שרשור סופ"ש

CheN Y

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo73.gifשרשור סופ"ש../images/Emo141.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: שיר השבוע לא של THE USED שלכם: קליפ השבוע: אלבום השבוע: עצבון השבוע: הפתעת השבוע: תמונת השבוע:

may90

New member
בורו בורו

שיר השבוע של THE USED שלכם: choke me שיר השבוע לא של THE USED שלכם: כל השירים בדיסק a crow left.... של אינקובאס השיר המוזר הזה של טייקינג באק סאנדיי [הסולן הזה הוא הבנאדם הכי מגניב ומוזר שאי פעם ראיתי] ולא יודעת ^^ קליפ השבוע: we are scientists-nobody move nobody get hurt אלבום השבוע: incubus- a crow left... incubus- make yourself עצבון השבוע: המ אין? הפתעת השבוע: המתכונת במת' הייתה קלה קלה D: תמונת השבוע: אני וממתק אוזניים נכנסנו לטרנד האימו

may90

New member
יש לך את אח של ממתק אוזניים!!

[את צריכה להתגאות. הוא היה לצידי מכיתה ב'. זהו כלב נאמן]

Noa Tsror

New member
מאייק

את יודעת למה הרגע שמתי לב.. שיש לי את אמא של ממתק אוזניים!!! כבר שנים שהיא שומרת לי על הטלוויזיה ><

tomact

New member
בובובובו

שיר השבוע של THE USED שלכם: בוקס שיר השבוע לא של THE USED שלכם: otherside - RCHP קליפ השבוע: Dani california - RCHP אלבום השבוע: אין עצבון השבוע: עזבו :-\ הפתעת השבוע: גיליתי שחבר שלי אנס פעלים סידרתי :ם וגם גיליתי שאיתן מאבודים בנאדם טוב. למה הטובים מתים כל כך צעירים?! תמונת השבוע: =X

Rose131

New member
נמ../images/Emo29.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:ממ... לאדעת
all that i've got אולי.. שיר השבוע לא של THE USED שלכם:שוב.. hello של אוונסנס קליפ השבוע: נמ. לא ראיתי
אלבום השבוע:ממ.. fallen של אוונסנס עצבון השבוע:בצפר;[ הפתעת השבוע:ממ. לאדעת
תמונת השבוע: הנעל הנסגדת;[[

yaelrs

New member
../images/Emo192.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: On my own שיר השבוע לא של THE USED שלכם: My Chemical Romance- Thank you for the venom Muse- Falling away with you Hair- The Flesh Failures קליפ השבוע: אין. אלבום השבוע: My Chemical Romance- Life on the murder scene
עצבון השבוע: לא זוכרת הפתעת השבוע: לאדעת תמונת השבוע:

Lintu666

New member
המ.

שיר השבוע של THE USED שלכם: pieces mended שיר השבוע לא של THE USED שלכם: schrei\tokio hotel קליפ השבוע: Waldorf Worldwide אלבום השבוע: אין עצבון השבוע: תקעו לנו טונה מבחנים בכמה ימים מסכנים!!!!!!11 הפתעת השבוע: אבא שלי מסכים לקנות לי אלכוהול
תמונת השבוע: הנעליים הכה נסגדות שלי :) (ובגלל שהמצלמה שלי דפוקה לא רואים את ההארטגרמים האפורים :/) ודי להגיד שזה לא של אדיו אפילו על הקצה של השרוכים שלי כתוב :/ סופשבוע נעים לכולם

Rose131

New member
לא אמרתי שזה לא;[[../images/Emo29.gif

אמרתי שהם נמצאות גם בחנות של וואנס.. איזה כיף לך;[[

Lintu666

New member
לא אמרתי שאמרת שזה לא..

מצטערת אם זה יצא כאילו אני תוקפת אותך.. ממש ממש לא התכוונתי המ..הנה פרח בשבילך
מקווה שיהיו לך אותן יום אחד..

Rose131

New member
יא תודה../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

לא נעלבתי או משו. אני סתם מתוסכלת שלך יש אותם ולי לאXD נמ. קחי גם את פרח
תודה

SainTonix

New member
הן נמצאות בחנות של ואנס?!!?

את בטוחה? חיפשתי שם כבר כמה פעמים.. אז החלטתי שהאופציה היחידה זה או בטיסה שלי לגרמניה לקנות או להזמין כבר מחו"ל.. את בטוחה שיש בחנות של ואנס? (בת"א?)

Rose131

New member
אני ראיתי אותם בירושלים.../images/Emo29.gif

בחנות מתחת למקדונלדס..

למעלה