חדשה
מנצלת את ההזדמנות הזו להגיב
1. שעת התחלה: 19:02 2. הדבר הכי טוב השבוע: חברות 3. הדבר הכי רע השבוע: נאבד לי עגיל אהוב
4. בילוי השבוע: טיילת תל אביב ושיחות נפש עם ידידה קרובה
5. הבן אדם שעשה את השבוע: הידידה הקרובה הנזכרה למעלה
6. תוכנית(טלוויזה)השבוע: מזמן לא צפיתי בטלויזיה
7. תמונת השבוע:==>> 8. אכזבת השבוע: נאלצתי לסיים קשר עם ידיד טוב (כי בואו נגיד הוא קצת לא שפוי והפעם הגזים) 9. התחדשות השבוע: שטויות משוק בצלאל
10. מצפים למשהו שבוע הבא? לא במיוחד 11. אם כן, ל-מה? לא יודעת , אשמח להפתעות חחח 12. ולסיכום איך עבר השבוע? סביר וקצת שאלות על פסח: 13. יש תוכניות לפסח?: לא 14. חיכיתם לחופש הזה?:כן 15. מה הדבר העיקרי שתעשו בפסח?: ללמוד 16. תאריך לידה: 23.10 17. מיקום: מרכז 18. מה את/ה לובש/ת עכשיו? לא משהו מיוחד , שמלת בית מצחיקה עם פרחים
19. מעשנ/ת? לא 20. צבע אהוב: צהוב 21. חיות אהובות: חתולים וכלבים 22. באינטרנט הרבה? כן 23. ביישנ/ית? בערך
24. עד כמה את/ה בוטח/ת באנשים? משתדלת . 25. אוהב/ת לטייל? כן 26. היית רוצה לגור במקום אחר? מקום שקט יותר אולי 27. שתיה מועדפת: תפוזים סחוט 28. מתעצבנ/ת בקלות? לא 29. איך את/ה מוציא/ה כעס? ציור ויצירה 30. חולמת בהקיץ? חחחח כן אני נקראת עפיפון קצת 31. את חצופה? לא 32. מה הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? שיש לי עיניים יפות
33. מה מספר המזל שלך? 4 34. תוכל/י להיות צמחוני/ת? כן 35. שברו לך את הלב? כן 36. איך את/ה נראה/ת? רגילה וקצת חנונית עם משקפים חחח 37. היו לך הפרעות אכילה? קטנות 38. עדיין יש לך? לא 39. בוכה הרבה? לא 40. את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא 41. רדפו אחרייך שוטרים או האם יש לך תיק במשטרה? המממ לא 42. איך נראו הנעליים האחרונות שנעלת? עדיף לא לשאול, בדיוק נקרעו
43. איזה מראה יש לחדר שלך? עמוס בבלגן וערמות בגדים שאמורים להכנס ולהדחס לארון
44. אוהב/ת / עונד/ת תכשיטים? עונדת טבעת אחת ושרשרת אחת 45. איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? הקלה ונינוחה 46. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? אני לא אוהבת ולא זוכרת אם בכלל היתי , אלא אם משהו מפגר מבית ספר שהוכרחתי להראות נוכחות. 47. עם מה את/ה ישנ/ה? דובי פרוותי נעים
48. האם הפיצו עלייך שמועה? כן, שאני לסבית (זה בגלל שאני לא מתייחסת יותר מידי לבנים או לפחות לא כמו הנמרחות). 49. למה מאזין/ה כעת? Another Day- Paradise Lost 50. מה השעה? 19:13