי לעשות שיעורים בהתחלה זה היה 37.6 ואז אני הלכתי לשכב והחום על לי ל- 37.9 ואז החום עלה לי ל-38.1 ואני הייתי חייבת ללכת לקוסמטיקאית לעשות שפם
הלכתי חולה. אמא שלי התעצבנה עליי כשהלכתי אבל מה לעשות?! אני לא רוצה לגדל שערות ואז יהיה לי שפםםם גדול גדול גדול. ואז כשבאתי הביתה הלכתי לנוח ועאעעאע גילתי שיש לי חום 38.5 ואז ראיתי סרט ואחריי הסרט זה על לי ל-39 אעאע אני לא רוצה להיות חולההה
ובקשר לילדים שהייתי רוצה שיקראו להם: לבן- רוי לבת - אנג'ל או אממ.. שכחתי
ואני לא יודעת מה לשאר. טוב חפרתי
עם פאקינג 39 מעלות חום!!!! אז ככה: קמתי באיחור ב-8 ורבע (הלימודים מתחילים ב-8 וחצי) אמרתי לאמא שלי "}אמא אני לא מרגישה טוב הגרון כואב לי" ומה היא אמרה? "לא נורא, הכל יעבור" הלכתי לבצפר (או יותר נכון אימי החמדמדה הסיעה אותי) התחילו לי כאבי ראש בזמן שעה ראשונה - ספרות שהיה משעמם תחת