ג'ייסון
M mikmikonet New member 15/3/08 #15 איזה מהשניים? ../images/Emo6.gif לאחרונה אני ממש מפוצצת ג'ייסונים טוב, שניהם אז אני מסכימה איתך.
T trashy c h i c New member 16/3/08 #20 ../images/Emo205.gifדוויד קוק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
M mikmikonet New member 16/3/08 #22 ועוד משהו שעשה לי את השבוע! דיברתי עם שירלי לילו בטלפון כמובן בזכות דיווה המלך (המוכר לכם יותר בתור NP16) תודה!!!
ועוד משהו שעשה לי את השבוע! דיברתי עם שירלי לילו בטלפון כמובן בזכות דיווה המלך (המוכר לכם יותר בתור NP16) תודה!!!
S S t r a w b e e r Y New member 16/3/08 #17 עונה../images/Emo9.gif דבר טוב שקרה השבוע: פגשתי חברה שמזמן לא ראיתי אותה, בני דודים שלי היו אצלי היום והיה ממש נחמד^^ דבר רע שקרה השבוע: לא ממש הרגשתי טוב. סרט/סדרה/ספר השבוע: שנות ה-70 חולה על הוט! כל העונות בחינם ב-VOD תמונת השבוע: מתחפש/ת? יאפ אם כן, למה? קלף רואה את עונה 10? לא
עונה../images/Emo9.gif דבר טוב שקרה השבוע: פגשתי חברה שמזמן לא ראיתי אותה, בני דודים שלי היו אצלי היום והיה ממש נחמד^^ דבר רע שקרה השבוע: לא ממש הרגשתי טוב. סרט/סדרה/ספר השבוע: שנות ה-70 חולה על הוט! כל העונות בחינם ב-VOD תמונת השבוע: מתחפש/ת? יאפ אם כן, למה? קלף רואה את עונה 10? לא
T trashy c h i c New member 16/3/08 #19 ../images/Emo205.gifקלסו../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif