אם כבר פסח

korpiklaani

New member
../images/Emo156.gifאם כבר פסח../images/Emo157.gif

ואני מבין שאנשים כאן כנראה מבלים עם משפחותהם את החג ואפילו לא מבקרים <נגיד שאני מאמין בזה> אז מנסה לשעשע את אלה שכן מבקרים ומשתתפים
אם בא לכם להיות כבדים <ההפך מהשרשור הקודם של יתרונות אז הפעם ציינו חסרונות> מהם עשרת המכות להיות אסקסואל <או אם בא לכם להיות יותר קלילים אז ציינו 10 מכות שלכם בכלל בתור יצור חי חחחח
>? דוגמא למכה להיות אסקסואל : אנשים מסביב לא מבינים איך זה יכול להיות. דוגמא למכה מהחיים: לעלות לבמה של להקה אהובה וזורקים אותך לכלוב כחלק מפוזה לא מצחיקה וחוטפים נשיכה בצוואר בסוף <לא מזכיר מה באמצע- לימבוניק רק את מסוגלת להקלע למצבים כאלה
>

Limbonic Art

New member
זהר../images/Emo11.gif

אנסה למצוא 10 מכות להיות אסקסואלית וכאדם בעולמנו אנו... את האמת קשה לי למצוא 10 מכות בלהיות אסקסואלית , אבל שיהיה: 1. סביבה לא נחמדה במיוחד (מתי כן?
) 2. "יעבור לך " 3. "עוד לא מצאת מישהו שתאהבי באמת " 4. לצפות בפרסומות/סרטים (אני לא , אבל נגיד) נוטפים מיניות 5. להיות שונה מרוב הסביבה 6. דיבורים מסביב על נושאים לא נוגעים ולא גורמים הזדהות 7. לפגוש אותך בפורום
(סתם נו
) 8. לסבול בפורום חכמי חלם (הסקרנים למנהם - לא כולם בואו לא נכליל, אבל הכי מכה שבסוף את יודעת מי אותו סקרן חכמולוג במציאות וכן "מר" ג'קאל הטמבל ההוא אחד מהם חיחי
) 9. מכה להיות אסקסואלית כשיש לכם אחות כמו שלי
10.שמישהו מיני מתאהב בך
"מכה" (יותר משעשע , אבל נגיד מכה) בלהיות חיה: 1. "יואוו פריקית את באה איתי למטאליקה? " תשובה שלי: ממממ.... מטאליקה לא באים אז אתה בא איתי לבית קברות? "
(וזה היה שבוע שעבר סה"כ) 2. לאהוב להקה (זו שאתה הזכרת ) וכל מי שאתה אומר לו זאת, מחליט שאתה או בכת שטן או בקטע של סאדו מאזו - גאד דמט' - שמעתם פעם על פוזת במה/ הצגה???? הם לא באמת כת שטן(וגם לא הדבר השני בדוק! מסוממים כן
) ארררררררררררררר!!! 3. "למה את לבושה ככה?" תשובה/ שאלה שלי : איך? 4. כל תקופת התיכון עם האימרות המטומטמות שהשאירו לי "טראומה" (דוגמא : את שותה קוקטלים של עטלפים וחתולים! נו ברור אני גם מכשפת את העטלפים לבוא אלי) (בקיצור אין לי כוח לביקורות מהסוג המטומטם ) 5. לקום בבוקר מוקדם (זו מכה אמיתית!) 6. אנשים תלותיים זו מכה!(עצוב) 7. אנשים מעשנים לידך- מכה שלא כתובה בתורה! 8. חוסר הבנה וחוסר אונים. 9. צבע ורוד 10. דיכאון זו מכה שבדרך כלל לא קיימת אצלי בלקסיקון
*אגב מה שציינת בהופעה, לפני חצי שנה- בכלל לא היה מכה, זו הייתה אחת החוויות הגדולות של חיי, למעט הקטע הטיפשי של אח"כ עם הנשיכה(ערפד בכאילו, נפלו לו הניבים מפלסטיק
) והפאדיחה השנייה , אבל מילא לא אשכח זאת לעולם
* נ.ב. אם משעמם לך בוא אליי פעם הבאה נבחוש באיזה שוקו, כל עוד אני לא צריכה לקום מוקדם

korpiklaani

New member
אבל אבל

אנשים מסתכלים עלינו שאני איתך ועוד שרה אופרה ואת הפאנטום של האופרה הזה GOD לכי לשיר באיזו להקה כבר

Limbonic Art

New member
לא הם...

מה פתאום סמונינג להקה נורמלית
ואלה שאני אוהבת והייתי 5 פעמים בהופעה שלהם לא ממש נורמלים , אבל מה לעשות קשה קשה

Limbonic Art

New member
אומץ?

בהתחלה לא הבנתי למה ה-2 בנות שהציעו להן מלפני לעלות לא רצו
אבל מה יש לי לפחד ממישהו שלפני כן חתם לי , והביא לי נשיקה על הלחי?
הוא נחמד , נמוך כזה בגובה שלי ... עם חיוך שאין שום סיכוי בעולם שהוא באמת יזיק ועוד מול כ- 75,000 איש שם בקהל ועוד אבטחה. לא קוראת לזה אומץ, אבל כנראה הוא שתה משהו לפני או לקח משהו , או יותר סביר- פשוט גויאבה מלידה

Grom18

New member
חחחח דני טינופת המצחיק ../images/Emo3.gif

דווקא הוא כותב שירים מדהים, רק נראה מפגר וצועק מעצבן לפעמים, אבל הוא וכל האיזה 9 מלהקתו בסדר גדול ! זכית לנשיכה מזמר

gabriel1349

New member
האמת

כן הוא כתב מדהים ואין על זה ויכוח , (נשאיר בצד את המראה והאיפור הדבילי שלו.) בכל זאת יש לו דוקטורט באנגלית ספרותית ולטינית והוא עושה בזה שימוש מצוין אבל אחרי 14 שנה , לדעתי הוא ממש נהרס וכל החילופי חברים בלהקה תרם לא מעט להרס הקבוצה. בכל מצב , עדיין לא נראה לי כייף לקבל נשיכות מיצור כזה חחחח

למעלה