The X-Files:Fight The Future

ומצאתי תמונה שתאהבו

אבל היא של חובבנים הם לא נראו ככה בסימפסון באמת....שמו למאלדר אף נשרי וזה אף מעוגל!!

o c e a n

New member
אל תיהי עצובה אני אשלח לך את הסרט

תני לי את הכתובת שלך ואני אשלח לך מה הבעיה

o c e a n

New member
בבקשה אני רק אשלח לך את זה

שבוע הבא כשייגמר החג וכל שאר השטויות זה בסדר?

scoutlavie

New member
אני ראיתי אותו כשרק התחלתי

עם תיקים , ןהלכתי לקולנוע ואפילו גררתי את אח שלי המסכן כי לא רציתי ללכת לבד, ואמרו לי שזה מיועד גם למי שלא מעריץ, וזה לא נכון! אני לא הבנתי כלום , כאילו, חשבתי שהעלילה חמודה אבל לא הכרתי את הדמויות, סתם אמרתי משהו כמו איש הסיגריות - מה הקטע שלו , ודברים כאלו. לקח לי שנים להבין את הסרט. מה שכן , כבר אז אהבתי את סצנת המסדרון, שיפית כנראה תמיד הייתי:) חג שמח!

orityemini

New member
חה...:) אני גם גררתי את אחי...

גררתי אותו לסרט של תיקים בשנת 98, הוא דווקא הסכים לבוא איתי לא הייתי צריכה לשכנע אותו כל כך. שבוע אחרי זה, ראיתי את הסרט פעם שנייה לבדי כמובן, כי לא הכרתי אנשים משוגעים כמוני ובטח לא כאלה שילכו לראות פעם שנייה את הסרט. שנה הבאה (איזה אופטימית אני אה!) יהיה לי מלא אנשים ללכת איתם כמה פעמים שרק ארצה...:)

Chens15

New member
גם אני

אני שיפית כמוך וואי אני לא מאמינה אני לראיתי גם את הסרט לפני שראיתי את הסדרה ואני בניגוד לאמא שלי ממש אהבתי אותו!!!!!! רק אחרי שהתחליתי לראות את הסדרה הבנתי את הסרט!! cherrs אחותי השיפית ותודה שתשלחי לי את הסרט

Chens15

New member
אבל אני ראיתי בטלויזיה לפני שנה ואנ

מחכה חצי שנה להקרנה חוזרת

o c e a n

New member
אתם גררתם את אח שלכם אני

ראיתי את הסרט 5 פעמים בקולנוע אתם יודעים מה זה לחפש 5 פעמים מישהו שיסכים לבוא איתכם כשאף אחד מהסביבה שלכם לא אוהב תיקים באפלה? עד היום אני לא יודעת איך עשיתי את זה

1Shir

New member
../images/Emo26.gif סרט מדהים ../images/Emo36.gif

1. לא היה חסר לכם שבסוף הסרט לא היתה המוזיקה הרגילה של תיקים באפלה? אבל השיר walking after you היה כל-כך במקום! :) 2. "סצנת המסדרון"... אני נשבעת לכם שכמעט התעלפתי בעצמי. מממ... מה אתם מדמיינים היה קורה לולא היא בדיוק היתה נעקצת? בטח כתבו על זה המון פנפיקים. יש למישהו קישור לפנפיקים נחמדים על מולדר וסקאלי לתת לי? אבל בבקשה רק בעברית כי אנגלית לוקח לי פי שלוש זמן לקרוא... מישהו כאן מהפורום כתב סיפור? אם אני אכתוב, יהיה לזה רייטינג? :)

scoutlavie

New member
fanfiction נשמע נחמד...

בדיוק שמעתי הרצאה על כל הענין בכנס אבק כוכבים עכשיו . אני אישית ניסיתי לכתוב קצת , אבל לא על הסצנה הזו . אבל ידוע לי שיש מלא סיפורים בנושא , למרות שבעברית נראה לי שיש מחסור . יש אתר עם סיפרים בשם www.gossamer.orgשזה אתר מעולה, ואת רק צריכה ללכת לקטע שנקרה ספולירים , ואז לחפש ספוילרים על הסרט. רוב הסיפורים נקראים משהו כמו damm bee..... הסצנה הזו בכלל בין האהובות עליי, הפסקתי לספור כמה פעמים ראיתי אותה, אבל אני יודעת אותה בע"פ , כולל הדיבורים קודם , ואורית חושבת שאני די משוגעת....אני זוכרת שפעם ראשונה שראיתי את זה לא היתי כזה שיפית , אבל ז נורא ריגש אותי. לא אכפת לי שכולם אומרים ששמו את זה כי זה סרט הוטליודי וצריך ריטינג, לי זה נראה נורא במקום:)

orityemini

New member
באמת אין כל כך פיקים בעברית...

אני אישית נתקלתי אולי בשניים. ואף אחד מהם לא היה על הסצינה ההיא. אבל באנגלית יש מלאאאאאאאאאא פיקים על הסצינה הספציפית הזאת באתר הנהדר שסקאוט נתנה לך. היה אפילו אתר בשם damnbee.com ...:) וגם אם אין, תוכלי לכתוב אחד...אולי אנשים יצטרפו בעקבותיך ויהיה לנו פיקים בעברית. אני הייתי כותבת, אבל אני חוששת שכישרון הכתיבה שלי מוגבל למדי. והסצינה ההיא ללא ספק הולידה הרבה שיפרס חדשים...:)

1Shir

New member
אני אתמול ראיתי אותה פעם ראשונה

וראיתי אותה כבר כמה פעמים... את לא משוגעת בכלל (או שפשוט גם אני משוגעת...) זה קטע מדהים וגם אני התרגשתי ממנו, הוא נמצא לי בלב מהרגע שראיתי אותו. מאז אתמול אני כל הזמן מדמיינת את מולדר וסקאלי ביחד.

DarlingAdam

New member
כתבתי קצת,

אבל כמו שאת יכולה לנחש, לא מאלדר/סקאלי :) כך שאני לא מועיל לך.

1Shir

New member
באמת תן לי לנחש על מה כתבת...

אבל דווקא לא אכפת לי לקרוא אפילו שזה לא יועיל לי... סתם כדי להתרשם וכי זה אתה כתבת :)

למעלה