יום ראשון ירוק

michalie XD

New member
אעאעאע אני פאקינג חולה עם..

עם פאקינג 39 מעלות חום!!!! אז ככה: קמתי באיחור ב-8 ורבע (הלימודים מתחילים ב-8 וחצי) אמרתי לאמא שלי "}אמא אני לא מרגישה טוב הגרון כואב לי" ומה היא אמרה? "לא נורא, הכל יעבור" הלכתי לבצפר (או יותר נכון אימי החמדמדה הסיעה אותי) התחילו לי כאבי ראש בזמן שעה ראשונה - ספרות שהיה משעמם תחת
כאילו את מי זה מענייין הסיפור יאנקו מן העיר התחתית
שיווו (ס'פקאצה אני
) ואז שעה שניה היה של"ח המורה דיבר איתנו על הטיול השנתי שיהיה לנו. אנחנו נוסעים לגולן ונישן באכסניות יאיייי ~הפסקה~ רציתי ללכת הביתה אבל אמרתי לעצמי "מיכל!!! את לא הולכת לשום מקום אל תהיי מפונקת!" ולא התקשרתי לאמא שלי שתבוא לקחת אותי. אחר כך שעה שלישית היה ~ספרות~ המורה אמרה כזה "למה שלא נשמע את מיכל מדברת ונדע מה הקול שלה?!?!" ואני כולי בעצבים לא עונה לה ולא מסתכלת עליה. היא לנו מקרא - לא עשיתי שיעורים
אבל המורה לא שואלת אותי שאלות אז מה איכפתלי.? שעה אחרונה היה לי אנגלית אני כל כך מטורפת על המקצוע הזה הוא כל כך... כל כך יפה
אחר כך חזרתי הביתה לא הרגשתי את הראש שלי מרוב שהוא כאב לא רציתי לאכול (זה שיא) מדדתי חום כשהלכתי לעשות שיעורים בהתחלה זה היה 37.6 ואז אני הלכתי לשכב והחום על לי ל- 37.9 ואז החום עלה לי ל-38.1 ואני הייתי חייבת ללכת לקוסמטיקאית לעשות שפם
הלכתי חולה. אמא שלי התעצבנה עליי כשהלכתי אבל מה לעשות?! אני לא רוצה לגדל שערות ואז יהיה לי שפםםם גדול גדול גדול. ואז כשבאתי הביתה הלכתי לנוח ועאעעאע גילתי שיש לי חום 38.5 ואז ראיתי סרט ואחריי הסרט זה על לי ל-39 אעאע אני לא רוצה להיות חולההה |בוכה| ובקשר לילדים שהייתי רוצה שיקראו להם: לבן- רוי לבת - אנג'ל או אממ.. שכחתי
ואני לא יודעת מה לשאר. טוב חפרתי

MelMcFly

New member
../images/Emo219.gifיום ראשון../images/Emo217.gif

יום משעמם -__- התחלתי ב-9 וסוף סוף הגעתי בזמן! בלי לאחר !
שעה ראשונה היה היסטוריה
אחר כך הפסקה ישבתי עם חברה שלי בדשא פתאום אני רואה אין יותר ילדים ונהיה שקט אז אמרתי לחברה שלי ושתינו לא שמנו לב שנגמרה ההפסקה XDD אחר כך רטורקיה ומדעים שעתיים
יום משעמם .. לבן- הייתי קוראת טום גם לפני שאהבתי את מק אהבתי את השם .. וגם ג'ורדן ולבנות - ליאן ליה וגם אייזי זה שם יפה

RAVEN 175

New member
../images/Emo215.gifמיי סאנדיי../images/Emo9.gif

אז איך שבוע חדש ומופלא יכול להתחיל אם... מבחן בביולוגיה
אני אומרת לכן.. המורה הייתי במחזור! היא כל שנייה צעקה, הביאה רעיונות מפגרים שאנחנו מנסים להעתיק ["למה הפלקט הזה על השולחן? כדי שהוא יסתיר אותן נכון!", "לא, הוא פשוט נפל מהקיר"] חולה! שתקח אדוויל ותרד מאיתנו. אחרי זה היה לי אגרואקולוגיה בחצר [לשתול שתילים
]. אחר כך שעתיים אנגלית.. ואז שעה תמתט' ואחרי זה, כמה נפלא.. עוד ארגואקולוגיה אבל עכשיו הינו לחדר המחשבים אז גלישתי לי באינטרנט וניסיתי שהמורה לא יתפוס אותי. ובסופבסוף.. 3 שעות תקשרות, יאיייי! [NOT
] ישבנו וראינו עבודות של וואן שוט שחלק מהקבוצה עשתה [אני בקבוצה האחרונה] לקראת סוף השיעורים הגעתי למסקנה שהרעיון הראשון שלי לוואן שוט בלתי אפשרי למעשה.. אז ביקשתי להחליף לרעיון אחר.. והאמת, הוא יותר מגניב
לשאלה היומית בת - אלי [עם A] בן - ג'קסון בן - טיילר\טיילור אני כלכך אוהבת את השמות האלה

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif עזבו אתכם כבר משמות בריטיים../images/Emo70.gif!!!../images/Emo6.gif

חחחח אתן גרות בישראל !!! XDDDD
סתם

Lior1590

New member
איזה יום מדהים היה לי היום!!!../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif

אני לא שחצנית פשוט היום היה באמת מדהים! אתמול [יום שבת] הייתה תחרות שקובעת מי ארבעת הבנות שיטוסו לאליפות אירופה ב-18.3 [עוד 9 ימים!!] ואתמול בתחרות זכיתי מקום ראשון ומה שאומר שאני עוזבת אתכן לשבוע שלם![
] בשביל להשתתף באליפות אירופה אז היום, כשהגעתי לבית הספר היה שלט ענקי שכתוב עליו 'מזל טוב ליאור ואופיר[עוד מישהי שזכתה מקום ראשון אבל בדגם אחר ונוסעת לאירופה], נתגעגע!'. היום היה ממש כיף, ובנות שהתחרתי מולן ולא נוסעות היו ממש מגעילות אבל לא התייחסתי אליהם.. אחר כך הלכתי למועדון בים ועשו לכבודנו מסיבה וכולם היו ממש ממש חמודים! איזה כיף היה היום!!! וואי התחרות הולכת להיות ממש קשה! כי עברתי לגלשן ומפרש גדולים יותר! אהההההה איזה פחד.... אני רק אומרת שאני ממש אתגעגע אליכן אבל ממש
ולשאלה שלך - לבן - עידו [אני מתה על השם הזה],לבת - ליאן, לבן - יובל. טוב קצת חפרתי, יום טוב לכולן!!

Lior1590

New member
פדיחות../images/Emo9.gif אבל בינתיים אין לי מושג...

לא מסרו לנו פרטים בכלל על הנסיעה ועל התחרות...

talosh1234

New member
ליאוררר

רוני אמרה לי ורציתי לכתוב לך בהצלחהה חח אז בהצלחההההההההההה 3>

Lior1590

New member
תודהההההההההההההההה!!!!!!

איזה מאמי היא! היא התקשרה להגיד מזל טוב כי בת דודה שלה סיפרה לה...

TomiSh XD

New member
אאמ הילדים שליי .. XD

אני רוצה תאומים חח נראה לי צריך לעבוד על זה מעכשיו ..
הבן הגדול - קורן
הבת - ליאן \ ריילי - שם מוזר אבל אני אוהבת אותו
הבן הקטן - ריאן
או אושרי

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDD ריילי זה השם משפחה של הדמות בפיק

שלי
בדיוקהיה בטלויזיה מזל תאומות ולא מצאתי שםם משפחה ולאחת מהן קראו ריילי אז לקחי את זה XDDD

ענבז

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif|יום ראשון - The 70's show

יוו כמה פרקים ראיתי היום XD ועשיתי המוווון כושר, כי אני חייבת לרדת עוד עד פורים :) אבל היה ממש כיף ומצחיק קלטת כושר: *מראים מישהי ממש שרירים שושה איזה תרגיל יחסית פשוט וההבעת פנים שלה ממש לחוצה, אשכרה כאילו היא מחרבנת* "וואי אני ממש מרגישה את השריר הזה , ואתם? חח מדריכת כושר דפוקה אמריקאית שלא יודעת לשאול שאלות את הצופים XD תשובות לשאלה יומית : מאיפה השאלה הזאת באה ? XD בנות - אופיר וליה בנים - שחר ויואב יום מדהים לכולן =)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif בלה בלה בלה ../images/Emo9.gif

היום טפשותי הגיעה לשיא [טוב נו, הטיפשות תפרוץ עוד מס' פעמים רבות]. הייתי אמורה לשבת עם המורה שלי לאנגלית שעה לפני שהשיעור הראשון שלי מתחיל, על הפרוג'קט שעשיתי [על מק] אבל, שכחתי לכתוב את השם על העבודה אז היא לא הביאה אותה ואני באתי סתם שעה קודם! >< אז בשיא חננותי הלכתי לספרייה לנסות להמשיך לעבוד על הביוטופ, ללא הצלחה מרובה. אח"כ 80 כפיפות בטן בספורט, שעה משעממת ברמות של אזרחות עם כמה ציטוטים ו.. 3(!) שעות של מת'.
שמורה לא הפסיקה לצעוק עליי כי כל הזמו דברתי
מצאתי חגורה לתחפושת ועכשיו נשארו לי רק נעליים פרחוליות >< המבחן מחר בערבית נדחה ואני גם מתחילה ב-11:45 :]] שיעורים רבים במת'+UC&P והנני כאן. הו, וגם היה לי ויז'ן לדואט עם תום פטרובר מהיהודים XDDDD אז התחלתי לשרבט קצת ויצא שיר טחחחחח דווקא סביר.
תשובה יומית
בן | - תום/טום. בלי קשר לאף תום שאני מכירה. בן | - ג'ייסון. בת - תמיד רציתי אור [האמ] אבל זה השתנה [עד הפעם הבאה] וכרגע זה - אֵמיל.

למעלה