תמונות פעם 11, נמכר!

kati666

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יצאה כ"כ יפה
. רק שלדעתי הבטן שלה יצאה הריונית כזאת D: נו באמת,אני לא הוזה. היא נראת כמו בחודש שלישי או רביעי.

archer girl

New member
למה העיפו אותה, למה?../images/Emo218.gif

זה לא פייר
היא הייתה צריכה להיות לפחות מקום שלישי
והיא דווקא יצאה בסדר גמור!

katie me

New member
תמונה יפה

חבל שהיא עפה...קיניה היתה צריכה לעוףףףףףף

JULI4561

New member
גם היא מסתירה ת'בן השלישי ../images/Emo6.gif

אוףףףף בריטנייייי
תמונה כזאת טובה והגוף שלה יצא מדהים ..
חבל שהיא עפה

Fergie7

New member
וכמו תמיד, דיעה על כל אחת ../images/Emo8.gif

נאימה- אהבתי מאוד את הגוף שלה, והתנוחה, היא נראית נורא דוגמנית על כזאת. אבל הבריטני הזה הורס ת'תמונה עם התחת שלו, או שזה הפרצוף בעצם? נראלי שניהם. והפנים שלה מדהימות.
קיילן- בהחלט יצאה חרגול! מה זאת התמונה הגרועה הזאת?! התנוחה כל כך מכוערת. זאת התמונה הכי גרועה בתוכנית. הפנים שלה מחפידות ומכוערות. והשיניים המציציות שלה זוועה. |קינייה|- בהתחלה ממש רציתי שהיא תעוף. אבל היום היא ממש הפתיעה אותי, היא יצאה מדהימה. הפנים שלה באמת נראות כאילו העירו אותה באמצע הלילה והיא עוד שנייה נרדמת, אבל יש לה פנים של דוגמנית.
בריטני- תמונה מושלמת פשוט. הגוף שלה נראה ארוך ומדהים. והפנים שלה כל כך יפות. חבל. השופטים הפסידו. בריטני, בשבילי את הטופ מודל הבאה
קיילן הייתה צריכה לעוף.

MeetLofe

New member
קיילין כזאת ניקול קידמן!

כפרע עליה אני לא חושב שהתמונה גרועה בכלל לדעתי התמונה של קיניה הרבה יותר גרועה היא סתמית לגמרי כמו כל התמונות האחרונות שלה היא מזמן הייתה צריכה לעוף בריטני תמונה מדהימה!מושלמת!חבל שהעיפו אותה ולא את נאימה או קיניה למרות שידעתי את זה מזמן ונאימה גוף נהדר אבל היא כ"כ נראית בוצ'ה שזה הורס

משהוא על קיילן בלי ספוילר

אולי התמונה שלה לא יצאה משהוא אבל עדיין תראו תתמונות שלה מהתוכניות הקודמות.... פשוט מושלמות.... ותמיד יש מישהו שלא יוצא לא טוב כל כך....

kati666

New member
אח,

הבחורים האלה כ"כ גרועים. הרסו תתמונה. רק אחד מהם היה אמ,מקצועי[?].אני חושבת שקוראים לו מארק. הבירטיני הזה הרס את כול התמונות,הוא מצתלם ממש גרוע וחוץ מזה הוא התנהג כמו טיפש. אבל למרות כול זה קיניה התנהגה כמו ילדה קטנה שלקחו לה תבובה. מה היא עוצרת תצילומים? היא היתה צריכה לאמר את זה לו,לא לכול האנשים מסביב,היא סתם גרמה לאי נעימות. איזה חוצפנית,לא הביאה כסף D:

JULI4561

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifתמונות מהפרק השבועי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

גם השבוע יש הרבההההההה

למעלה