יאלה מסדר פסח

Limbonic Art

New member
../images/Emo155.gifיאלה מסדר פסח ../images/Emo162.gif

אז עוד שבוע עבר...
1. שעת התחלה: 2. הדבר הכי טוב השבוע: 3. הדבר הכי רע השבוע: 4. בילוי השבוע: 5. הבן אדם שעשה את השבוע: 6. תוכנית(טלוויזה)השבוע: 7. תמונת השבוע: 8. אכזבת השבוע: 9. התחדשות השבוע: 10. מצפים למשהו שבוע הבא? 11. אם כן, ל-מה? 12. ולסיכום איך עבר השבוע? וקצת שאלות על פסח: 13. יש תוכניות לפסח?: 14. חיכיתם לחופש הזה?: 15. מה הדבר העיקרי שתעשו בפסח?: 16. תאריך לידה: 17. מיקום: 18. מה את/ה לובש/ת עכשיו? 19. מעשנ/ת? 20. צבע אהוב: 21. חיות אהובות: 22. באינטרנט הרבה? 23. ביישנ/ית
?
24. עד כמה את/ה בוטח/ת באנשים? 25. אוהב/ת לטייל? 26. היית רוצה לגור במקום אחר? 27. שתיה מועדפת: 28. מתעצבנ/ת בקלות? 29. איך את/ה מוציא/ה כעס? 30. חולמת בהקיץ? 31. את חצופה? 32. מה הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? 33. מה מספר המזל שלך? 34. תוכל/י להיות צמחוני/ת? 35. שברו לך את הלב? 36. איך את/ה נראה/ת? 37. היו לך הפרעות אכילה? 38. עדיין יש לך? 39. בוכה הרבה? 40. את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? 41. רדפו אחרייך שוטרים או האם יש לך תיק במשטרה? 42. איך נראו הנעליים האחרונות שנעלת? 43. איזה מראה יש לחדר שלך? 44. אוהב/ת / עונד/ת תכשיטים? 45. איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? 46. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? 47. עם מה את/ה ישנ/ה? 48. האם הפיצו עלייך שמועה? 49. למה מאזין/ה כעת? 50. מה השעה? סוף שבוע נעים לכולם

Limbonic Art

New member
>_<

1. שעת התחלה: 20:56 2. הדבר הכי טוב השבוע: מממ... עד יום רביעי אני לבד בבית
3. הדבר הכי רע השבוע: פיטרו אותי
4. בילוי השבוע: אני והכינור בחדר האינטימי שלי 5. הבן אדם שעשה את השבוע: לא היה כזה
6. תוכנית(טלוויזה)השבוע: ממתי אני רואה ? 7. תמונת השבוע: נגיד ששמתי... 8. אכזבת השבוע: אי הצלחה למכור נעליי בובה =/ 9. התחדשות השבוע: כרטיסים להופעה
(פיי פתאום מלא מגיעים!) 10. מצפים למשהו שבוע הבא? כן 11. אם כן, ל-מה? לחופששששש 12. ולסיכום איך עבר השבוע? ככה , לא משהו וקצת שאלות על פסח: 13. יש תוכניות לפסח? :לא 14. חיכיתם לחופש הזה? :כן (אם כי אפשר לחשוב- שני ושלישי) 15. מה הדבר העיקרי שתעשו בפסח? :לנוח ולנסות לישון נורמלי (כן בטח- אינסומניה מרגיזה
) 16. תאריך לידה: 21.12.82 (תאריך לדיסלקטים, טוב אני קצת כזאת) 17. מיקום: תל אביב- יפו 18. מה את/ה לובש/ת עכשיו? פיג'מה? 19. מעשנ/ת? חס וחסה 20. צבע אהוב: אדום ושחור ואולי גם סגול 21. חיות אהובות: חתוליםםםם 22. באינטרנט הרבה? נו כן...=/ 23. ביישנ/ית? לא ממש 24. עד כמה את/ה בוטח/ת באנשים? לא בוטחת
25. אוהב/ת לטייל? תלוי איפה, בגדול כן ולא בשמש! 26. היית רוצה לגור במקום אחר? כן 27. שתיה מועדפת: חליטת צמחים בטעם פאפיה 28. מתעצבנ/ת בקלות? ככה , בערך 29. איך את/ה מוציא/ה כעס? מטאללללללללל|
30. חולמת בהקיץ? לפחות בהקיץ.. אפשר לומר :) 31. את חצופה? יש לי נטייה כזאת 32. מה הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? שאני חריפה שיכלית =)) 33. מה מספר המזל שלך? מזל זבל= 8 34. תוכל/י להיות צמחוני/ת? אני צמחונית מגיל 9 35. שברו לך את הלב? אי אפשר לשבור לב
36. איך את/ה נראה/ת? נחמד. תודה... 37. היו לך הפרעות אכילה? כן=/ 38. עדיין יש לך? לא ממש
39. בוכה הרבה? לא 40. את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא 41. רדפו אחרייך שוטרים או האם יש לך תיק במשטרה?
היה תיק שנסגר ונפתח בטעות משהו על השחתות(יענו גרפיטי)
42. איך נראו הנעליים האחרונות שנעלת? עם גולגולות חמודות ופפיונים חיחי 43. איזה מראה יש לחדר שלך? סגול חביב עם המון פעמוני רוח ושמש גדולה שאני ציירתי על הקיר 44. אוהב/ת / עונד/ת תכשיטים? לא ממש 45. איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? בסדר 46. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? חהחה מזמן ! לפני עשרות שנים=) 47. עם מה את/ה ישנ/ה? כרית , שמיכה וחתולה צמודה 48. האם הפיצו עלייך שמועה? כן
49. למה מאזין/ה כעת? Embraced By Darkness- (Veronika Decides To Die) - Saturnus 50. מה השעה? 21:06

gabriel1349

New member
שני ושלישי היתה חופשה

ועכשיו עוד חופשה של שישי שבת ראשון ושני - מה רע?

gabriel1349

New member
פסח שמח לכולם../images/Emo157.gif

1. שעת התחלה: 21:30 2. הדבר הכי טוב השבוע: התקדמות במקום העבודה. 3. הדבר הכי רע השבוע: שינוי השעון לקיץ. 4. בילוי השבוע: איתך ביפו העתיקה. 5. הבן אדם שעשה את השבוע: המממ? 6. תוכנית(טלוויזה)השבוע: לא רואה מצטער. 7. תמונת השבוע: מיאו
8. אכזבת השבוע: אין. 9. התחדשות השבוע: אין . 10. מצפים למשהו שבוע הבא? לא ממש. 11. אם כן, ל-מה?.... 12. ולסיכום איך עבר השבוע? חביב. וקצת שאלות על פסח: 13. יש תוכניות לפסח?: לא. 14. חיכיתם לחופש הזה?: כן. 15. מה הדבר העיקרי שתעשו בפסח?: לא ברור. 16. תאריך לידה: 14.12 17. מיקום: תל אביב. 18. מה את/ה לובש/ת עכשיו? בגדי בית לא מעניינים
19. מעשנ/ת? מעולם לא ולעולם לא! 20. צבע אהוב: שחור. 21. חיות אהובות: חתולים. 22. באינטרנט הרבה? בערך. 23. ביישנ/ית? לא. 24. עד כמה את/ה בוטח/ת באנשים? לא. 25. אוהב/ת לטייל? כן. 26. היית רוצה לגור במקום אחר? כן. 27. שתיה מועדפת: שוקו. 28. מתעצבנ/ת בקלות? דווקא אני רגוע
29. איך את/ה מוציא/ה כעס? נגינה. 30. חולמת בהקיץ? לא. 31. את חצופה? אפשר לומר. 32. מה הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? שיש לי שיער יפה
33. מה מספר המזל שלך? 2 34. תוכל/י להיות צמחוני/ת? אני כבר כזה. 35. שברו לך את הלב? אם השאלה- אם התאכזבתי אי פעם, הרי שהתשובה חיובית. 36. איך את/ה נראה/ת? טוב . תודה. 37. היו לך הפרעות אכילה? לא. 38. עדיין יש לך?.... 39. בוכה הרבה? לא. 40. את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? ??? לא! 41. רדפו אחרייך שוטרים או האם יש לך תיק במשטרה? לא. 42. איך נראו הנעליים האחרונות שנעלת? לא משהו
43. איזה מראה יש לחדר שלך? רגיל, צנוע. 44. אוהב/ת / עונד/ת תכשיטים?לא. 45. איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? חביב. 46. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? אולי בתיכון, במסיבת סיום
47. עם מה את/ה ישנ/ה? כרית. 48. האם הפיצו עלייך שמועה? כן. 49. למה מאזין/ה כעת? Lusifer- Elend 50. מה השעה? 21:38

Tristitia

New member
תשובות

1. שעת התחלה: 21:40 2. הדבר הכי טוב השבוע: לא היה כזה
3. הדבר הכי רע השבוע: הקיץ הזה התחיל וג'וק בא לבקר
4. בילוי השבוע: אין 5. הבן אדם שעשה את השבוע: אף אחד 6. תוכנית(טלוויזה)השבוע:אין 7. תמונת השבוע:.... 8. אכזבת השבוע:.... 9. התחדשות השבוע: מגפיים 10. מצפים למשהו שבוע הבא?כן 11. אם כן, ל-מה?מנוחה. 12. ולסיכום איך עבר השבוע?ככה. וקצת שאלות על פסח: 13. יש תוכניות לפסח?:לא. 14. חיכיתם לחופש הזה?:כן. 15. מה הדבר העיקרי שתעשו בפסח?:לשחק במחשב. 16. תאריך לידה: 28.3 17. מיקום: גבעתיים 18. מה את/ה לובש/ת עכשיו? מכנס וחולצה לבית עם ציור מיקימאוס
19. מעשנ/ת? לא. 20. צבע אהוב: ירוק 21. חיות אהובות: הכל חוץ מחרקים 22. באינטרנט הרבה? כן 23. ביישנ/ית? בערך
24. עד כמה את/ה בוטח/ת באנשים? באופן בינוני , תלוי במי מדובר. 25. אוהב/ת לטייל? כשיש מצב רוח 26. היית רוצה לגור במקום אחר? לנסות זה נחמד
27. שתיה מועדפת: מים 28. מתעצבנ/ת בקלות? לא. 29. איך את/ה מוציא/ה כעס? בלשבור דברים
30. חולמת בהקיץ? כן! 31. את חצופה? לא. 32. מה הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? לא זוכרת
33. מה מספר המזל שלך? 13 34. תוכל/י להיות צמחוני/ת? כן 35. שברו לך את הלב? כן 36. איך את/ה נראה/ת? בסדר 37. היו לך הפרעות אכילה? לא 38. עדיין יש לך? .. 39. בוכה הרבה? לא 40. את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא
41. רדפו אחרייך שוטרים או האם יש לך תיק במשטרה? כן , לא עברתי במעבר חציה וקיבלתי כנס !!! 42. איך נראו הנעליים האחרונות שנעלת? מבריקות ושחורות 43. איזה מראה יש לחדר שלך? נחמד וקטנטן 44. אוהב/ת / עונד/ת תכשיטים? ככה. 45. איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? בסדר. 46. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? תיכון?
47. עם מה את/ה ישנ/ה? שמיכה 48. האם הפיצו עלייך שמועה? כן 49. למה מאזין/ה כעת?Land of the Dead- Summoning 50. מה השעה?21:51

Limbonic Art

New member
../images/Emo99.gif

גם על התמונה, שבטח זה אנגליה או מקום דומה באירופה
וגם על השיר
על שם הלהקה אני נקראת במסנג'ר

korpiklaani

New member
../images/Emo196.gif

1. שעת התחלה: 22:40 2. הדבר הכי טוב השבוע:ףףף כל מיני. 3. הדבר הכי רע השבוע: הזזנו את השעון - זבל! 4. בילוי השבוע:לא היה .. 5. הבן אדם שעשה את השבוע:אני
6. תוכנית(טלוויזה)השבוע:אין כזה
7. תמונת השבוע: הפריקים האלה מהסרטון המצחיק הזה
http://www.youtube.com/watch?v=sS3zntyrPkQ&mode=related&search 8. אכזבת השבוע: אממ.. ? 9. התחדשות השבוע: חולה אנערף 10. מצפים למשהו שבוע הבא? לא במיוחד 11. אם כן, ל-מה? כנ"ל 12. ולסיכום איך עבר השבוע? משהו משהו
וקצת שאלות על פסח: 13. יש תוכניות לפסח?: נעע להציק חחחח
14. חיכיתם לחופש הזה?:יאפ 15. מה הדבר העיקרי שתעשו בפסח?: לא לאכול כשר
16. תאריך לידה: 25.7 17. מיקום: מרכז 18. מה את/ה לובש/ת עכשיו? מכנסיים עם ברווזים חמודים, ונעלי בית עם צפרדעים חחחח וחולצה מעפנה שרוול ארוך 19. מעשנ/ת? לא בעעע 20. צבע אהוב: אדום 21. חיות אהובות: כמעט הכל 22. באינטרנט הרבה? כן
23. ביישנ/ית? הא?! 24. עד כמה את/ה בוטח/ת באנשים? תלוי מי, מה , איפה, למה? 25. אוהב/ת לטייל? כן 26. היית רוצה לגור במקום אחר? כן 27. שתיה מועדפת: בננה תות 28. מתעצבנ/ת בקלות? לא, מי שמעצבן אותי מתעצבן אח"כ על שדיבר איתי מלכתחילה
29. איך את/ה מוציא/ה כעס? גיטרה/ תופים 30. חולמת בהקיץ? תמיד
31. את/ה חצופ/ה? אפשר להגיד 32. מה הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? שאני חמוד חחח
33. מה מספר המזל שלך? 7 34. תוכל/י להיות צמחוני/ת? אני כזה כבר. 35. שברו לך את הלב?
36. איך את/ה נראה/ת? כמו איזה ויקינגי עם שיער ארוך שחור , פריק חנון כזה חחח 37. היו לך הפרעות אכילה? לא 38. עדיין יש לך?.. 39. בוכה הרבה? למה?
40. את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? טחחחח לא! 41. רדפו אחרייך שוטרים או האם יש לך תיק במשטרה?
42. איך נראו הנעליים האחרונות שנעלת?
43. איזה מראה יש לחדר שלך? מצ'עמם 44. אוהב/ת / עונד/ת תכשיטים?לא <של כת שטן כן
> 45. איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? מצויין תודה.. ואת?
46. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? אפשר הופעה? לפני חודשיים
47. עם מה את/ה ישנ/ה? מה זה ? כרית, שמיכה? 48. האם הפיצו עלייך שמועה? כן
49. למה מאזין/ה כעת?Köyliönjärven Jäällä (Pakanavedet II)- Finntroll 50. מה השעה? 22:50 <יאיי 10 דקות>

Limbonic Art

New member
../images/Emo6.gif גדול!

ואתה מקשיב לmoonsorrow לא פינטרול
יא מושפע מהסרטון
לא תתבגר אף פעם הא? חיחי

e i t a n 1 2 3

New member
אלה כל הפרטים המפלילים עליי../images/Emo8.gif

אז זה השבוע שלי בערך... 1. שעת התחלה:5:00 2. הדבר הכי טוב השבוע :שיחה טובה עם חבר שהיה צריך לשפוך את הלב 3. הדבר הכי רע השבוע: התחושה של הפסח באויר....(מקווה שזה לא פוגע באיש..) 4. בילוי השבוע:לא פופולארי אבל הייתי ברוזאנה 5. הבן אדם שעשה את השבוע: ידידת נפש שלי שכל פעם מחדש עושה לי את השבוע 6. תוכנית(טלוויזה)השבוע:לא רואה טלוויזיה כבר שנים (למעט יוצאי דופן) 7. תמונת השבוע:לא עולה לי משהו שמיחד את השבוע הזה מאחרים... 8. אכזבת השבוע:שהאביב עדיין לא מציף אותנו.. 9. התחדשות השבוע:? 10. מצפים למשהו שבוע הבא? לא במיוחד 11. אם כן, ל-מה? 12. ולסיכום איך עבר השבוע? אין לי חדשות מרעישות אבל טוב שכך וקצת שאלות על פסח: 13. יש תוכניות לפסח?: מקווה לטייל קצת בארץ ובעיקרון פתוח להצעות 14. חיכיתם לחופש הזה?: לא במיוחד 15. מה הדבר העיקרי שתעשו בפסח?: לנוח 16. תאריך לידה: 7-3 17. מיקום: ת"א 18. מה את/ה לובש/ת עכשיו? טריינינג (או אימונית בעברית....) 19. מעשנ/ת? בעבר כן - כבר חצי שנה בלי 20. צבע אהוב: כחול נייבי 21. חיות אהובות: כלב כמובן 22. באינטרנט הרבה? יותר מידיי לטעמי... 23. ביישנ/ית? איך לפעמים 24. עד כמה את/ה בוטח/ת באנשים? די מאמין באנשים ומיכולתם לאהוב איש את רעהו 25. אוהב/ת לטייל? מאוד 26. היית רוצה לגור במקום אחר? כן ,קיבוץ ירוק או אולי מרחבי מרעה בסקוטלנד ,הכיוון הכללי הוא חזר אל הטבע 27. שתיה מועדפת: מיים 28. מתעצבנ/ת בקלות? לא ממש 29. איך את/ה מוציא/ה כעס? ספורט 30. חולמת בהקיץ? הרבה 31. את חצופה? כן 32. מה הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? ידידה שלי אמרה לי הערב שאני יודע להעניק 33. מה מספר המזל שלך? לפי הגימטריה של השם שלי : 4 , אבל בכללי תמיד חשבתי ש-7 הוא מספר המזל שלי (ללא הסבר הגיוני..) 34. תוכל/י להיות צמחוני/ת? ברור 35. שברו לך את הלב? כן ,אהבה גדולה היתה שם. 36. איך את/ה נראה/ת? 1.85 חטוב אבל לא מהמנופחים (נשמע כמו אתר היכרויות אבל מילא..) שיער חום עינים חומות. 37. היו לך הפרעות אכילה? לא 38. עדיין יש לך?לא 39. בוכה הרבה? לא הרבה ,אבל לא מתבייש לבכות אם יש משהו שנוגע בי. 40. את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? בכי כאקט של שחרור עשוי לנקז רעלי גוף החוצה - אני בעד וגם מיישם כשזה זורם ממני. 41. רדפו אחרייך שוטרים או האם יש לך תיק במשטרה? לא 42. איך נראו הנעליים האחרונות שנעלת? נעלי ערב שחורות 43. איזה מראה יש לחדר שלך? חסר קו ברור ונותן יצוג לכיוונים שונים של טעם 44. אוהב/ת / עונד/ת תכשיטים?טבעת על האצבע 45. איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? נינוח ושלו 46. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני כחודשיים 47. עם מה את/ה ישנ/ה? בקייץ רק תחתונים, בחורף טריינינג. 48. האם הפיצו עלייך שמועה? בתיכון - שהייתי שותף למעשה כנגד המורים ,למרות שהפעם באמת לא היה לי יד ורגל בזה.. 49. למה מאזין/ה כעת? דיוק אלינגטון 50. מה השעה? 6:00

e i t a n 1 2 3

New member
דווקא אחלה שאלה ../images/Emo8.gif

באופן כללי אם יש חלוקה של אנשים ל"אנשי לילה ואנשי יום",אני מהאנשים שכל דבר שתתני להם לעשות הם יעשו טוב יותר ככל שהמחוגים חוצים לכיוון הערב ומצפינים..ללילה ,אז אם יש לי הזדמנות אני תמיד מעדיף את השעות האלה והקסם המיוחד שיש להן מבחינתי. אבל... ספציפית אתמול חזרתי מבילוי מאוחר - מחויך ו"מתודלק" בכוסית או שתיים ..או יותר,לא ספרתי. בימים שאין הכרח לקום מוקדם מידיי,מאוד סביר למצוא אותי (במסנג'ר,מה לעשות..) ער בשעות כאלה,ובימים שצריך לקום מוקדם....גם אז אני ער לפחות עד 1:30 . מזמן לא הלכתי לישון פחות מ- 1:00 .

Limbonic Art

New member
אה

גם לי יש את הבעיה הזו... אתה עובד לילה אני מניחה.. לי זה ממש מפריע לתפקד, כי אני צריכה לקום ב-6 בבוקר ואני נרדמת באיזה 2 בלילה במקרה הטוב...

e i t a n 1 2 3

New member
לצערי מוכר מאוד

הרבה פעמים כשאני צריך לקום מוקדם אני על איזה 4 שעות שינה ושתי כוסות קפה וגם אז אני לא ממש שם...

פסח שמח כולם ../images/Emo13.gif

1. שעת התחלה: 23:43 2. הדבר הכי טוב השבוע: חברה שלי שעכשיו בצבא ולא ראיתי אותה כבר כמעט חודשיים באה אליי לסוף השבוע
3. הדבר הכי רע השבוע: לא זוכרת, וכנראה שלטובה. 4. בילוי השבוע: - 5. הבן אדם שעשה את השבוע: ענבר, אותה חברה שבצבא. 6. תוכנית (טלוויזה) השבוע: "מרחק נגיעה". ראיתי איזה ארבעה פרקים ב-V.O.D 7. תמונת השבוע: - 8. אכזבת השבוע: - 9. התחדשות השבוע: סווטשרט חדש-ישן, שמחזיר ריחות של קיץ. 10. מצפים למשהו שבוע הבא? אכן. 11. אם כן, ל-מה? "עולמות", כנס מד"ב ופנטזיה. 12. ולסיכום איך עבר השבוע? בנעימים. וקצת שאלות על פסח: 13. יש תוכניות לפסח?: מתכונת בפיסיקה, "עולמות", יום צילומים לסרט גמר של חברה קרובה וסדר פסח, כמובן. 14. חיכיתם לחופש הזה?: לא במיוחד. הוא עמוס מידי. 15. מה הדבר העיקרי שתעשו בפסח?: לימודים למיניהם [בעצם זה רק למראית עין. אחלום רוב החופש, כמו עד עכשיו, אבל רק המתבוננים היטב ישימו לב]. 16. תאריך לידה: 31.5 17. מיקום: ת"א 18. מה את/ה לובש/ת עכשיו? טרנינג ושמלת מיני אהובה [שמשמשת אותי כחולצה מאז ומעולם, היות ומיני זה לא נוח ><]. 19. מעשנ/ת? לא. 20. צבע אהוב: ארגמן. 21. חיות אהובות: אין ממש. [זה מצחיק, כי אנשים חושבים שאני בן אדם של חיות, אפילו שאני לא.] 22. באינטרנט הרבה? יחסית. 23. ביישנ/ית? די. תלוי באיזו סביבה. 24. עד כמה את/ה בוטח/ת באנשים? מאוד. מהר מידי, גם. 25. אוהב/ת לטייל? מאוד. אם רק הברך שלי היתה מאפשרת לי, לא הייתי פורשת מחוגי הסיירות של החברה להגנת הטבע... 26. היית רוצה לגור במקום אחר? מצד אחד, נורא הייתי רוצה לגור במקום עם המון טבע ושדות רחבי ידיים ["ותלכי בשדה הרטוב וירחב בך השקט", האמנם עוד יבואו ימים / לאה גולדברג], ומצד שני דווקא הנוף האורבני, בייחוד של ת"א, קוסם לי. 27. שתיה מועדפת: פאנטה. 28. מתעצבנ/ת בקלות? לא. 29. איך את/ה מוציא/ה כעס? מדברת עם חברות על מה שמכעיס אותי, בוכה קצת. 30. חולמת בהקיץ? משתדלת. 31. את חצופה? לא. 32. מה הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? שחברה קרובה שלי אמרה לי ששתיים מהמחמאות הכי גדולות שהיא קיבלה היו ממני. אני אוהבת לשמח אנשים
33. מה מספר המזל שלך? 5, 3. 34. תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא, אין לי מספיק שליטה עצמית. 35. שברו לך את הלב? לא. 36. איך את/ה נראה/ת? אדם לא יכול לתאר את עצמו באובייקטיביות. הוא תמיד נוטה להגזים, או לצד היופי או לצד הכיעור. 37. היו לך הפרעות אכילה? קלות מאוד. 38. עדיין יש לך? לא. 39. בוכה הרבה? לאחרונה, פחות. 40. את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? משתדלת שלא. בכי הוא דבר בלי נשלט אצלי ונוטה להשתחרר בלי רצון גם בדברים מטופשים מאוד, אבל לעולם לא בכוונת תחילה להתחמק מדבר מה. 41. רדפו אחרייך שוטרים או האם יש לך תיק במשטרה? לא. 42. איך נראו הנעליים האחרונות שנעלת? למרבה הזעזוע, קרוקס בצבע תכלת ><. נשבעתי לעצמי שלא אנעל קרוקס לעולם, כי הן מכוערות
אבל רציתי להוציא את הכלבה שלי ונעלי הקרוקס של אחותי היו במקום הכי נגיש ונוח... 43. איזה מראה יש לחדר שלך? מבולגן. 44. אוהב/ת / עונד/ת תכשיטים? רק שרשרת אחת, עם תליון סנטימנטלי. 45. איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? "תן לי רק דקה לנשום, באת לי כל כך, כל כך פתאום." [שוב / דפנה עבר הדני.] 46. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? ואוו, אני לא זוכרת. זה נותן פחות-או-יותר את תחושת הזמן, לא כן? 47. עם מה את/ה ישנ/ה? מוסיקה ברקע ובלב. אה, ובחורף תמיד עם חותלות, מאז שנפצעתי בברך. 48. האם הפיצו עלייך שמועה? לא. 49. למה מאזין/ה כעת? The Girl in 14G שאני רואה בסרטון ביוטיוב. התמכרתי לשיר הזה לגמרי >< [שיר מתוך דיסק חדש של Kristin Chenoweth, שמוכרת בעיקר ממחזות זמר. שריטה קלה שלי, מחזות זמר
] 50. מה השעה? 00:03.

למעלה