אני רוצה להזמין בEBAY ואני לא ממש מבינה מה ההבדלים בינהם שמתי לב שיש "S" כנראה סמול-לציפורנים קטנות כמו שלי ראיתי שיש פלטות לפי גדלים בקיצור אני רוצה לרכוש סט כולל לק- מישהי שמבינה בזה יכולה לעשות לי טיפה סדר? http://shop.ebay.com/i.html?_trkparms=65%253A15%257C66%253A2%257C39% 253A1&_nkw=KONAD+SET&_sticky=1&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m14&gbr=1&_sop=15&_sc=1
שלא הייתי מגדירה אותו כבסיס, ולכן המירכאות. פעם אחת שמתי אותו כבסיס ומעל מרחתי לק, ומבעד ללק ראו את הסיבים למרות שהם ממש ממש קטנים, לכן אני שמה אותו רק בתקופות שאני בלי לק.. בתור מחזק הוא סבבה. לא להיט אבל שומר על הציפורניים חזקות.
HARD AS NAILS. אמנם במקרה שלי לא צריך מחזק אבל אני יודעת שהוא עושה אחלה עבודה בזה, ולי הוא עוזר כשכבת בסיס שמונעת הצהבת הציפורן (בניגוד למחזק של תפוח).
רק תמונה של הבקבוק שאני לפחות חושבת שלרוב מצליחה איכשהו להטעות. בכל מקרה, לא נראה לי שאהיה מעוניינת בגוון הזה. ובאופן כללי אני פחות אוהבת את אסי. חוץ מארובה בלו לא הסתדרתי עם אף לק אחר שלהם.
לגבי הS זה לא ניראה לי לציפורניים קטנות או שזה פלטות קטנות יותר.. כולן באותו גודל... פשוט זה ניראה לי כמו "קולקציה חדשה" או משהו.. ולגבי רכישה מEBAY.. סורי אני לא הכי מבינה בזה