שאלות! חג שמח

angell4

New member
צריכה המלצה לבסיס ולטופ...

במחיר שפוי ושאפשר להשיג בארץ כי להזמין מהאינטרנט זה קצת בעיה בשבילי. תודה

גלית 1967

New member
בנות שאלה לי לגביKONAD../images/Emo20.gif

אני רוצה להזמין בEBAY ואני לא ממש מבינה מה ההבדלים בינהם שמתי לב שיש "S" כנראה סמול-לציפורנים קטנות כמו שלי ראיתי שיש פלטות לפי גדלים בקיצור אני רוצה לרכוש סט כולל לק- מישהי שמבינה בזה יכולה לעשות לי טיפה סדר? http://shop.ebay.com/i.html?_trkparms=65%253A15%257C66%253A2%257C39% 253A1&_nkw=KONAD+SET&_sticky=1&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m14&gbr=1&_sop=15&_sc=1

רוני325

New member
שלום לכן האם מישהי מכירה את הבסיס של אורלי

שהוא גם מחזק עם מעין סיבים כאילו איך הוא? אני רוצה לקנות ומתלבטת.. שמעתי שהטופ שלו טוב..

רוני325

New member
חג שמח שאלה לי

האם מסיר לק בלי אציטון יעיל וטוב להסרת לקים כהים וגם לקים עם נצנצים כמו מסיר לק עם אציטון?

sHiR TaDmOr

New member
יש לי את ה"בסיס"-

שלא הייתי מגדירה אותו כבסיס, ולכן המירכאות. פעם אחת שמתי אותו כבסיס ומעל מרחתי לק, ומבעד ללק ראו את הסיבים למרות שהם ממש ממש קטנים, לכן אני שמה אותו רק בתקופות שאני בלי לק.. בתור מחזק הוא סבבה. לא להיט אבל שומר על הציפורניים חזקות.

RUTHIE1

New member
אני ממליצה שוב בפעם המליון על סאלי הנסן

HARD AS NAILS. אמנם במקרה שלי לא צריך מחזק אבל אני יודעת שהוא עושה אחלה עבודה בזה, ולי הוא עוזר כשכבת בסיס שמונעת הצהבת הציפורן (בניגוד למחזק של תפוח).

רוני325

New member
שלום יש לי להחלפה לק של ESSIE ST LUCIA LILAC

מחפשת צבעים כהים...אשמח להצעות.

Ultra marine

New member
באופן ממש הזוי לא הצלחתי למצוא אף סווץ' שלו!

רק תמונה של הבקבוק שאני לפחות חושבת שלרוב מצליחה איכשהו להטעות. בכל מקרה, לא נראה לי שאהיה מעוניינת בגוון הזה. ובאופן כללי אני פחות אוהבת את אסי. חוץ מארובה בלו לא הסתדרתי עם אף לק אחר שלהם.

יפעתיקו

New member
../images/Emo110.gif

לגבי הS זה לא ניראה לי לציפורניים קטנות או שזה פלטות קטנות יותר.. כולן באותו גודל... פשוט זה ניראה לי כמו "קולקציה חדשה" או משהו.. ולגבי רכישה מEBAY.. סורי אני לא הכי מבינה בזה

גלית 1967

New member
תודה על התשובה-אין לי בעיה עם האי ביי../images/Emo20.gif

בזה יש לי נסיון-רציתי רק לדעת אם מישהי מבינה מה ההבדל בין הקיטים המון תודה שוב

אני משתמשת במחזק של תפוח כבסיס

ובטופ של אורלי, שניהם מהסופר פארם. המחזק עולה 30-40, תלוי במבצעים. הטופ כמעט תמיד ב-20 ש"ח, למרות שרשום עליו מחיר של 40...

Marble Arch

New member
השמאלי יותר מתאים לדעתי..

אבל כל לק בהיר ילך איתה בעיניי- שמלה מאוד אביבית

למעלה