סכמ"ש כשל"פ

yafit1305

New member
סיכום מצולם(למה אין אייקון של מצלמה?)

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):ממי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):קובי אפפלו תמונת/פליקס השבוע:היום צילמתי במסעדת קימל בתל אביב של שאול בן אדרת - הוא בן אדם מקסים ויצאו תמונות מדהימות.מצ"ב אחת לדוגמא ציטוט/י השבוע:"את צלמת מוכשרת" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:כל השבוע האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:כייף גדול שאלת בונוס: איפה אתם עושים את ליל הסדר? בבית או אצל אחרים? ואיפה אתם מעדיפים לעשות אותו? בבית

../images/Emo98.gifטוב גם אני אסכם...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הי אחותי, לרגע נדמה, תמונה, תיבה 530..
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): Rihanna cry Sia - Breathe Me
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: גלגלצ, איך לא..
ציטוט/י השבוע: "אין לי כוח לחג הזה
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום שני, פגישה עם א'
שכנראה היא זאת שתעשה עלי את התוכנית..
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אתמול החיילים שנלנו בעזה. אני מכירה את המשפחה של אלירז ז"ל יהי זכרם ברוך.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: רק לא פסח!
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מעייייייייייייייף
שאלת בונוס: איפה אתם עושים את ליל הסדר? בבית או אצל אחרים? ואיפה אתם מעדיפים לעשות אותו? אפשר כבר לא לדבר על החג המגעיל הזה. אני לא רוצה לזכור אותו!! ולצערי בבית עם מלאאאאאא אנשים שאין לי כוח אליהם בכלל!! מקווה שלמרות החג, יהיה שבוע טוב יותר!

נעהירחק

New member
בקצרה

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שיר תקווה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): רק את - עמיר בניון דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: בית"ר ירושלים. גם נצחון בגביע וגם היום בליגה. יש עוד תקווה לעונה טובה. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: ממשלת ישראל (טוב האמת שזה כל השנה). התקרית אתמול בגבול עזה. חג שמח לכולם.

oranitoosh

New member
מסכמת../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "מה עשית" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "לנשום"- עידו רצון תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: עספור !!! ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: חמישי- שבת- סופ"ש עם החבר
וחמישי בשעה 13:30- תם לו מבחן הפסיכומטרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: החרישות לפסיכו... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לנוח הרבה, ולמצוא עבודה! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: כמו ששימי תבורי אוהב להגיד- "ניייייייגגגמררררררררררררררררר!!!" שאלת בונוס: איפה אתם עושים את ליל הסדר? בבית או אצל אחרים? ואיפה אתם מעדיפים לעשות אותו? בבית.. כולם באים אלינו כמו כל שנה, זה נחמד ביותר
שיהיה לכולם חג שמח

למעלה