שרשור סופ"ש
|בועית

MyMystery

New member
יואו ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo203.gif

י'חתכת מוכשר! זה יפה!! :]

../images/Emo12.gifמוכשר.. ../images/Emo115.gif

אתה מוכשר..ועם זאת מוזר.. לא צריך להתחיל לראות MTV...צריך להתחיל לראות MTV|2... והציור ממש יפה.. ולמה אסור שההורים ידעו?XD

D a r k B o y

New member
תשובות:

קודם כל תודה
, ואסור שההורים ידעו בגלל שאני וחברים הלכנו לאיזה מקום שלא היינו אמורים ללכת אליו [למרות שלא עשינו שום דבר רע, אפילו עשינו משהו טוב אפשר להגיד
] ושם דרכתי על משהו ולא שמתי לב בדיוק מה יש ודרכתי על מסמר, ובאותו זמן לא שבתי להתחיל להמציא סיפורים...
וחוץ מזה, למה מוזר?

אההא..עכשיו הכל מובן.. ../images/Emo115.gif

חח מוזר בגלל האמטיוי ולא האמטיוי2.. סתם...לא משהו רציניXD

D a r k B o y

New member
כן...

ותודה, וגמאת מציירת?!
מגניב! טוב אני עכשיו צריך ללכת אז נדבר כבר...

MyMystery

New member
אני אני ../images/Emo54.gif../images/Emo42.gif ../images/Emo203.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: listening
שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Plain white t's- anything י'זונה בת זונה [אפחד לא מכיר, סמכו עליי..] Sevendust- ugly Mudvayne- happy
קליפ השבוע: --
אלבום השבוע: --
עצבון השבוע: שכבר קיץ, זה עצבון השנה :(
תמונת השבוע: הפרצוף של ג'ימי אליל המין

Pink Pig

New member
../images/Emo41.gifפאק שנים שלא הייתי פה!

שיר השבוע של THE USED שלכם: Its hard to say
שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Underoath - Its dangerous buisness
קליפ השבוע: לא רואה קליפים, בקושי.
אלבום השבוע: אין אצלי דבר כזה
עצבון השבוע: השתכרתי אתמול והיה לי התקף עיווותית בריאות
הפתעת השבוע: יש לי 100 שח
תמונת השבוע: לאדעת, ננסה לקמבן משו.

שלי!! ../images/Emo115.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:back of your mouth שיר השבוע לא של THE USED שלכם:dance, dance-fall out boy קליפ השבוע:dance' dance-fall out boy אלבום השבוע:from under the cork tree עצבון השבוע:אני צריכה לסדר, לנקות, לשטוף את החדר שלי!!
הפתעת השבוע:הטבעת שקיבלתי במכונות האלה של השקל.. תמונת השבוע:
---------->>>>>>>>הטבעת.. אהה כן..אם מישהו ירצה להבהיר את התמונה-בשמחהXD

בנטליקע

New member
../images/Emo192.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:buried myself alive שיר השבוע לא של THE USED שלכם: lillix- its about time קליפ השבוע: lillix- tomorrow הסולנית כל כך דומה לבראטז LOLL אלבום השבוע: אין עצבון השבוע: לא זוכרת הפתעת השבוע: אין תמונת השבוע: ווה מה שקורה בשעות הלילה mustafa kid

tomact

New member
בובובו

שיר השבוע של THE USED שלכם: -אין- שיר השבוע לא של THE USED שלכם: אבי ביטר - חברים בגדו. קליפ השבוע: candy shop - 50 sent אלבום השבוע: רוני - עולם שלם בחוץ עצבון השבוע: קלי קלארסון לא מגיעה! הפתעת השבוע: אחד באפריל!! תמונת השבוע:

למעלה