סכמ"ש כשל"פ

veredmp

New member
../images/Emo155.gifסכמ"ש כשל"פ../images/Emo155.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: איפה אתם עושים את ליל הסדר? בבית או אצל אחרים? ואיפה אתם מעדיפים לעשות אותו?

veredmp

New member
../images/Emo157.gif סכמ"ש מצונן.....

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): כל שירי ההופעה, בעצם....
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מצעד יהודה פוליקר עכשיו בגלגל"צ
תמונת/פליקס השבוע: בחירה אקראית
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום שלישי, הופעה
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אתמול נהייתי חולה (האמת כבר שלשום הייתי חולה, אבל הייתי בהכחשה לעניין)
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שום דבר יוצא דופן
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה מהמם
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אפצ'י
שאלת בונוס: איפה אתם עושים את ליל הסדר? בבית או אצל אחרים? ואיפה אתם מעדיפים לעשות אותו? השנה זה אצלנו. אני מעדיפה לעשות אצל אחרים, ככה כל הבלגן נשאר אצלהם ואפשר ללכת כשמתחיל להיות משעמם

ה 22

New member
ברוכה הבאה למועדון../images/Emo15.gif

גם אני מצוננת וגם במועדון של 'ההכחשה'
................ חח ואהבתי את 'הבלגן נשאר אצלהם ואפשר ללכת כשמתחיל להיות משעמם..'
קרועה.

מרוב שעייפה כבר לא מצליחה להרדם אז לפחות ש...

אסכם
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):היי אחותי- שרתי וזמזמתי את זה לאחותי במהלך השבוע... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):אחד מי יודע- בבית ספר מכינים את התלמידים לפסח ולליל הסדר אז כבר הפסקתי לספור כמה פעמים שרנו את השיר הזה- אם בשיעורי מוזיקה ואם בליל הסדר שנערך היום. יצא לי מהחורים. לפחות אני יודעת את כל הסדר בעל"פ. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:עספור.
הרווק (איך גיא העיף את נועה?
) ציטוט/י השבוע:איך יודעים שבא אביב?מסתכלים סביב סביב (עוד שיר שנדבק לו)
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:ממש התקדמנו עם החתונה- סגרנו כבר צלם וד'יגי וגימיק של מגנטים לחתונה וכנראה בקרוב נסגור הזמנות (בעזרתה של יפית המדהימה)
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:היום דווקא שיצאתי מבית הספר בדרכי לביתי התחיל לו גשם זלעפות שלא יתואר. הגעתי ספוגה ברמות שאין לתאר. אני בטוח אהיה חולה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:לצאת לחופש. גם לי מגיע.הופעה של דנה ברגר ואיתי פרל מארחים את קורין אלאל. שילוב מנצח. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חתונה. שאלת בונוס: איפה אתם עושים את ליל הסדר? בבית או אצל אחרים? ואיפה אתם מעדיפים לעשות אותו? הפעם עושה אותו אצל ההורים של ד'. נהיה המון אנשים (17). ואני אישית די קרועה בין לעשות איתם או לעשות עם המשפחה שלי שגם שם השנה הסדר הוא גדול. מחכה לרגע ששתי המשפחות יעשו כבר יחד
אני אוהבת לעשות איפה שיש הרבה אוכל ושמגיעים מהר לאוכל

וואלה? ../images/Emo2.gif

גיא העיף את נועה?? התעלפתי קצת לפני הסוף, ככה זה עם ילדים...

אצלנו עושים יחד../images/Emo13.gif

כשתקנו בית תתחילו להנהיג מנהג שהפסח אצלכם והאמהות יכנו אוכל, כיף חיים...
חג שמח ותהני מההכנות לחתונה!

איריס מ

New member
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): האלבום "חדשות טובות" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "כל היתר חולף", "מי היה מאמין". תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: גלגל"צ. ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אין יום נבחר במיוחד. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: פסח. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: צרוד. שאלת בונוס: איפה אתם עושים את ליל הסדר? בבית או אצל אחרים? ואיפה אתם מעדיפים לעשות אותו? אצל אחי ומשפחתו, אין העדפות מיוחדות.

ofree15

New member
מסכמת..

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): האלבום "חדשות טובות" עכשיו אתה חוזר בחזרה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל היתר חולף, מבול, זאת שבמקומי, מי היה מאמין מהתוכנית של אלירז תמונת/פליקס השבוע: התמונה האהובה עליי תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: חטופים ציטוט/י השבוע: אממ.. אין איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול, במשמרת ב"לתת" אז ראינו את ההוא שמשחק בשמש את טנצר, ושאלנו אם הוא רוצה לתרום, והוא אמר שלא, אז חברה שלי, חסרת הטקט צעקה טנצר המניאק ואז הוא בא ותרם:p משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לא היה:) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אממ.. טיול קצר לטבריה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אקטיבי שאלת בונוס: איפה אתם עושים את ליל הסדר? בבית או אצל אחרים? ואיפה אתם מעדיפים לעשות אותו? אממ.. אצל דודים..:) וחג שמח לכולם:)

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שני כוכבים שיר השבוע לא של מירי נחמה אילנית סרט מבט גן עדן \רחובות ברוקלין העלה הסינמה סיטי\הופעה של אילנית מחכה בעיקר חופש והחג השבוע במילה אחת כיפי אצל הדודים אין העדפה

אחרי שבוע נהדר!../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): נוצות, מה עשית וכל אלה שאני יודעת אותם, כמעט בשלמותם בגיטרה! וגם כל שאר השירים מהאלבום החדש... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל השירים (שהם לא של מירי) בפלאפון שלי
חחח שמעתי את השירים בפלאפון כל הדרך הלוך וחזור מאילת. תמונת/פליקס השבוע: התמונות מאילת חח היה כל כך כיף! אם אני אספיק לעלות אותן בקרוב אני אעלה משהו לפה.. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע: "היה כיף" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: חח ת'אמת שלעומת השבועות האחרונים השבוע הזה היה רובו אם לא כולו נפלא! יום ראשון הייתי בתל אביב עם חברות וביום שני נסעתי לאילת עם המשפחה! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: דברים שנשארו מהשבועות הקודמים.. לא ניכנס לזה... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: באר שבע!! וחופש חחח האם פגשתם את מירי השבוע? לא פגשתי... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נהדר! שאלת בונוס: איפה אתם עושים את ליל הסדר? בבית או אצל אחרים? ואיפה אתם מעדיפים לעשות אותו? אנחנו נוסעים למשפחה המורחבת מצד אמא בבאר שבע! ואני מעדיפה ורוצה לעשות אותו שם! אני מתה על המשפחה הזאת וממש מתגעגעת אליהם כבר!! שבת שלום!

tomgirl21

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): חדשות טובות,באה אליכם... יש לי יוטיוב באייפון החדשדש שלי, וחרשתי עליהם ביוטיוב:) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מלח הדמעות-אביב גפן,יש לך אותי-אביב גפן. תמונת/פליקס השבוע:אין לי... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: לא רואה טלוויזיה,כמעט כל השבוע נרדמתי בשבע בערב,העבודה הרגה אותי. ציטוט/י השבוע: אין לי... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אני עושה ניתוח להסרת משקפיים ביום רביעי הקרוב!!! משהו שמאוד משמח אותי,אני מגיל 8 מרכיבה משקפיים,וזה יהיה שינוי מאוד גדול בשבילי,ההתרגשות היא הרבה מעבר לגדולה! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: צינון וחולשה שלא רוצים לחלוף... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: ניתוח!!!!!!!! וחופש פסח!!!!! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: השבוע לא... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: לחץ. שאלת בונוס: איפה אתם עושים את ליל הסדר? בבית או אצל אחרים? ואיפה אתם מעדיפים לעשות אותו? אנחנו עושים אצל אבא שלי,ואני אוהבת לעשות שם:) והכי כיף, לראות את ההורים שלי יחד בשולחן החג...אומנם הם חברים מאוד טובים למרות שהם פרודים,אבל יחד בשולחן החג זה מרגש אותי כל פעם מחדש:) שבת שלום וחג שמח!!!:)

tomgirl21

New member
תודה:)

חחחח ורד,מירי תזהה אותי בלי משקפיים? אני עוד עלולה להתחרט בגלל מירי:p

veredmp

New member
סיכוי גדול שלא ../images/Emo3.gif אבל לא נורא

אחרי שתראה אותך פעם אחת בלי משקפיים היא תזהה אותך מחדש. זו ממש לא סיבה לבטל את הניתוח

tomgirl21

New member
חחחחחחחחחח....

היא שוב תחשוב שאני מישיהי "חדשה" ואז שוב 3 תמונות :p ואז שוב היא תכיר אותי,אבל בעצם זה לא יהיה אותי,זאת תהיה אחת אחרת בלי משקפיים:) והיא לא תבין לאן ההיא שהיא מכירה נעלמה..חחח:)

למעלה