שאלות! חג שמח

ממה מיה1

New member
../images/Emo207.gif מחזק ללא הסרה

היי לכולן וחג שמח
האם מישהי מכירה מחזק טוב אבל שלא צריך להסיר אותו עם מסיר לק, זאת אומרת שממש נספג בציפורן, ואם אפשר שניתן להשיג בארץ, תודהה

lilo4

New member
פרנץ' ../images/Emo13.gif

אני מניחה שזה נשאל בווריצאיות שונות כבר כמה פעמים... ובכל זאת לא מצאתי לגמרי את כל מה שאני צריכה
אני מאוד רוצה להתחיל לעשות בעצמי פרנץ', אחרי ניסיון ראשון חזרתי עם כמה שאלות. אני עובדת עם המדבקות האלה שקונים בוואו/ביוטי-קר. בפעם הראשונה היו לי כמה בעיות- הייתי חייבת לתת ללק בגוון הבסיסי להתייבש לפחות יום אחד, כי נראה לי שהמדבקות פשוט יהרסו אותו. ראיתי בפורום שיש בנות שקודם כל מורחות את הפס הלבן ואז מורחות את הגוון ה"בסיסי" [וורוד/ניוד וכו']. זה לא הורס את הפס הלבן מבחינת עיוות של הצבע [אני אני עובדת עם לק בגוון דיי ורדרד]? דבר שני- כשהורדתי את המדבקות ראיתי גם שהיו לי המון "בריחות" של צבע מתחת למדבקה, וגם שחלק מהלק התקלף לי ביחד עם המדבקה. פתרונות/הצעות ייעול אני אשמח לשמוע
חג שמח ותודה

Marble Arch

New member
מקווה שהבנתי אותך-

בעקרון קודם עושים את הפס הלבן ומעליו את הלק הבהיר, זה אכן מעדן קצת את הצבע הלבן אבל ככה הוא ניראה טבעי יותר.. תנסי ככה וניראה לי שזה יפתור לך גם את הבעיה השניה

lilo4

New member
אוקיי, אני אנסה ../images/Emo13.gif

תודה. אגב, לא יצא לי להציג את עצמי באופן "רשמי", אבל גם אני מזדמנת לפורום והתלהבתי

צונית

New member
אמנם באיחור קליל, אך מנסה לענות... ../images/Emo140.gif

הרשי לי להיות מעט לא צנועה ולומר שאני מחשיבה את עצמי כאלופת הפרנץ' (תודה תודה, אין צורך במחיאות כפיים. *משתחווה*
) להלן המלצותיי והצעותיי: דבר ראשון, כפי שכבר אמרת -למרוח את לק הבסיס מעל הלבן ולא מתחתיו. זה נראה יותר טוב, נותן מרקם אחיד לציפורן במקום לראות פתאום באמצע הציפורן עוד שכבת לק וזה גם מרכך את הלבן ועושה את כל העסק יותר טבעי. שנית, העניין עם המדבקות של וואו וביוטי קייר הוא שאין להן מספיק דבק כדי להידבק כמו שצריך ובאמת למנוע מהלבן לזוז. את לחילופין יכולה להשתמש בסלוטייפ אבל הדבר החשוב בשימוש בכל סוג של מדבקה הוא לתת ללק להתייבש לפני שמורידים. שלישית, להשתמש בלק לא סמיך בשביל השכבה הלבנה. אני משתמשת בלק של לוריאל שהוא יחסית דליל. כשהשתמשתי בשיקים למיניהם התקשיתי למרוח כמו שצריך כי היה יותר מדי חומר על המברשת והוא תמיד היה משאיר שכבה עבה מדי. תחליף טוב וזול ללוריאל הוא ג'ייד - גם להם יש לקים במרקם דליל יותר שמקל על המלאכה. רביעית, אני בכלל מציעה להפסיק עם המדבקות ולהתחיל להתאמן על מריחה ישרה לבד. מה שאני עושה כדי שיצא ישר זה מזיזה את היד שעליה אני מורחת ולא את זו שמחזיקה את המברשת. כלומר, אני מניחה את המברשת על הציפורן ואז מסובבת את הציפורן עצמה (ראית פעם בסרט איך לוקחים למישהו טביעות אצבעות? אז ככה
). זה בדרך כלל יוצא ישר כמו סרגל. זהו, שיחררתי את כל סודותיי. ספרי אם משהו מכל החפירה הנ"ל עזר לך

lilo4

New member
וואו ../images/Emo13.gif

אכן איחור קליל, אבל לא קרה כלום
[האמת שאני בשלב שאני כבר צריכה לקצר את הציפורניים, והחלטתי לנצל את זה לניסיון שני של פרנץ'. לא הספקתי היום וכרגע גיליתי שאחת הציפורניים התחילה להישבר, מה שאומר שאני חוזרת לקצר
מה שאומר שבזמן הקרוב לא יצא לי לנסות שוב....] יש לי שאלה קטנה- לגבי המדבקות דווקא [אני עדיין לא מרגישה "בשלה" מספיק למרוח בלי כלום]- חיכיתי שהלק קצת יתייבש לפני שקילפתי את המדבקה, הבעיה שבחלק מהציפורניים שכבה מכובדת מהלק התקלפה ביחד עם המדבקה. אז לא עדיף לקלף את המדבקה לפני שזה מתייבש?

צונית

New member
כשעוד הייתי משתמשת בהן

וקילפתי לפני שזה התייבש אז זה היה הורס את "ישרות" הפס. כלומר ברגע שהייתי מנסה להפריד בין הלק שעל המדבקה ללק שעל הציפורן שלי - היו נשארים חוטים כאלה שהיו הורסים את קונספט הפרנץ' לגמרי וכל הפס היה מתחיל לזוז. אולי כדאי שתנסי עם לק אחר. לי עוד לא קרה שהתקלף גם הלק עצמו יחד עם המדבקה... אם תרצי להשתמש בסלוטייפ אני יכולה להמליץ לך קודם כל להדביק את הסלוטייפ על משהו אחר (גב היד לדוגמא) כי שהדבק יהיה קצת פחות חזק ורק אז לשים אותו על הציפורן. אצלי המדבקות הקנויות אף פעם לא עשו עבודה מספיק טובה. ולסיכום, תנסי אחד ככה ואחד ככה (אחד לפני שהלק מתייבש ואחד אחרי) ותוכלי להשוות ולראות מה יותר מתאים לך.

lilo4

New member
אחלה, עוד שאלה קטנה ../images/Emo13.gif

ראיתי בוואו נייל-ארט לבן... יש טעם לקנות אותו או שהוא לא נוח לפרנץ'? [אין לי כוונות להשתמש בו לדברים אחרים....]

צונית

New member
סורי

אין לי מושג מה הכוונה בנייל ארט לבן. (בנתניה יש ביוטי קייר, לא וואו
)

lilo4

New member
האמממ

התכוונתי לבקבוקון של לק שהמברשת שלו דקה במיוחד או שיש לה קצת צורה כמו של עט, כדי לצייר על הציפורניים... ופשוט ראיתי אצלהם יצור כזה בגוון לבן אטום
השאלה אם סוג כזה של לק יכול לעזור, או שזה לא יתן לי כלום בחיים

foggy night

New member
../images/Emo41.gif מחזק יהלום של תפוח

מישהי ניסתה כבר? זה אמור להיות מחזק וגם בסיס במוצר אחד. גם ככה האדום שלהם שאני איתו כמעט 10 שנים שימש אותי תמיד כבסיס. ובכל זאת, תובנות?

למעלה