אוקה |כפיר|../images/Emo47.gif
אני אכתוב על האורוות ווסטרן בקיבוץ.. 1. כתבו על החווה שלם פרטים. האורווה ממוקמת בעמק יזראעל, ליד יוקנעם, חצי שעה מחיפה. האורווה מתעסקת בסגנון הווסטרן והרומח ויש אפילו מישי שעושה טיפולי. יש כ- 11 סוסים(שמתוכם 7 סוסי בצפר), 5 סייחים חמור ופונית ^^ 2. כתבו על הסוסים שלכם פרטים.
ויסקי- סוס הרבעה פרטי. כשאין נקבות בסביבה הוא ממש מתוק 4.
והוא ממ-ש יפה !
בר- הסוס של המדריכה שלי. סוס פלמינו שמן ומתוק שהיא עושה איתו קאטינג. נדבק בטרוףףףףף
אנג'י- סוסה פרטית שהבעלים שלה עושים עליה חצי פנסיון ( אז היא סוסת בצפר). צעירה וקצת טיפשע אבל יפה ויש לה עתיד. שונאת שנוגעים לה בראש.
הסוסה החדשה בלי השם- קצת מעצבנת אבל אני אוהבת אותה. אוהבת לעמוד בתוך הדלי של האוכל שלה ( זה מן חצי חבית כזאת מפלסטיק שבטוחה יש בטון) שרוכבים עליה היא מורידה נורא את הראש ומתעגלת בטרוףףף.
דייגו- חמור.
סתם..לא חמור רגיל...חמור חתיךךךךךךך וערססססס
מילאן- סייח אפלוסה מדהים עם אופי מעולה. החבר הכי טוב של דייגו.
סופה- פונית וולשית פרטית. הבעלים שלה עושים עליה טיפולי (מדריכים כאילו) ומוכנים שיעשו עליה שיעורי רומח. שנה הבאה אני רוצה להתחרות איתה טרייל עם אוכף אינגליש. אני מקווה שלא יפסלו אותי
אנג'ל- פרטית. בת 24 ועושים עליה טיפולי. אני גם רוכבת עליה מדיי פעם אבל לא רציני. סוסה ממש מתוקה ורגועה.
בר-כו- סייח צעיר. קצת טיפש אבל יעבור. מאוד ידידותי וחמוד. כנראה יהיה סוס בצפר. הבן של אריזונה (המלכה !).
אריזונה- היחידה אצלנו שרוכבים איתה עם אקמור. רבע פונית ושלושתרבע מקומי. יש לנו נטיה תמיד לצלם את התחת שלה. מלכה
.
ג'ינג'ר- סייחה צעירה. אפלוסה יפיפיה. יש דיי הרבה שרוצים לקנות אותה. פעם היא הייתה נורא לא ידידותית אבל עכשיו היא ממש מתוקה
סנטנה- אפלוסה. אוטומטית בטרוף ויש לה צעד מדהי-ם. אני לא מתה עליה אבל כל האחרים כן
אבל היא ממש סוסה טובה
חוזליטו- הבעל של סנטנה. חצי ערבי בן 18 עם הצעד הכי לא נוח בארץ
נשמה בטרוף עם אופי די חם. אוהב לעשות קאנטר במקום.
בז'- המלך שליייייייייי!...סוס המרכבות שלנו.מלך אמיתי ! קצת עצלן אבל שמתחילים להזיז אותו הוא פצצה! שונא רומחים.
ג'אנגל- חתול תפוצ'יפס מתוק שליייייי !יש לו צעד מאוד נוח והוא סוס מעולה אבל הוא פחדן נוראאאאא... אוהב להתכרבל כמו חתול וללקק ידיים של אנשים^___^ חתולללללל
אדום- הסוס החביב על מנהל האורווה. סוס חם מאוד ואוהב להביא באקים. אני אישית אוהבת אותו אבל המון לא...הוא ממש כוסון ויש לו צעד מהמם.
ג'וניקה- סייחה קווטרית טהורה. יתחילו עוד מעט לאלף אותה לקאטינג ורופינג. קצת משועממת כי כרגע לא מתעסקים איתה הרבה. נורא יפה
גולדי- סייחת פלמינו עם אופי מיוחדדדד ומדהים
חברת הנפש של ג'וניקה ! אוכלת לעט כמו החיים שלי ואוהבת לבלוע אויר
3. כתבו סיפור אחד, על סוס שעזב אותכם, סיפור שהיה לסוס הזה בחווה. שו ? סיפור מהיום ? בר האידיוט הוריד לעצמו חצי מהרעמה, איך זה ?
אלונה נראה לי רצחה אותו או משו.. כתבו שיר שמתאים בשם או באופי לסוס מחוותכם.
הו חוזליטו ! סוס החלומותתתתת