הייזל

New member
כשהייתי ביסודי

זאת אומרת מתחת ל12 וזה יותר צעיר ממך עכשיו, לא?

preacher

New member
לא יודע אם את יודעת...

אבל אי-אז בשנות השמונים המוקדמות היה שגעון הולי הובי, אמנם לא גדול כמו פוקימון אבל מתקרב. היו תיקי הולי הובי וחולצות הולי הובי, ניירות מכתבים ומדבקות, מצעים וכל דבר אחד שאפשר להדפיס עליו תמונה. אף פעם לא הצלחתי לברר מה בא קודם, הדמות או הספר... בכל אופן, באמת ספר נחמד ומותח, ואני זוכר בעיקר שהיו בו המון ציורים של כתב המאיה (מה שתפס אותי אז).

הייזל

New member
אני זוכרת את זה

והיה לי די ברור כשקראתי את הספר שהדמות בספר והדמות בציורים אינה יכולה להיות זהה. ההולי הובי בספר לא היתה כל כך צעירה או חמודה או ילדותית. והספר היה רחוק מלהיות קיטשי.

preacher

New member
טוב. עוררת את סקרנותי

וביררתי מה זו בדיוק הדמות ואיך היא קשורה לספר. הפתעה הפתעה: הולי הובי הוא השם של הציירת שציירה את כל הדמויות הקיטשיות האלו ולא שם של דמות! הדמות נוצרה בסוף שנות השישים. הספר כנראה לא ממש קשור לציירת ולציורים חוץ מהעובדה שציור קיטשי כזה מופיע בו בהתחלה (הולי הובי יוצאת מציור), וכמובן השם של הדמות. אבל מכאן והלאה זה אכן משהו שונה לגמרי. על הספר עצמו אין כמעט מידע באינטרנט, אפילו לא באמזון.

הייזל

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo153.gif

נא לשרשר המלצות לספרים סדרות סרטים וכו´ לכאן. ננסה להבטיח שתמיד יהיה פתיל כזה בעמוד הראשון.
הייזל

on drugs orange

New member
המלצות משלי

סדרות: בבילון 5 (שולתתת) - סידרת מד"ב אהובה ביותר :) Stargate SG1 - אני יודע שקורים שם דברים קצת טיפשי אבל אני אוהב את הסידרה DS9 - העונות הקודמות היו יותר טובות. הסידרה החדשה של האנטרפרייז בערוץ 10 - מהנה ביותר :) סרטים: כל הסרטים של בבילון 5...ואני מתכוון כולם (לפחות את אלו שיצא לי לראות) אבודים בחלל - היי אני אהבתי את הסרט הזה! שר הטבעות - אין לי מילים כדי לתאר את גדולת הסרט גברים בחלל - אקשן מד"בי מהנה :) ספרים: (אויש אני מקווה שאני אצליח לזכור הכל) שר הטבעות כמובן רומח הדרקון כמובן כל הספרים של טום קלנסי סדרת היפריון - מצויינת כאשר הישן התעורר - אהבתי מאד וזה בערך מה שאני זוכר...

preacher

New member
סיבה טובה לאהוב את הסרט

היה עיצוב ויזואלי יפה מאוד, בעיקר ה-derelict ship, שקראו לה נדמה לי פרומתאוס או פרסאוס, היופיטר 2 עצמה, הרובוט, הממשק הוירטואלי לרובוט, והחליפות. ... עלילה? איזו עלילה?

Boojie

New member
סרט עם פוטנציאל ענק, שהתבזבז.

היה לי נורא חבל. גם קאלטי, גם מעוצב היטב, גם משעשע... וגם משעמם. אגב, רק לי הרובוט הזכיר את הרובוט/ית מ-Red planet? (להפך, בעצם. נו, אתם יודעים).

preacher

New member
אם רק היו לוקחים את

אלן ריקמן לתפקיד ד"ר סמית במקום את גארי אולדמן. אוי זה היה יכול להיות טוב... ואולי את אל באנדי בתור האבא (תעצרו אותי הדמיון מתחיל להתפרע)

Boojie

New member
דווקא די אהבתי אותו בתפקיד.

ואני גם מאד אוהבת את וויליאם הארט. בסך הכל חשבתי שהליהוק שם היה לא רע בכלל, רק שהסרט איכשהו לא עבד. היו בו הרבה אלמנטים כיפיים, שאיכשהו לא התחברו כמו שצריך.

La Gamba

New member
אני לא יודע

אם מישהו שם לב להודעה הזאת כי היא מש למטה. אבל גוואטמלה זה במרכז אמריקה, ולא במרכז אמריקה הדרומית!

למעלה