משו נחמט^^

PiKolulo

New member
אה ושחכתי

פעם היה אצלנו הסייח של מוקה שקראו לו תמוז או בשפתינו מוזי... ובגלל שהוא לא היה סוס בצפר טוב, הוא היה נטל על החווה, אז מכרו אותו.....אני מתגעגעת אליו! וחלמתי עליו לפני כמה ימים!:(.. מוזי...

Juli kleo rullz

New member
זה באמת מאוד נחמט! ../images/Emo15.gif

1. כתבו על החווה שלם פרטים.
אוקיי אז ככה: אני רוכבת באודים בחוות אינגליש בניהול אורי ודורון בורשטיין החווה נקראת "ג'ונובל סוסי ספורט בע"מ" אורי בורשטיין ווסילי טנס הם המדריכי קפיצות של הפרטיים, תמי לוי היא המדריכת דרסאג' (גם של הפרטיים וגם של הביצפר) שחר מלינובסקי הוא מדריך קפיצות+קצת דרסאג' של הביצפר וארי (לא יודעת את השם משפחה) מדריך קפיצות של הביצפר. החווה נחמדה... יש תנאים טובים לסוסים, יחס טוב בדרך כלל (חוץ מההתקפות זעם של אורי ווסילי שאני שונאת איתם ובגלל זה אני בחיים לא רוצה לרכב איתם!). 2. כתבו על הסוסים שלכם פרטים. ב. הוסיפו לכל סוס אייקום המאפיין אותו.
קליאו:מדהימה! לבנה, רעמה וזנב בלונדיים... סוסת קפיצות+אינדורנס... היא לקחה מקום שני באליפות הארץ באינדורנס אם אני לא טועה... היא ממש חמודה אבל יש לה ימים שהיא מעיפה מלא מלא רוכבים ממנה!!!
כי היא כזאת שובבה.
ברטי: אפור עם רעמה חצי בלונדינית-אפורה וחצי שחורה זנב אותו דבר... הוא עצלן גדול! אם נותנים לו שוט הוא עושה באקינג הוא ממש חמוד אבל... הוא כזה ילד קטן... ליצן החצר!!! (סוס קפיצות)
ג'וליה: יפיופה לא נורמלית! די נמוכה... חומה עם בלייז (blaze) לבן על האף... רעמה וזנב חומים... וגרביים (בכל רגל) לבנות... היא סוסת קפיצות פלוס דרסאג' איתי היא הייתה יוצאת לתחרויות דרסאג' תמיד... היא ממש מפגינה אהבה למי שאוהב אותה (אנייייייי)
סוס זקן (22) מותק של סוס!!! לב ענקקקק כזה חמוד! סוס רק של דרסאג' הוא לא קופץ בכלל... הוא תמיד מתאמץ בשביל הרוכב והוא פשוט מאמי בטיפול! (והוא החצי פנסיון שלי!!!)
כי הוא ממש חמוד והוא נותן אהבה וכי יש לו נשמה של חתלתול!!! 3. כתבו סיפור אחד, על סוס שעזב אותכם, סיפור שהיה לסוס הזה בחווה.
פרודו... סוס שהגיע ממזמן לחווה והוא היה ממש מתוק! הוא היה אמור להיות סוס ביצפר הוא הסוס עם הלב הכי גדול שהכרתי! זה היה לא יאמן!!! הוא היה לא גבוה ולא נמוך... אפור עם פנים מדהימות!!! רעמה וזנב אפורים גם... והסיפור שלו הוא כזה: הוא חטף קדחת קרציות לא הרבה אחרי שהוא הגיע... הוא חטף קוליק בנוסף... צינררו אותו... אורי היה ישן כל לילה בחווה כדי להחליף כל ארבע שעות עירוי.. ובכל הטיפולים שהוטרינר (אמיר בלגה שכל כך התאמץ בשבילו!) הוא לא התלונן! כאב לו והוא לא עשה כלום! הוא ניסה להיות בסדר והוא השתדל להבריא!

../images/Emo55.gif

1. חוות ווסטרן+ טיפולית. ממוקמת על כביש 75 בין צומת רמת ישי לנהלל. יש 21 סוסים ושתי חמורות (צילי וגילי) מתוכם 6 סוסי ביצפר, 4 סייחים ו-2 וחצי פונים. המדריכים הם עינת ועוז...חווה מצוינת!
2.פלאשי (בוגיס פלאש באק)- קווטר טהור. סטאליון. זכה ב: HRHA open derby- chempion NRHA bronze trophy-chempion germany& itali NRHA open bronze trophy- top tan, 3 place AQHA open R.O.M- chempion un reining לרה- סייחה קווטרית טהורה מדהימהההההה גם באופי וגם ביופי בת שנה בערך.. ישראל- סייח קווטר טהור ממש מתוקי. הגיע לפני חודש בערך וגם הוא ממש יפההה כוכב- סוסה מניאקית בטירוף- כל הזמן נושכת ובועטת. יש לה עתיד בפלזר אם יעבדו איתה כמו שצריך ולא בביצפר למרות שגם ככה היא די בסיידר. יסמיןסוסת ביצפר שאוהבת לפתוח, בכל מקום. היא פיינט די יפה וקצת מעצבנת... יפה הפונית המנייטורית שלנו. היא המליטה לפני כמה שבועות והיא בעיקר לסיבובים שעושים לילדים הקטנים בשבת.. נרקיס- קווטר פלומינו, סטאליון. חרמןןןן ולא יכול להישאר נקי לחמש דקות...והוא גם נורא יפה מק- סטאליון אפלוסה מהמם! התחרה נראה לי בפלזר. וזהו עליו נראה לי... אקו- פיינט מדהים. אלוף הארץ בפלזר לשנת 2002! אוהב להציק למק ולאוליבר..חח פנטום- טורוברייד עם צעד ממש לא נוח בטרוט אבל בקאנטר הוא די נוח יחיסת לטורובריידים.סוס ביצפר+ טיולים. יש לו את הפנים הכי יאפותת שיש! והוא ענקק וחביב... קאיה-סתם סוסה דפוקה בשכל! לא ניפרדת מאמא שלה (יסמין) לדקה, ואם כן אז היא תשתגע ותעשה הכל כדי להעיף את מי שעליה. לא רוכבים עליה. והיא הגיעה עם אמא שלה ממרעה של איש אחד שנסע לכמה חודשים ושכח אותם שם והם לא אכלו שלושה חודשים והיו 100 קילו פחות ממה שהם היו צריכות להיות אז אפי עשה להם שיקום ועכשיו הם ניראות מצוין! נגב- סוס פלומינו מהמם! היה אלוף הליגה (רינינג). ויש לו פנים ממש מתוקות!
נגב- סוס צעיר. לא עובדים איתו כי הוא דחף את הרגל שלו בין הכלי של האוכל לבין הקיר והעצם שבתוך הפרסה נשברה. עכשיו עושים איתו רק טרוט. הוא פלומינו ממש בהיר..סוס חאתיךך
. מרי- הבת של בוגילינה. בת חצי שנה נראה לי. היא ממש בובה והיא עכשיו דיי בדיכאון כי הפרידו אותה מהאמא..עצובבב בוגילינה- סוסה באימון. בת ישירה של פלאשי. אממ היא סוסה ממש טובה ויפה...חח לביא- אפלוסה בן 8-9-10 מאמנים אותו לרינינג וזהו נראה לי. חצי- הגיע אלינו לפני חודש חודשיים סוס טוב יחסית לסוס שהיה עליו אוכף אולי חודש בחיים שלו (הוא דיי זקן) במבי- סוס פינוקיי ועצלן. יש לו צעד מה זה נוחח. כשהוא נבהל ממשהו אז עדיף לא לעצור אותו
סער- יצא לפנסיה.. לואי- הסוס של עוז. הוא בן 5 בערך. סוס אפור עם תפוחים ויש לו ממש כישרון!

ווינגז

New member
תשובות

1. כתבו על החווה שלם פרטים. חווה טיפולית ומערבית, 10 סוסים (2 סייחים, שני פונים וכל השאר) 2. כתבו על הסוסים שלכם פרטים. רק על הסוסים הגדולים: ג'ז: חברותי, חכם בטירוף, רגוע, עושה מה שאומרים לו בלי לחשוב בכלל, סוס מקסים ומפונק שמקבל 3 גזרים ביום לפחות... הוא נורא שובב ואין מה לדבר איתו אם יש לך משהו ביד...
כרמל: מאיימת בלי הפסקה על סוסים אחרים, סנובית חמודה כזאת שגדלה לבד בחווה כמה שנים והיא חושבת את עצמה נורא
סהר: סוס צעיר בין שלוש, פיינט פלצינו מקסים וחברותי, קצת נודניק וכל הזמן מחפש צומי בכל דרך אפשרית
הודיני: חכם בטירוף, עצלן, מקסים, פחדן קצת אבל יש לו אופי ממש טוב והוא ממש ממש חברותי ומפונק
ג'ורג'יה: סוסה צעירה ערבייה, שיש לה מלא מרץ והיא לגמרי מטורפת על ריצה... היא ממש מתוקה
ברקת: סוסת אפלוסה מושלמת! היא חמודה וממש ממש חכמה והיא יחסית רגועה... יש לה את השגעונות שלה אבל היא ממש ממש ממש חברותית...
עכשיו הפונים: מיני בר: ממש חמוד... מטורף על קאנטר, היה פעם סוס אינגליש... הוא מטורף כזה שאם לא עובדים איתו חצי יום יש לו כל כך הרבה מרץ שצריך לעשות לו לונג' בשביל שהוא לא יתפרע
טורנדו: פוני פיצי שאוהב להתפלש (עם ילדים על הגב או בלי) היה פעם סוס אינגליש, רגוע וחמוד... הכי אני אוהבת כשהוא מרים את הראש בשביל להגיע לאנשים כשהוא בתוך התא...! זה ממש מצחיק
3. כתבו סיפור אחד, על סוס שעזב אותכם, סיפור שהיה לסוס הזה בחווה. את הסיפור על ווינדי (הסוס שלי) שמת מקוליק חול כבר סיפרתי מלא פעמים, אז אני אספר על סוסה אחרת.... קראו לה קרמבו והיא הייתה סוסה פיינטית חום לבן יפיפייה... והיה לה פצע ברגל אז המנהל של החווה נתן אותה למישהו ישים אותה במרעה... והבנאדם הזה לא היה חכם במיוחד כנראה אז הוא נתן לה לאכול כמה תערובת שהיא רוצה אז היא חלתה בלמינייטיס ואז הוא מכר אותה לאיזה סוחר סוסים אז אני לא יודעת איפה היא היום אם היא בכלל חיה. בכל מקרה אני בערך זאת שאילפתי אותה, ויום אחד פשוט הברשתי אותה במשך שלוש שעות ולימדתי אותה ללכת אחרי, ומאז היא כל הזמן הלכה אחרי והסתכלה עליי כל הזמן
4. כתבו שיר שמתאים בשם או באופי לסוס מחוותכם אני מעדיפה שלא אני גרועה

למעלה