משו נחמט^^

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo70.gifמשו נחמט^^../images/Emo70.gif../images/Emo153.gif

1. כתבו על החווה שלם פרטים. 2. כתבו על הסוסים שלכם פרטים. ב. הוסיפו לכל סוס אייקום המאפיין אותו. 3. כתבו סיפור אחד, על סוס שעזב אותכם, סיפור שהיה לסוס הזה בחווה. 4. כתבו שיר שמתאים בשם או באופי לסוס מחוותכם.

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo25.gifבעע../images/Emo25.gif../images/Emo103.gif

1. החווה שוכנת בעמק יזראעל- יוקנעם מושבה. החווה מגיל 5+. החווה מעניקה אווירה טובה ל- תלמידים, סוסים ולהורים. החווה מנוהלת מתמיד על ידי משפחת זוהר. עמק זוהר היא חוות אינגליש- קפיצות ודראסז'. מתקיימת בה גם רכיבה טיפולית בין השאר.. 2. לנסלוט- סוס חמוד ומתוק שאוהב ללקק ידיים של אנשים. קוזט- סוסה ממש חמודה. צעירה. קופצת מהמם. סוסה של יעל. סנטה- סוסה זקנה, אך חמודה לאללה, שחורה בגוף ובפרצוף. סיני- סוס חמוד, ומתוק שעושה בין השאר רכיבה טיפולית. גלי- סוסה נשמה, סוסה בעיקר דראסז' אך בקפיצות היא פצצה. ורג'יניה- סוסה מתוקה, יש לה מים ברגל, קופצת טוב, קצת זקנה.. חוואג'- פוני, ג'מפר בטירוף, חזק בטירוף, מושלמון בטירוף
! כרמל- סוס מהמם ביופיו, וגם כשרוכבים עליו הוא מדהים בהכל!! ורדה- סוסה מתוקה לאללה, עובדת יפה כשצריך, קצת אוהבת בנות, קצת.. פוצ'יני- סוס חמודיק שכבר איזה 17 שנה מתחרה ולא מאכזב אף אבך אף רוכב. גראנדקרו- הגיעה אלינו רק השנה, ותישאר לפי המתוכנן איזה שנתיים, יש!! רוז- סוסה זקנה, בת 28 מתוקה בטירוף, עובדת טוב, חולה עלייך רוזיקה! פליקס- זולל כמו חזיר ועובד כמו חמור, סוס לדעתי מהמם ביופיו- מושלם!! יויו- סייח חמדמד, שהתחלנו לאלף אותו, הוא ממש פשוש, גוזלון קטנטנן.. רוזן- סוס חמוד, מצויין בקפיצות וגם בדראסז', מלקק כל אחד, וממש מאמי. בוטן- סוס שלא יכול בלי אחיו/חברו הטוב רוזן. חייב מרעה ואוהב לרוץ.. 3. הסיפור על סיזר- דפנה רכבה עליו בתחרות, והיא באה איתו למכשול נראה לי זה היה מכשול של מטר בערך, והוא החליט שהוא מפחד ממשו וקופץ את הכנף של המכשול, וואוו וזו הייתה כנף ענקית, ולא הפיל ודפנה המדריכה נשארה עליו. תארו לעצמיכם ת'תמונה בראש. יאוו, שאווה! וואוו, דפנה יא מלכונת! 4. על רוז- רוזה רוזה רוזה רוזה, את אהובתי..........עד שתהיי אישתי!!

צדק8

New member
אוקה |כפיר|../images/Emo47.gif

אני אכתוב על האורוות ווסטרן בקיבוץ.. 1. כתבו על החווה שלם פרטים. האורווה ממוקמת בעמק יזראעל, ליד יוקנעם, חצי שעה מחיפה. האורווה מתעסקת בסגנון הווסטרן והרומח ויש אפילו מישי שעושה טיפולי. יש כ- 11 סוסים(שמתוכם 7 סוסי בצפר), 5 סייחים חמור ופונית ^^ 2. כתבו על הסוסים שלכם פרטים.
ויסקי- סוס הרבעה פרטי. כשאין נקבות בסביבה הוא ממש מתוק 4.
והוא ממ-ש יפה !
בר- הסוס של המדריכה שלי. סוס פלמינו שמן ומתוק שהיא עושה איתו קאטינג. נדבק בטרוףףףףף
אנג'י- סוסה פרטית שהבעלים שלה עושים עליה חצי פנסיון ( אז היא סוסת בצפר). צעירה וקצת טיפשע אבל יפה ויש לה עתיד. שונאת שנוגעים לה בראש.
הסוסה החדשה בלי השם- קצת מעצבנת אבל אני אוהבת אותה. אוהבת לעמוד בתוך הדלי של האוכל שלה ( זה מן חצי חבית כזאת מפלסטיק שבטוחה יש בטון) שרוכבים עליה היא מורידה נורא את הראש ומתעגלת בטרוףףף.
דייגו- חמור.
סתם..לא חמור רגיל...חמור חתיךךךךךךך וערססססס
מילאן- סייח אפלוסה מדהים עם אופי מעולה. החבר הכי טוב של דייגו.
סופה- פונית וולשית פרטית. הבעלים שלה עושים עליה טיפולי (מדריכים כאילו) ומוכנים שיעשו עליה שיעורי רומח. שנה הבאה אני רוצה להתחרות איתה טרייל עם אוכף אינגליש. אני מקווה שלא יפסלו אותי
אנג'ל- פרטית. בת 24 ועושים עליה טיפולי. אני גם רוכבת עליה מדיי פעם אבל לא רציני. סוסה ממש מתוקה ורגועה.
בר-כו- סייח צעיר. קצת טיפש אבל יעבור. מאוד ידידותי וחמוד. כנראה יהיה סוס בצפר. הבן של אריזונה (המלכה !).
אריזונה- היחידה אצלנו שרוכבים איתה עם אקמור. רבע פונית ושלושתרבע מקומי. יש לנו נטיה תמיד לצלם את התחת שלה. מלכה
.
ג'ינג'ר- סייחה צעירה. אפלוסה יפיפיה. יש דיי הרבה שרוצים לקנות אותה. פעם היא הייתה נורא לא ידידותית אבל עכשיו היא ממש מתוקה
סנטנה- אפלוסה. אוטומטית בטרוף ויש לה צעד מדהי-ם. אני לא מתה עליה אבל כל האחרים כן
אבל היא ממש סוסה טובה
חוזליטו- הבעל של סנטנה. חצי ערבי בן 18 עם הצעד הכי לא נוח בארץ
נשמה בטרוף עם אופי די חם. אוהב לעשות קאנטר במקום.
בז'- המלך שליייייייייי!...סוס המרכבות שלנו.מלך אמיתי ! קצת עצלן אבל שמתחילים להזיז אותו הוא פצצה! שונא רומחים.
ג'אנגל- חתול תפוצ'יפס מתוק שליייייי !יש לו צעד מאוד נוח והוא סוס מעולה אבל הוא פחדן נוראאאאא... אוהב להתכרבל כמו חתול וללקק ידיים של אנשים^___^ חתולללללל
אדום- הסוס החביב על מנהל האורווה. סוס חם מאוד ואוהב להביא באקים. אני אישית אוהבת אותו אבל המון לא...הוא ממש כוסון ויש לו צעד מהמם.
ג'וניקה- סייחה קווטרית טהורה. יתחילו עוד מעט לאלף אותה לקאטינג ורופינג. קצת משועממת כי כרגע לא מתעסקים איתה הרבה. נורא יפה
גולדי- סייחת פלמינו עם אופי מיוחדדדד ומדהים
חברת הנפש של ג'וניקה ! אוכלת לעט כמו החיים שלי ואוהבת לבלוע אויר
3. כתבו סיפור אחד, על סוס שעזב אותכם, סיפור שהיה לסוס הזה בחווה. שו ? סיפור מהיום ? בר האידיוט הוריד לעצמו חצי מהרעמה, איך זה ?
אלונה נראה לי רצחה אותו או משו.. כתבו שיר שמתאים בשם או באופי לסוס מחוותכם.
הו חוזליטו ! סוס החלומותתתתת

טוי בוי

New member
סבבסססס.....

החווה נמצאת בכניסה למושב רישפון. בחווה יש כ-55 סוסים בערך. מתוכם 11 סוסי בצפר בשימוש. המנהלים של החווה הם: "פרנקי" ו"עדי". פנסיון מנלא עולה-2200 שח. חצי פנסיון עולה- 1500 שח. שיעור ניסיון עולה- 80 שח.לחצי שעה. שיעור פרטי בודד עולה- 120 שח לחצי שעה. שיעור קבוצתי הוא שעה-45 דקות. בקבוצה יש מ-2 ילדים עד-5,4 ילדים.. את הקבוצות בונים לפי גיל ורמת הרכיבה. יש בחווה כ-9 (בערך) מדריכים: נועם, נועה, אושרת, רנה, גור, אביעד, שירית, מיאה, תמי... יש אפשרות לעשות שיעורים בבוקר אחר הצהריים בצהריים ובערב עד 8 וחצי בקיץ ובחורף 7 וחצי. אין אפשרות לטיולים מאורגנים. כל שנה יש לפרטיים ולרוכבים המתקדמים טיול בארץ ישראל. המפרזל של החווה הוא "אבי סבא". החווה היא "אינגליש". קפיצות ודרסאג'. ~טוי בוי~ גיל- 13. מקצוע- סוס בצפר תחום- קפיצות ודרסאג' למתקדמים. שמות חיבה- טושט, פוני שמוני, טוי.... מדריך אהוב- אושרת!!! רוכב אהוב- אני חושבת שאני, לא ראיתי אותו צוהל לאף אחד חוץ מלאושרת ולי... גובה- 146+-... בעיות נפוצות בבריאות- אין ממש, הוא לא חולה בדרך כלל, חוץ מגרדת נוראית בזנב! בעיות ברכיבה- הוא לא מקשיב לרגל, סרבן! הוא שונא אוקסרים וטריפלים וחומות ועל דבר שעובר את ה-90, קשה בפה לפעמים, נשען על המתג תמיד!, בורח החוצה, נופל בקאנטר לטרוט, לועס את המתג, נותן באקים, הולך אחורה, מסתובב בפינה, נאבק (מושך), חם בחוץ פחד!.......יש עוד בקיצור לא סוס כזה קליל לכל אחד. סיפור- היה סוס פרטי שיובא מהולנד. וווזזהההווו... איקון-
חחח... ~ג'רי~ גיל- אין לי שמץ! מקצוע- סוס בצפר, היה בפנסיון. תחום- דרסאג'. שמות חיבה- ג'רוש, פופי פופ מלך מלאך! מדריך אהוב- אושרת ברור...חחחח רוכב אהוב- לא יודעת... גובה- בסביבות ה- 150- 160....סמ בעיות בריאות נפוצות- דופק את הרגליים ברכיבה, מתגרד על כל דבר בערך!... בעיות ברכיבה- הוא ממש חמוד הוא נותן הכול אבל זה סוס מרוץ לשעבר ולא מספיק לו שיעור ביום! הוא מלא מרץ ופשוט מחפש איך להוציא את זה אז הוא עושה באקים ופוחת במנג'. וגם מתלהב מאוד בקפיצות....(לא קופצים איתו) סיפור- יובא מקפריסין?!!??לא בטוח אבל אולי... הוא היה סוס מירוץ שאדם פרטי קנה אותו והביא לג'וקי והטריף אותו בחוץ ובקפיצות. הסוס נהפך לסוס בצפר אחרי כמה זמן ואז נמכר (עוד בתקופה שרנה היתה רוכבת בבצפר שזה לפני המון זמן....עם יש לה סוס בן 20 שאצלה 16 שנים כבר), בקיצור רנה וחברה שלה או משהו ראו אותו אחרי כמה שנים במצב מזעזע אצל סוחר סוסים ומיד קנו אותו ונתנו לא את השם ג'רי שהיה שיך לסוס בצפר שרנה אהבה ורכבה עליו שגם הינ שחור אבל שונה 0עם גרביים לבנות וכל מיני). לפני זה שהוא היה פרטי שמו היה שחור ביוונית משהו מפוחלץ כזה!.. וזהו היום הוא בבצפר לא עובד בקושי סוס למתקדמים בדרסאג'. ועד לפני כמה זמן היה לו חצי פנסיון והיא עזבה (בטח נפלה ממנו) אותו. ורוצים למכור אותו כפי הניראה... סוס נשמה אופי סוף הדרך אבל רק לרצינים שמוכנים להשקיע בטורובריד עם המון מרץ שיכול לעשות המון דברים בדרסג'!!! ~קלייד~ גיל- לא ידוע. מקצוע- סוס בצפר. תחום- קפיצות וטיולים בדרסאג' הוא קשה. מדריך אהוב- שירית, הוא לא סוס שאוהב אנשים. רוכב אהוב- אני לא יודעת.. בעיות בריאותיות- בצקות ברגלים האחוריות.. בעיות ברכיבה- לא יורד על המתג בקלות ושיש לו מרץ הוא מעיף חוץ מזה אחלה בחלה סוס! סיפור- לא יודעת אני רק יודעת שהוא מבית גידול בגרמניה... גובהה- 170+-... ~ג'סיקה~ גיל- לא יודעת. מקצוע- סוסת בצפר. תחום- מתחילים, קצת לונג'ים, סתם לרכיבה לא דסאג' על המתג רכיבה כזו סתם, קפיצות למי שיכול לשלוט בה, ולטיולים לי...פפפ אני היחידה שיוצאת איתה לטיולים רציניים...היא בובה! מדריך אהוב- מיאה ואושרת. רוכב אהוב- אני חושבת שאני... סיפור- לא יודעת.... גובה- 120+-. ~המלט~ גיל- 16-20...+-... מקצוע- סוס בצפר. תחום- לונג'ים ומתחילים. גובה- 150+-. מדריך אהוב- לא יודעת. רוכב אהוב- לא יודעת. סיפור- לא יודעת.

טוי בוי

New member
צבעים.

טוי בוי- באי. עם שני גרביים לבנות מאחור. ג'רי- שחור. פחם! קלייד- צ'סנט עם פס לבן על הפנים. המלט- באי, פס לבן בפנים וגרבים לבנות שהופכות שחורות ומשם לבאי! ג'סיקה- לבנה.

טוי בוי

New member
המלט הוא הראשון...

שני מוגלי ואחריו אנדרו אחרונה גרייט... תמונה לא טובה במבחני שלב. בקדם ד...

טוי בוי

New member
המלט הוא הראשון...

שני מוגלי ואחריו אנדרו אחרונה גרייט... תמונה לא טובה במבחני שלב. בקדם ד...

טוי בוי

New member
מאוד משעמם לי אז עוד....../images/Emo60.gif

~נוואדו~ גיל- לא יודוע. גזע- אנדלוסי. מקצוע- סוס פרטי. (סטליון) תחום- סתם רכיבה וטיולים. קשיים בטיפול- מוריד את הראשיה ובורח, ומסטלבט... קשיים ברכיבה- לא רכבתי. סיפור- סוס פרטי עם חצי פנסיון עליו ואני מטפלת בו...זהו... גובה- 150 +- צבע- באי.... ~מוגלי~ גיל- 11 +- גזע- קווטר וערבי. (מקומי אלו הכי בולטים בו). מקצוע- סוס בצפר. תחום- טיולים, בינונים, קפיצות מתקדמים, דרסאג' מאוד מתקדמים (קשה על המתג). גובה- 150+- קשיים ברכיבה- הוא ממש חמוד אבל הוא פחדן... קשיים בטיפול- פחדן... בעיות בריאות- אין ממש... סיפור- הגיע אלינו לקאנטרי לפני כמה שנים מישהו לא ידוע והוא אז היה בן 7-9 בערך והוא היה סוס ווסטרן לדעתי אני לא בטוחה...היה לו שיער ארוך מאוד עג החזה כזה והוא סוס נוח ויפה... צבע- צ'סנט עם סס וגרביים לבנות...(דומה לקדוש של פיצי) ~יהודית~ גובה- 150+- גיל- לא יודעת. צבע- באי כזה יפה עם פרווה חורפית עבה כמו בחול. גזע- מקומי. מקצוע- סוסת בצפר. תחום- לונג', מתחילים, בינוניים. (לא קפיצות). בעיות בריאות- אין ממש... בעיות בטיפול- אין ממש. בעיות ברכיבה- חחח גם אין בובה של סוסה!!! סיפור- אני זוכרת אותה כסוסת בצפר מעז ומתמיד... ~אנדרו~ גיל- לא יודעת. צבע- צ'סנט עם סטאר וגרבים. גובה- 150+- גזע- אולגן ערב....אני חושבת... מקצוע- הוא שיך למישהי שבאה בשבת מידי פעם ורוכבת עליו אבל הוא בבצפר כעיקרון כבר הרבה שנים... תחום- בינוניים. וטיולים לי..פפפ הוא מתחמם בזמן האחרון לא שאיכפת לי אבל הוא מאמי.... בעיות בטיפול- בורח. בעיות ברכיבה- חמוד! בעיות בריאות- הוא דפק לעצמו 3 רגליים...חחח.... סיפור- סוס בצפר שהיה פעם שהיה צעיר סוס מתקדמים והיה סוס קפיצות לפני שנתיים שלוש היה לו שיעור והוא קפץ הציגה (כמו תמיד) כידי להעיף ואיבד שיווי משקל ונפל ופתח את הברך, לפני שנה הוא ברח ונפל וקיבל פצע ברגל האחורית ואז שהיה באורווה ללא רכיבה הוא דפק את הגבה והיו לו טפרים, ויש לו עוד משהו לא מש ידוע ברגל הקידמית השניה (בראשונה הוא פתח את הברך) ובאחורית יש לו בצקות.... בקיצור סוס מסכן!! ~גלורי~ גיל- 20+ צבע- לבן. גזע- הנובר. גובה- 170-160+- מקצוע- סוס חצי פנסיון וחצי בבצפר. תחום- טיולים. בעיות ברכיבה- הוא עצלן וצריך לשחרר אותו בגל שהוא מבוגר. בעיות בטיפול- הוא נושך ועושה קולת ומשחרר את החבל... סיפור- היה סוס קפיצות טוב בבצפר אבל הוא זקן. בעיות בריאות- בצקות ברגליים האחוריות.. ~שוקי~ גיל- לא יודעת. גובה- 150+- צבע- באי. גזע- מקומי. בעיות בריאות- לא יודעת. בעיות טיפול- נושך. בעיות רכיבה- לא יצא לי לרכב אבל הוא קשה. מקצוע- היה בבצפר. תחום- היה קפיצות היום לא רוכבים עליו.... סיפור- לא יודעת... ~גרייט~ גובה-170+- גיל- 20+- צבע- באי. גזע- ארופי לדעתי.... מקצוע- סוסת בצפר. תחום- מתחילים ולונג'.. בעיות בריאות- נרקבו לה 2 שינים קידמיות, יש לה בעיות גב. בעיות טיפול- מסתובבת באורווה ונושעת עם השינים שאין לה.... בעיות רכיבה- לא עושים קאנטר בגלל כאבי הגב שלה... סיפור- אני חושבת שהיתה סוסת קפיצות של עדי... ~סילבר~ גיל- ? צבע- לבן מנוקד. גזע- מקומי. גובה- 150+ מקצוע- סוס בצפר לבינונים ומתקדמים. תחום- דרסאג' וקפיצות. בעיות בריאות- נפל בחוץ על שתי קדמיות וחוח אותן... בעיות טיפול- קופץ בשטיפה... בעיות רכיבה- אין כל כך הוא קצת עצלנון.... סיפור- ?? ~סידני~ גיל-20+- גובה- 155+- צבע- באי. גזע- מקומית. צקצוע- סוסת בצפר.. תחום- קפיצות ודרסאג' בינונים ומתקדמים. בעיות בריאות- אין. בעיות ברכיבה- אין. בעיות בטיפול- מנפחת את הבטן ונותנת בסיים!! סיפור- תמיד היתה בבצפר, לפני כמה זמן לורה היתה בחצי שלה... עכשיו אין לה אף אחד...

talkk

New member
אממ, אני אנסה לענות....

1. החווה שלי היא חוות המגדל והיא נמצאת בראש העין. יש בה 14 סוסים, ואני לא מכירה את כולם... 2. אני אכתוב על הסוסים שאני מכירה: קפוצ'ינו - הסוס הכי קבוע שלי. סוס יפיפה, זכה באינסוף תארים, ויש לו אופי ממש נוח! אפאצ'י - סוס חזק, לבן, ובין הקשים בחווה. יש לו בעיות לפעמים, אבל בסה"כ - הוא בסדר! black angel - סוס יפהפה, שחור, בן 6-7, שיש לו את הקאנטר הכי רגוע, גם כשהוא מהיר. הוא סובל מבעייה, שתוך כדי ריצה הוא בולע אוויר... רעם - סוס שלא חינכו אותו טוב, ולכן הוא עצלן. המנהלים החליטו להשאיר אותו ככה כדי להקשות עלינו... סוס רגיל למדי... בלוז - סוס חום, שמתאים למתחילים-בינוניים. הוא סוס שיכול לקפוץ מאוד גבוה. ג'קסון - סוס להכי מתחילים שיש. מעולה בשביל טיולים. צ'אקרה - סוס ממש ממש יפה, שאני מתחילה לרכב עליו שבוע הבא! סטאר - סוס ע-נ-ק-י בצבע חום כהה, שיש לו ריאה אחת יותר קטנה מהשנייה, ולכן הוא לא יכול להתאמן הרבה. 3. סוס שעזב אותנו, אמממ, אני לא מכירה את הסוסים שעזבו. אני יכולה אבל לספר על צרפתייה, שהגיעה והחליטה שהיא רוצה למכור את קפוצ'ינו. כמובן שלא רצינו לתת לה, אז זה בערך... אז אני יכולה לספר מקרה עם קפוצ'ינו: רכבתי עליו, ובאותו יון רכבנו במנאז' הענקי, וכל הסוסים צהלו שם, והוא היה נורא לחוץ. זה היה יום לפני הטיול השנתי שלי. היה לו קאנטר נחמד והייתי צריכה להאיט אותו הרבה פעמים כי הוא ניסה למהר. פתאום, הסוס פתח בגאלופ, אבל הגאלופ הכי מהיר, ואני חטפתי התקף לב. במשך 10 דקות (!) הסוס עשה לי סיבובים בגאלופ, תוך כדי בעיטות באוויר, ובקיצור, ניסה להעיף אותי. גל (המדריך) אמר לי לעזוב את המושכות ולתת לו להשתגע בלי לנסות לבלום אותו, אני לא הסכמתי, אז הוא אמר לי לנסות לסובב אותו ולהכניס אותו למעגלים קטנים יותר ויותר, עד שבסוף הצלחתי, וכל החווה, וכל מי שהיה שם, מחאו לי כפיים! הייתי ממש מרוצה מעצמי. ואז גל חשב להביא לי סוס אחר כי הוא חשב שאני אפחד לעלות שוב על קפוצ'ינו, אבל לא, אני כמו גדולה, עליתי עליו וקפצנו מסלול של 4 מכשולים של 90 ס"מ, שני אוקסר ושני אפרייט... אני יודעת שזה מעט, אבל זה היה אחרי טראומה.. אמממ, זהו, טל

פפ את מכירה במקרה...

מישהו בשם רועי שוורץ?? כי הוא אמר לי שהוא רוכב בחווה בראש העין על סוס לבן-הנובר ענקי שקופץ פצצה והוא הולך להתחרות איתו השנה.. אני לא יודעת אם זה נכון אבל עדיין.. ואת מכירה מישהו בשם אלירז כרמלי?!

talkk

New member
כן!

כן... אני יודעת מי זה רועי שוורץ. והסוס הלבן הוא אפאצ'י החזק!!!! לגבי אלירז, מוכר לי השם, אבל אני לא בטוחה.... יו, איזה מצחיק כאן... אחת מכאן יש לה את גרייסי, וכמעט קנתה את צ'אקרה, אחת מכירה את רועי שוורץ, ואחת רוכבת בחווה שלי לשעבר.. חחח טל

כןן אז הוא אמר לי שהוא סוס

ממש ממש חזק!!!!.. אויי תגידי הגיע אליכם סוס בשם בלק סטאר?!.. פפפ בכל מקרה אז רועי שורץ רכב בחווה שלי (חוות הפארק) וגם יש לנו כזאת חבורה משלנו בחווה אז הוא תמיד היה איתנו... הוא גם מכיר אותי.. הוא רוכב טוב?

talkk

New member
לא בלאק סטאר, בלאק אנג'ל

אני יודעת שהוא רוכב טוב, כי ביום שישי, המנהל בחן אותי לקראת התחרות, והייתי על אפאצ'י, ואז הוא הראה לי סוס שהגיע לפני יום לחווה, וכבר למחרת רועי רוכב עליו... וזה סוס חזק, של תחרויות ואליפויות וכאלה... ותמיד אומרים בחווה שרועי שוורץ הוא רוכב מצויין... בלאק אנג'ל, הוא סוס שבולע אוויר תוך כדי ריצה... והוא גם צעיר, בן 7 אני חושבת, ואיתו אני קופצת רק מסלולים של 2-3 מכשולים... ויש לי קאנטר נ-ה-ד-ר. ממש מרגישים כמו בהליכה. יש לו קאנטר כזה, שאין קפיצות ותזוזות על האוכף, ואתה מרגיש שאתה עושה עליו ממש לאט.. אני נזכרת בפעם אחת, שאני רכבתי עליו, וגל (המדריך) אמר לי לעשות קאנטר, ואני הרגשתי שאני עושה לאט, כי עם הסוס הזה, לא מרגישים, ואני מדרבנת, ומאיצה בסוס, וגל בינתיים הלך להגיד משהו למדריכה במנז' השני, ובינתיים אני, הייתי ממש מרוצה מעצמי, כי הרגשתי נורא מהירה, וגל מסתכל אחורה,עליי, והוא נבהל... אני כבר התחלתי להיכנס לגאלופ... בקיצור, סוס נהדר! לא טוב בקפיצות כל כך.. אבל כיפי! וצייתן! טל

אז לא.. אני מדברת על סוס

בשם בלק סטאר.. שהיה אצלנו והבעלים שלו העבירו אותו לחווה בראש העין.. אז חשבתי שאולי הוא אצלכם.. הוא סוס פרטי-הנובר גזעי.. הוא ענק והוא ממש יפה ויש לו בעיות הזעה..

טובבבבבבבב../images/Emo75.gif

החווה ממקוקמת בקיבוץ אילות (שתי דקות מאילת) היא ליד הפינת חי של הקיבוץ. יש בה איזה 6 סוסים + 1 שהוא פנסיון. החווה נחמדה והשיעורים עולים 65 ש"ח לשיעור והדיעור בעל 54 דקות. ניק: ניק הוא סוס בן 23 הוא הגיע אלינו בגיל 19 מאיפהשהו בצפון. הוא עבר התעללות כי כל הזמן גנבו אותו. ערבים...והם הרביצו לו. יש לו כתובת על הירח הימנית כתוב לו ניק משם בא השם. השם האמתי שלו זה נגב. אבל לא ידענו איך קוראים לו בגלל שלא אמרו לנו. הבעלים הקודמים שלו הייתה ילדה בשם ניקי. הוא מאוד נחמד וחברותי. שחר: שחר הוא סוס בן 8. הוא התחרה בעבר ברינינג והיה אלוף הארץ. הוא לבן עם תפוחים. פעם הוא היה שחור. הוא דיי עצלן אבל אני אוהבת אותו כי הוא חמוד ויש לו ראש יפה והוא בכלל סוס יפה. הוא הגיע אלינו בגיל 6 והוא היה קודם סוס אינגליש. ואז אימנו אותו לווסטרן. גיזמו: גיזמו הוא סוס בן 18 בערך. הוא ג'ינג'י והוא חצי ערבי. הוא סוס מאוד נחמד הוא סוס לונג' מצויין. הוא מאוד נחמד לילדים. אני אשיך יותר מאוחר להמ אני צריכה לעשות משהו בה בייייי!

המשך...../images/Emo75.gif

ברוס: ברוס הוא בן 12 או שמהו כזה. הוא היה אלוף הארץ ברכיבה טיפולית. הוא לבן אפרפר הוא מאוד נחמד. הוא הגיע אלינו רק השנה אז אני אל יודעת מה לספר עליו הוא אל הפיל עדיין אף אחד. מקס: מקס הוא בן 3 או שמהו כזה הוא הגיע אלינו לפי כמה שבועות. הוא פיינט. אמרו לי שיש לו צעד טוב. ויש לו פרווה ורעמה מה זה נקיים ויפים ורכים. הוא גם מאוד חמוד. הא נשען עלי והוא מה חמוד. שטפתי אותו היום...והוא שם עלי ת'ראש שלו! הוא מה זה מאמי...כמו תינוק. סול: עבר קשה ביותר. היא חצי קווטרית היא הייתה סוסת פתיחות והרגלים שלה נראות נורא. אבל יש לה צעד מדהים. היא לפחות בת 8. היא חומה עם רעמה וזנב שחורים. היא הגיעה אלינו לפני איזה חודש או חודשיים לא זוכרת. אז אני לא כל כך מכירה אותה. וגם לא רכבנו עליה עדיין בגלל שאין אוכף שמתאים לה עדיין. כי יש לה כתפיים דיי רחבות. וזייהו נראה לי.

אייקונים....../images/Emo75.gif

ניק:
שחר
סול
ברוס
מקס:|אדיש| חחחחחחחחחחח גיזמו:
סיפור: הייתה לנו את אינדינה שלא ממש אהבו אותה אז מישהו קנה אותה והיא עכשיו גרה בצפון.

PiKolulo

New member
:)

חוות ווסטרן ממקומת בגבעת נילי, הייתה פעם בעמיקם , ופעם במעין צבי! ישנם 4 סוסים של החווה וסייחה, ועוד 3 סוסים בחצי פנסיון וסייחה בפנסיון. מוקה - סוסה לבנה מקומית ..מאוד נוחה אבל היא יותר מידי שונאת, שונאת לרכב במרגש, ושונאת את רוב הסוסים! לכן היא מאיימת כל הזמן וקשה לרכב עליה לבי דורבנות! תותי - מקומית פיינט פונית - מאוד נחמד וחמודה ! אין מה להוסיף:) דון - סוס חום עם לבן באף...סוס פדלאה אבל אפשרי...ונוח מאוד..במיוחד בטרוט..בחוץ הוא פתחן. הארלי - סוס בחצי פנסיון, חום גרביים בכל הרגליים לבנות, גם קצת פדלאה אבל נחמד, יש לו צעד לא ממש נוח בטרוט אבל אני חולה על הלוופ שלו, יש לו פחד מחוטי ברזל וכל פעם שהוא שומע הוא משתגע, אז הוא לא ממש סוס טיולים. זורבה - גם בחצי פנסיון אותם בעלים של הארלי, סוס חום גבוה ושרירי יש לו חור באף (כמו נזם) כי כשהוא היה סייח הוא נפל על מסמר- פעם קראו לו חורבה. סוס מצוין במגרש אבל פתחן לאללה בחוץ ורוקד כל הזמן.. זאוס - סוס פלמינו נמוך בחצי פנסיון שייך לאותם הבעלים של הארלי וזורבה ואני לא ממש מכירה אותו הוא חדש. ערבה- סוסה טובה מאוד חומה נמוכה צייתנית ומאולפת טוב, אך לא ממש נוחה והיא לא לוקחת אף טוב.... והיא של החווה.. פוניטה - סייחה בפנסיון חמודה ומשוגעת .. שיבה - סייחה חדשה טהורת גזע קווטר נראה לי צבע צהוב בננה יפהיפה בעלת אופי טוב ורגוע! זהו להיום נתראה בפעם הבאה:)

למעלה