אמנם באיחור קליל, אך מנסה לענות... ../images/Emo140.gif
הרשי לי להיות מעט לא צנועה ולומר שאני מחשיבה את עצמי כאלופת הפרנץ' (תודה תודה, אין צורך במחיאות כפיים. *משתחווה*
) להלן המלצותיי והצעותיי: דבר ראשון, כפי שכבר אמרת -למרוח את לק הבסיס מעל הלבן ולא מתחתיו. זה נראה יותר טוב, נותן מרקם אחיד לציפורן במקום לראות פתאום באמצע הציפורן עוד שכבת לק וזה גם מרכך את הלבן ועושה את כל העסק יותר טבעי. שנית, העניין עם המדבקות של וואו וביוטי קייר הוא שאין להן מספיק דבק כדי להידבק כמו שצריך ובאמת למנוע מהלבן לזוז. את לחילופין יכולה להשתמש בסלוטייפ אבל הדבר החשוב בשימוש בכל סוג של מדבקה הוא לתת ללק להתייבש לפני שמורידים. שלישית, להשתמש בלק לא סמיך בשביל השכבה הלבנה. אני משתמשת בלק של לוריאל שהוא יחסית דליל. כשהשתמשתי בשיקים למיניהם התקשיתי למרוח כמו שצריך כי היה יותר מדי חומר על המברשת והוא תמיד היה משאיר שכבה עבה מדי. תחליף טוב וזול ללוריאל הוא ג'ייד - גם להם יש לקים במרקם דליל יותר שמקל על המלאכה. רביעית, אני בכלל מציעה להפסיק עם המדבקות ולהתחיל להתאמן על מריחה ישרה לבד. מה שאני עושה כדי שיצא ישר זה מזיזה את היד שעליה אני מורחת ולא את זו שמחזיקה את המברשת. כלומר, אני מניחה את המברשת על הציפורן ואז מסובבת את הציפורן עצמה (ראית פעם בסרט איך לוקחים למישהו טביעות אצבעות? אז ככה
). זה בדרך כלל יוצא ישר כמו סרגל. זהו, שיחררתי את כל סודותיי. ספרי אם משהו מכל החפירה הנ"ל עזר לך