חג פסח שמח וכשר

talytal

New member
../images/Emo24.gif חג שמח!!! ../images/Emo24.gif

תהנו מהאביב שמגיע, מהחופש ומהמפגש המשפחתי!
לא להגזים עם המצות, ושקריאת ההגדה לא תימשך נצח נצחים, כמו שתמיד נדמה... פסח שמח, פורום יקר!

kapit5

New member
../images/Emo140.gifחג שצח לככככולן

למרות שאני מרגישה ככה
בגלל איזה
מפני 3000 שנה וןכבר שבוע אני על תקן
חג שמח לכל המארחות והמתארחות. להיזהר עם המצות....המון קלוריות
מתה על הפורום הזה. אוהבת

Nova5

New member
כפיתוש, שצח זה:

ש - שמחה צ - צ'מעו, צ'עמום לא בשבילנו ח - חרות את לא טעית בכלל

מקסימות שלי ונשיח מקסים...../images/Emo162.gif

חג שמח..תנוחו, תטיילו, תקראו ספרים... אההה ובמעריב יש כתבה על סקעת, שבה הוא מפרגן לזקי.. זו התת כותרת..."סקעת מפרגן לג'קו"... אני אקרא עוד מעט, נסיים עם החרוסת ואביא את הדברים... חג שמח ונשיקות

rifkin1

New member
הנה הקטע שבו הראל מדבר על ג'קו

וג'קו אייזנברג? "תשמע, אני לא רוצה לדבר על ג'קו כי זה סתם להחיות את המתים. הייתה פרשה, היא נגמרה וזהו. ג'קו הוא בן אדם מוכשר מאוד, כותב שירים מקסימים ויפים, בן אדם משכמו ומעלה. כשהתפוצצה הפרשה צלצלתי אליו ואמרתי לו שיהיה חזק. אמרתי לו: 'ג'קו, תקשיב לי טוב, יהיה בסדר. הכול יהיה בסדר, אתה בן אדם טוב והלב שלך רחב, ובסופו של דבר יגלו מי אתה באמת‭."‬

rifkin1

New member
אה ו - Leee

תודה מקסימונת שאת תמיד מביאה לנו כאילו קטעים יפים וסחטיין על סקעת, לא ידעתי שהוא עשה את זה או שיש לו קשר כל שהוא לג'קו... לא אומרת שהם חברים (אין לדעת) אבל עצם העובדה שהוא התקשר אליו ועודד אותו להתחזק זה יפה. אהבתי גם את מה שאמר על נינט. עיתונאים דוחפים שת שמם של נינט וג'קו לכל כתבה אפשרית וזה לא תמיד טוב...

kapit5

New member
תודה ללי וריפקין וללי

ונחמד לסקעת שהוא פירגן לג'קו בשעתו הקשה.

Karina85

New member
אתן רואות, אני יודעת למה אני ../images/Emo23.gif

את סקעת כפרה עליו... חמד של בחור עם קול של מלאך. ונשמה טובה...

Nova5

New member
He's our boy - סקעת ../images/Emo89.gif

אהבתי יותר מכל הראיון עם צביקה הדר אתמול ריספקט, סקעת!

שונית 7

New member
גם אני אהבתי את הראיון עם צביקה הדר

קודם כל כי קרא לילד בשמו"מניפולציה תקשורתית זולה.לגבי הראלוש אין ספק שהוא בחור טוב אבל יש לי קצת הרהורי כפירה קלים אם הדברים נאמרו בדיוק כי ככה או מרגיש או שמתוך סולידריות עם "טדי" וקריאת המפה נכון להיום לגבי ג'קו סקעת לא ממש טיפש ותמיד יוצא פליטיקלי קורקט וסליחה על הרהורי הכפירה ערב פסח אני בסה"כ מחבבת את הבחור.

Nova5

New member
שונית, אינני מחבבת את הבחור(סקעת)

אבל אמירה שלו הייתה חזקה וישרה יותר מכל הראיון עם צביקה, שהיה אכן יותר מדי פוליטיקאלי קורקט ובעיקר מכוון לשיפור תדמית של "הכוכב5", ולא שיפור תדמיתו של ג'קו בצורה גורפת....

שונית 7

New member
אולי אני תמימה וידוע לי שצביקה הדר

דואג ליותר לתדמית של התוכנית אבל לאורך כל התקופה הייתה לי תחושה אמיתית שצביקה באמת אוהב ותומך בג'קו.

Nova5

New member
אכן, צביקוש אוהב ותומך

אבל בפומבי הוא קצת פרווה מדי בהתבטויות...פוראבר...זאת רק תחושונת הקטנה שלי... הוא בסדר גמור, צביקה. היה בין היחידם לתמך בג'קו בתקופה קשה. אבל בצורה מתונה....

talytal

New member
אני מניחה שזה באמת תחושה אישית

אני מרגישה שבמעמדו ובהתחשב בכך שהוא צריך להישאר הכי קונצנזוס שאפשר, הוא תמך בג'קו בצורה מאוד מאוד משמעותית. לא הייתה שום הסתייגות בדברים שלו, והוא אמר אותם כבר בתקופת העליהום, ולא רק עכשיו. אבל שוב - תחושה אישית, וכל אחד מתרשם בצורה שונה.

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך לגבי הפרווה ,היה

קצת זהיר מדי לטעמי,אבל עדיין ממראה עיינים ומתחושת בטן הוא הרגיש יותר ממה שהראה

למעלה