סיכום שבוע

../images/Emo154.gifסיכום שבוע../images/Emo149.gif

דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: שיר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מתחפש/ת? אם כן, למה? רואה את עונה 10? שבת שלום לכולם

sapirush001

New member
עונה

דבר טוב שקרה השבוע:יומולדת לחברה
דבר רע שקרה השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע:
מתחפש/ת:כן ברוור למה?אני עדיין מיתלבטת כשאני ידע אני יגיד רואה את עונה 10:לא

Miss Murder

New member
עונה../images/Emo192.gif

דבר טוב שקרה השבוע:קיבלתי 94 במחשבת,100 בלשון,אכלתי סושי דבר רע שקרה השבוע: שיר השבוע: מארס וולטה-vermicide סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט-נודל סדרה-השיר שלנו תמונת השבוע: מתחפש/ת?כן אם כן, למה?כנראה לפריקית..זו תהיה מין חצי תחפושת רואה את עונה 10?אכן שבת שלום לכולם

iqiqiq

New member
השבוע שלי!

דבר טוב שקרה השבוע:קיבלתי הודעה מהזוכה של עונה 9 למייספייס הודעה שהיא מיועדת רק לי!!! דבר רע שקרה השבוע:המורה הדפוק שלי למתמטיקה הביא לי 32 בתעודה שיר השבוע: Flo-Rida Feat T Pain - Low סדרה השבוע:"הישרדות" ו"טופ מודל"(כמובן...) תמונת השבוע:=============================================> מתחפש?:כן למה:לקופידון
"אל האהבה"
רואה את עונה 10: כןן הפרק של השבוע נ=ד=י=ר!!!! שבת נדירה אנשים!!!!

Manga136

New member
עונה. ../images/Emo142.gif

דבר טוב שקרה השבוע: גשר. דבר רע שקרה השבוע: הגשר כואב.
שיר השבוע: אין. סרט/סדרה/ספר השבוע: אין. תמונת השבוע: אין. מתחפש/ת? כנראה. אם כן, למה? שופט/ערפד. רואה את עונה 10? כן.

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gifסיכום.

דבר טוב שקרה השבוע: טיול לים המלח, ואתמול בערב. דבר רע שקרה השבוע: מבחן במת' שלא עשיתי כמעט את כולו >: שיר השבוע: Toy Soldier של בריטני. סרט/סדרה/ספר השבוע: נערה עם עגיל פנינה. תמונת השבוע: - מתחפש/ת? רוצה, אבל אין לי עדיין. אם כן, למה? - רואה את עונה 10? כן.

NP16

New member
שלי:

קודם כל אסתי סחטיין על התמונה!
דבר טוב שקרה השבוע: מפגש די מיוחד היום ואם אנחנו פה,הגמר של עונה 8 צפיתי בו בדיוק השבוע. דבר רע שקרה השבוע: מטרידן
(לא עמרי או משהו,ממש לא קשור) והגמר של עונה 8? שיר השבוע: LET IT BE? סרט/סדרה/ספר השבוע: אמריקן איידול
[גם פה מתאים לשאול והגמר?אבל די] תמונת השבוע: אין מתחפש/ת? אולי אם כן, למה? רואה את עונה 10? לא

Nataly B

New member
סופ"ש

דבר טוב שקרה השבוע: הדברים לחתונה כמעט מוכנים. דבר רע שקרה השבוע: היום בעיקר והרבה לחץ. שיר השבוע: Any other world סרט/סדרה/ספר השבוע: "הפסנתרן" תמונת השבוע: - מתחפש/ת? לא אם כן, למה? - רואה את עונה 10? מחכה שיגיע לארץ.

mikmikonet

New member
מסכמשת ../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה השבוע: עברתי את המבחן בהסטוריה! דבר רע שקרה השבוע: תגובה מפחידה בבלוג שלי לאחר שחשבתי שסיימתי עם העניין הזה. שיר השבוע: הכל של ג'ייסון מראז. והמון ביצועים מאיידול
סרט/סדרה/ספר השבוע: אמריקן איידול
תמונת השבוע: עשיתי בוק פרצפוים הזויים לג'ייסון קסטרו (מאמריקן
) אז קבלו אחד מהם
מתחפש/ת? אכן אם כן, למה? כנראה ל"מלכת הנשיקות"
רואה את עונה 10? הלוואי
עדיין לא ראינו את 9 אז אני לא יכולה לקפוץ ל-10 כי בטח יהיו הרבה ספוילרים.

למעלה