יאלה מסדר פסח

Grom18

New member
חדשה

מנצלת את ההזדמנות הזו להגיב
1. שעת התחלה: 19:02 2. הדבר הכי טוב השבוע: חברות 3. הדבר הכי רע השבוע: נאבד לי עגיל אהוב
4. בילוי השבוע: טיילת תל אביב ושיחות נפש עם ידידה קרובה
5. הבן אדם שעשה את השבוע: הידידה הקרובה הנזכרה למעלה
6. תוכנית(טלוויזה)השבוע: מזמן לא צפיתי בטלויזיה
7. תמונת השבוע:==>> 8. אכזבת השבוע: נאלצתי לסיים קשר עם ידיד טוב (כי בואו נגיד הוא קצת לא שפוי והפעם הגזים) 9. התחדשות השבוע: שטויות משוק בצלאל
10. מצפים למשהו שבוע הבא? לא במיוחד 11. אם כן, ל-מה? לא יודעת , אשמח להפתעות חחח 12. ולסיכום איך עבר השבוע? סביר וקצת שאלות על פסח: 13. יש תוכניות לפסח?: לא 14. חיכיתם לחופש הזה?:כן 15. מה הדבר העיקרי שתעשו בפסח?: ללמוד 16. תאריך לידה: 23.10 17. מיקום: מרכז 18. מה את/ה לובש/ת עכשיו? לא משהו מיוחד , שמלת בית מצחיקה עם פרחים
19. מעשנ/ת? לא 20. צבע אהוב: צהוב 21. חיות אהובות: חתולים וכלבים 22. באינטרנט הרבה? כן 23. ביישנ/ית? בערך
24. עד כמה את/ה בוטח/ת באנשים? משתדלת . 25. אוהב/ת לטייל? כן 26. היית רוצה לגור במקום אחר? מקום שקט יותר אולי 27. שתיה מועדפת: תפוזים סחוט 28. מתעצבנ/ת בקלות? לא 29. איך את/ה מוציא/ה כעס? ציור ויצירה 30. חולמת בהקיץ? חחחח כן אני נקראת עפיפון קצת 31. את חצופה? לא 32. מה הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? שיש לי עיניים יפות
33. מה מספר המזל שלך? 4 34. תוכל/י להיות צמחוני/ת? כן 35. שברו לך את הלב? כן 36. איך את/ה נראה/ת? רגילה וקצת חנונית עם משקפים חחח 37. היו לך הפרעות אכילה? קטנות 38. עדיין יש לך? לא 39. בוכה הרבה? לא 40. את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא 41. רדפו אחרייך שוטרים או האם יש לך תיק במשטרה? המממ לא 42. איך נראו הנעליים האחרונות שנעלת? עדיף לא לשאול, בדיוק נקרעו
43. איזה מראה יש לחדר שלך? עמוס בבלגן וערמות בגדים שאמורים להכנס ולהדחס לארון
44. אוהב/ת / עונד/ת תכשיטים? עונדת טבעת אחת ושרשרת אחת 45. איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? הקלה ונינוחה 46. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? אני לא אוהבת ולא זוכרת אם בכלל היתי , אלא אם משהו מפגר מבית ספר שהוכרחתי להראות נוכחות. 47. עם מה את/ה ישנ/ה? דובי פרוותי נעים
48. האם הפיצו עלייך שמועה? כן, שאני לסבית (זה בגלל שאני לא מתייחסת יותר מידי לבנים או לפחות לא כמו הנמרחות). 49. למה מאזין/ה כעת? Another Day- Paradise Lost 50. מה השעה? 19:13

Limbonic Art

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo212.gif

העוגה למעלה מבטיחה מקמח מצה באמת (כן ברור 1 באפריל
) כמה מוכר השמועה הזו שאת לסבית כשאת לא מראה עיניין בבנים (וכאילו שבבנות כן
) הייתי שם , היו מקרים שזה אף היה משעשע
בכל אופן, מקווה שתהני כאן ותרגישי בבית

Grom18

New member
תודה תודה

ואת יכולה להציע גם עוגות לא כשרות אני לא בדיוק שומרת כשרות (דיי מערבבת ) נורא מעצבן כשכולם מסביב שאת לסבית ולא חושבים על דברים אחרים - כגון לא בראש שלך לא זה ולא זה (לפחות אצלי זה ככה מאז ומתמיד)

queen helen

New member
פסח שמח ../images/Emo157.gif

1. שעת התחלה: 23.47 2. הדבר הכי טוב השבוע: עוגת גבינה אפוייה בבית קפה עם כמה חברות. 3. הדבר הכי רע השבוע: להאבד באשדוד 4. בילוי השבוע: יומולדת לחברה טובה 5. הבן אדם שעשה את השבוע: מריו ורגס יוסה 6. תוכנית(טלוויזה)השבוע: שני פרקים של סקראבס שקרעו אותי מצחוק 7. תמונת השבוע: 8. אכזבת השבוע: בקטנות 9. התחדשות השבוע: nope 10. מצפים למשהו שבוע הבא? פסח 11. אם כן, ל-מה? לפגוש את המשפחה אחרי שלא ראיתי אותם יותר משנה! 12. ולסיכום איך עבר השבוע? משעמם (כל התשובות התייחסו לשבוע שעבר) וקצת שאלות על פסח: 13. יש תוכניות לפסח?: לפגוש חברים מימים עברו 14. חיכיתם לחופש הזה?: לא ממש 15. מה הדבר העיקרי שתעשו בפסח?: שום דבר מעניין 16. תאריך לידה: 28.05 17. מיקום: ת"א 18. מה את/ה לובש/ת עכשיו? מכנסיים שחורים, חולצה סגולה ומעל זה פליז מלא בניירות טישיו בגלל צינון נוראי שתקף אותי. 19. מעשנ/ת? לא 20. צבע אהוב: סגול 21. חיות אהובות: חתולים ועוד כל מני 22. באינטרנט הרבה? כשיש גישה למחשב, אז כן. 23. ביישנ/ית? עד מאד
24. עד כמה את/ה בוטח/ת באנשים? תלוי במי 25. אוהב/ת לטייל? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 26. היית רוצה לגור במקום אחר? כן, אבל אין לי מושג איפה 27. שתיה מועדפת: מים מהברז, דיאט קולה, בירה גינס או מיצי פירות 28. מתעצבנ/ת בקלות? כן 29. איך את/ה מוציא/ה כעס? מתפוצצת מבפנים. אף אחד לא יודע שאני כועסת 30. חולמת בהקיץ? כל הזמן 31. את חצופה? לא 32. מה הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? אם זה נחשב, הבוס הקודם קודם קודם שלי המליץ עלי לעבודה כלשהיא. 33. מה מספר המזל שלך? 6 (לא מזל, סתם מספר אהוב) 34. תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא, אני אוהבת בשר יותר מדי. 35. שברו לך את הלב? כן 36. איך את/ה נראה/ת? רגילה 37. היו לך הפרעות אכילה? לא 38. עדיין יש לך? פסח זאת הפרעת אכילה קולקטיבית. לא נראה לי שאפשר להמלט ממנה לחלוטין. 39. בוכה הרבה? כן 40. את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא, תמיד בוכה בלי כוונה במקומות הכי לא מתאימים. 41. רדפו אחרייך שוטרים או האם יש לך תיק במשטרה? לא 42. איך נראו הנעליים האחרונות שנעלת? ניו באלאנס מהוהות. 43. איזה מראה יש לחדר שלך? אקלקטי 44. אוהב/ת / עונד/ת תכשיטים? לרב רק עגילים צמודים, לפעמים יותר. 45. איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? מתעטפת בכסות של אומללות פולנית, מתובלת בצינון נוראי. 46. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני שבועיים בערך ליומולדת של השותפה שלי. 47. עם מה את/ה ישנ/ה? טרנינגים ישנים שעברו הסבה לפיג'מה 48. האם הפיצו עלייך שמועה? כן, בחטיבה. זאת היתה תקופה נוראית 49. למה מאזין/ה כעת? אין לי רמקולים המחשב 50. מה השעה? 23.57

מסדר לאחר נקיון פסח

1. שעת התחלה: 12:01 2. הדבר הכי טוב השבוע: אווירה של לקראת-חופש בעבודה 3. הדבר הכי רע השבוע: אווירה של הפצצת לימודים לקראת חופש בלימודים 4. בילוי השבוע: לא יצאתי לשום מקום, אבל גם בבית נחמד. 5. הבן אדם שעשה את השבוע: כל מיני. כולל את. 6. תוכנית(טלוויזה)השבוע: בקושי רואה טלוויזיה. 7. תמונת השבוע: מצורפת לכבוד החג 8. אכזבת השבוע: שקט מדי 9. התחדשות השבוע: חופש? 10. מצפים למשהו שבוע הבא? כן, בערך 11. אם כן, ל-מה?חופש? ולחג 12. ולסיכום איך עבר השבוע? בסדר, בינוני כזה. וקצת שאלות על פסח: 13. יש תוכניות לפסח?: לפגוש כמה חברים 14. חיכיתם לחופש הזה?: כן, כמה ימים בלי עבודה לא יזיקו, אפילו שנחמד לתכנת 15. מה הדבר העיקרי שתעשו בפסח?: בטח לנוח, אבל נראה לאן החג לוקח אותי 17. מיקום: תל אביב 18. מה את/ה לובש/ת עכשיו? פיג'מה-מה פיג'מה-מה 19. מעשנ/ת? לא, איכסה. 20. צבע אהוב: הרבה מהם. כחול? 21. חיות אהובות: קשה להחליט.. 22. באינטרנט הרבה? יותר מדי לפעמים 23. ביישנ/ית? לא כל כך 24. עד כמה את/ה בוטח/ת באנשים? תלוי במי. אני בוטחת בכולם אבל עד גבול מסוים. 25. אוהב/ת לטייל? כן 26. היית רוצה לגור במקום אחר? אולי בחו"ל, לתקופה קצרה 27. שתיה מועדפת: זה מתחלף. קולה. 28. מתעצבנ/ת בקלות? לא, אבל זה תלוי בסיטואציה 29. איך את/ה מוציא/ה כעס? סופרת עד 10, ואם אפשר לקום ולעזוב קמה ועוזבת לפני שאתפרץ. 30. חולמת בהקיץ? כל הזמן! 31. את חצופה? לא נראה לי 32. מה הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? "רזית". לא אכפת לי אם אני רזה או שמנה, אבל לזו שאמרה לי זה משנה, ולכן זו מחמאה 33. מה מספר המזל שלך? אין 34. תוכל/י להיות צמחוני/ת? אני כבר צמחוני/ת 35. שברו לך את הלב? מזמן לא 36. איך את/ה נראה/ת? חבלעלהזמןןן! לא, סתם, נורמלית כזאת. 37. היו לך הפרעות אכילה? לא 38. עדיין יש לך? לא 39. בוכה הרבה? לא ב5-6 השנים האחרונות, לפני זה כן 40. את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא 41. רדפו אחרייך שוטרים או האם יש לך תיק במשטרה? לא, אבל יש לי נקודות על עבירות תנועה קלות 42. איך נראו הנעליים האחרונות שנעלת? ספורט 43. איזה מראה יש לחדר שלך? לא מושקע בכלל. באמת צריך לקשט. 44. אוהב/ת / עונד/ת תכשיטים? לא כל כך. 45. איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? טוב, אם כי תוהה אילו משימות יש לי לחופש ושכחתי, ולמה יש משימות בחופש 46. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? מסיבה עם די ג'יי ומוזיקה וכל זה? לא אוהבת. מזמן. 47. עם מה את/ה ישנ/ה? כרית ושמיכה 48. האם הפיצו עלייך שמועה? רק בימי בית הספר ה"עליזים" 49. למה מאזין/ה כעת? לציפורים בחוץ ולרעש מהמחשב 50. מה השעה? 12:25 לקח לי זמן למצוא תמונה

פריאסור

New member
הפסח שלי

1. שעת התחלה:12:07 2. הדבר הכי טוב השבוע: זה גס.. 3. הדבר הכי רע השבוע: המשכורת החודשית 4. בילוי השבוע: מועדון 5. הבן אדם שעשה את השבוע: חבר מהעבר 6. תוכנית(טלוויזה)השבוע: התקלקלה לי הטלוויזיה לפני חודש 7. תמונת השבוע: אין 8. אכזבת השבוע: אין 9. התחדשות השבוע: ג'ינס 10. מצפים למשהו שבוע הבא? כן 11. אם כן, ל-מה? התרגשות לשם שינוי 12. ולסיכום איך עבר השבוע? מצויין וקצת שאלות על פסח: 13. יש תוכניות לפסח?: לזלול חמץ 14. חיכיתם לחופש הזה?: נו באמת... 15. מה הדבר העיקרי שתעשו בפסח?: לנקות ראש 16. תאריך לידה: 27.6 17. מיקום: נשר 18. מה את/ה לובש/ת עכשיו? בגדי עבודה 19. מעשנ/ת? פעם...כבר לא 20. צבע אהוב: כחול כהה 21. חיות אהובות: חתולים 22. באינטרנט הרבה? אפשר להגיד 23. ביישנ/ית? לפעמים 24. עד כמה את/ה בוטח/ת באנשים? לא בוטח 25. אוהב/ת לטייל? מאוד 26. היית רוצה לגור במקום אחר? כן, כפר שמריהו חח 27. שתיה מועדפת: וודקה רדבול 28. מתעצבנ/ת בקלות? כן 29. איך את/ה מוציא/ה כעס? אלימות 30. חולמת בהקיץ? לא 31. את חצופה? אני חצוף..לפעמים 32. מה הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? שיש לי גוף יפה 33. מה מספר המזל שלך? 2 34. תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא 35. שברו לך את הלב? לא 36. איך את/ה נראה/ת? לא הייתי משנה אצלי כלום 37. היו לך הפרעות אכילה? לא 38. עדיין יש לך? אין נו.. 39. בוכה הרבה? פעם בשבועיים 40. את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? ממש לא 41. רדפו אחרייך שוטרים או האם יש לך תיק במשטרה? כן 42. איך נראו הנעליים האחרונות שנעלת? נעלי ספורט..מה זה השאלה המפגרת הזו? 43. איזה מראה יש לחדר שלך? יש לי דירה... עיצוב מודרני 44. אוהב/ת / עונד/ת תכשיטים? אוהב, לא עונד 45. איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? NEVER BETTER 46. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? שלשום 47. עם מה את/ה ישנ/ה? עם אקסטרה כרית 48. האם הפיצו עלייך שמועה? כל הזמן...שאני הומו 49. למה מאזין/ה כעת? כל מיני האוסים.. 50. מה השעה? 12:16

Tristitia

New member
שאלות מפגרות זה ה-דבר ../images/Emo13.gif

חוץ מזה היא לפחות ניסתה לגוון , משהו שאף אחד אחר לא עשה ויהיה נחמד אם יעשו אחריה... 50 שאלות- אפשר גם לא לענות על כולן

למעלה