שרשור סופ"ש

בנטליקע

New member
חח תגזימי!

כן זה יקר.. אבל גם ככה כל נעלי הסקייט הם יקרות (ואנס יחסית פחות) ככה שהמחיר של הנעליים האלה ספציפית לא שונה מאחרות..

MyMystery

New member
../images/Emo77.gifמיעו. ../images/Emo203.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Its hard to say
שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Kids in the way-Last Day Of 1888 Breaking point- Show Me A Sign InMe- neptune Phantom planet- loneley day The Offspring- i want you bad
קליפ השבוע: אין
אלבום השבוע: אין
עצבון השבוע: אוו!! לפני שבוע עשיתי עגיל 3 באוזן [למטה, רגיל] ואתמול גיליתי שהעגיל נכנס לי לתוך האוזן, לתוך העור כזה ונאלצתי למשוך ולהוציא אותו למרות שאפילו לגעת באוזן כאב לי ועכשיו נהרסו לי 2 החורים שבאוזן והם כנראה ייסתמו. מצויין.
הפתעת השבוע: אממממ לא דדעת..
תמונת השבוע: החתולה הזקנה שלי :] (איזה 5 שנים אצלנו..אפילו יותר.)

zivid

New member
>< ../images/Emo129.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Sound Effects And Overdramatics שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Bullet For My Valentine - All These Things I Hate קליפ השבוע: MakeDamnSure- Taking Back Sunday אלבום השבוע: What It Is To Burn- Finch עצבון השבוע: קבעו לנו הרבה מבחנים לשבוע הבא הפתעת השבוע: חזרתי לצייר תמונת השבוע:

Pink Pig

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: poetic tragedy שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Emery - In A Win, Win Situation קליפ השבוע: X אלבום השבוע: X עצבון השבוע: הכל הפתעת השבוע: אני משחקת תמורה שלי בהצגת טסק הסיום

בנטליקע

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo197.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: BOX FULL OF SHARP OBJECTS שיר השבוע לא של THE USED שלכם: you got served- drop שיר חזקק קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: אין עצבון השבוע: הקץ לחיי החברה בחודש הקרוב-
מבחן מתמטיקה+ מבחן חוזר מתמטיקה, מבחן ביולוגיה
מתכונת +בגרות בלשון
מתכונת+ בגרות תולדות האומנות
מתכונת+בגרות הסטוריה
הפתעת השבוע: אני הולכת להופעה של בלאק אייד פיז תמונת השבוע: תליון מגניב שכזה (אני באמצע ב"לק סטייל")

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: light with the shrpened endge, איך רק עכשיו שמתי לב כמה שהוא... לוידע.. יפה [?] שיר השבוע לא של THE USED שלכם: kara tu omna - g?te קליפ השבוע: panik at the disco - i write sins bla blaa.... אלבום השבוע: אין יותר אלבומים עצבון השבוע: כולם נהייו חארות מגעילים הפתעת השבוע: שאני מגיב להודעה הזאת... [?.... ?] תמונת השבוע:

פופי דו

New member
שליי

שיר השבוע של THE USED שלכם:eek:n my own שיר השבוע לא של THE USED שלכם:אמממ im just a kid-sp,ocen avenue-yellowcard קליפ השבוע:אממממ וואי יש לי אבל שכחתי את השם
. אלבום השבוע: אממ room on the third floor-mcfly עצבון השבוע: וואי זה קשור למדורה שלנו,איזה ילד אחד שהיה אמור לארגן את כל האוכל וזה החליט שהוא פורש ברגע האחרון,איך הוא עיצבן
!! הפתעת השבוע:כמה קרשים יש לנו!!
תמונת השבוע:אהבתי אותו פה

Noa Tsror

New member
יופיופ

שיר השבוע של THE USED שלכם: ממ 11 באינלאב אנד דאד שיר השבוע לא של THE USED שלכם: iris קליפ השבוע:לאדעת... אלבום השבוע: FFAF hours עצבון השבוע: מתכונת גרועה ועוד אחת מחר. הפתעת השבוע: ממ ש.. ממ.. לאדעת תמונת השבוע: לא במחשב שלי.. אח"כ אני אעלה

whatascene

New member
../images/Emo210.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: blue and yellow שיר השבוע לא של THE USED שלכם: scissor sisters - laura קליפ השבוע: sicssor sisters - take your mama אלבום השבוע: snow patrol - eyes open עצבון השבוע: הייתה לי היום מתכונת באזרחות.. זוועה הפתעת השבוע: קיבלתי 95 במתכונת במתמטיקה! ווהו

michmichonet

New member
נו טוב..

שיר השבוע של THE USED שלכם:לא שמעתי השבוע ממש דה יוזד.. שיר השבוע לא של THE USED שלכם:של איינג'ס &איירויבז קליפ השבוע:^ אלבום השבוע:לאודר נאו של TBS עצבון השבוע:בסוף לא הלכתי לסרט הפתעת השבוע:עשיתי עגיל=]]] תמונת השבוע:אין לי

חצילע

New member
מממ.

שיר השבוע של THE USED שלכם:יותר מידי. חרשתי השבוע.^^ שיר השבוע לא של THE USED שלכם:ממממ.
קליפ השבוע:לאדעת. D: אלבום השבוע:לא יודעת. D: עצבון השבוע:לא יודעת? D: הפתעת השבוע:לא יודעת? D: תמונת השבוע: הכלבה שלי. D:

למעלה