אם כבר פסח

Tristitia

New member
מכות מצריים

בלהיות א-מינית בעולם מיני: 1- שאומרים לך כל הזמן שאין דבר כזה. 2- שאומרים לך שאת צריכה פסיכולוג. 3- כשבטוחים שעברת חוויה מינית רעה. 4- בטוחים שאת מכוערת ולא נשית ובגלל זה "בחרת" להיות ככה. 5- להיות שונה מכולם. 6- התקשורת מעצבנת מסביב. 7- אף אחד לא מבין אותך
8- אין מודעות לזה ולא חקרו את הנושא. 9- אין מקום שהוא רק שלנו ובו ניתן למצוא עוד כמונו (חוץ מהפורום הזה). 10-צריך לחשוב פעמיים לפני שנכנסים לקשר זוגי עם מישהו ולבדוק ולברר מיליון דברים חוץ מאלה שבדרך כלל
.

gabriel1349

New member
מכות שלא מוזכרות בתנ"ך

דווקא לא בא לי מהצד באסקסואלי , אני במצב רוח שונה
אז מכות "מצריים" עם הסביבה: 1. שאלות כגון: למה אתה עם שיער ארוך? אתה קוקסינל ? (מה זה לא רואים?
) 2. אותי שאלו לפני המון שנים.. אם אני יכול להפוך לעטלף (נזכרתי בגלל הקוקטייל של לימבוניק). מבחינתי אלה יצורים שראו יותר מידי טלויזיה או משהו
3. הערות כמו: "אתה יותר מידי רציני" 4. ביקורות מסוג : "אתה מוזר" (תודה חבר'ה) 5. השכנה מתחתיי (שמישהו יקח אותה באמת!) 6. כשמישהי מהעבודה מחזרת אחריך ואתה ממש, אבל ממש לא בקטע וגם לא מעוניין לפגוע. 7. מעשנים זו מכה. 8. זיהום האויר. 9. ערסים ופרחות - מכה ! 10. לסבול קיץ . לילה טוב

queen helen

New member
טוב ברצינות לרגע

עד היום לא היה לי אף חבר, ואין ספק בגלל מה. הבעיה היא שאמנם אני רוצה אחד, אבל נראה לי שאין לי שום מיומנות לתפקד בקשר זוגי בגלל חוסר ניסיון מוחלט. אחחחחחחחחחחחחחחחחחח - קיטור מוזר, האין זאת? וגם - אין ספור שיחות ואיזכורי סקס בלי הפסקה, ולצערי יש אנשים שזה לא עובר להם עם הגיל. עוד דברים רעים כללים: 1. למה את לא מוצאת עבודה? 2. אולי תעבדי בסופר-פארם... 3. אין לי מחשב 4. יש לי טלויזיה עם כבלים (וממש שלא באשמתי) 5. כל החברים שלי מתחתנים או מהגרים לחו"ל. 6. משעמם לי 7. אני משעממת את החתול שלי. 8. אני לא מצליחה ללמוד לנגן על גיטרה 9. נהיים סניליים עם הגיל...

Limbonic Art

New member
לא נראה לי

שניסיון בזוגיות היא מפתח הבעיה, בסוף מי שרוצה בן זוג אמור להתחיל מהיכנשהו, איזה ניסיון אמור להיות לפני כן?
עוד מעט גם אצלי יתחילו השאלות המעצבנות לגבי עבודה
אם כי , אם יציעו לי לעבוד בסופר פארם, אין לי בעיה לעשות זאת -לעומת כל הטלמרקטינג ושירות לקוחות הזוועתי שקיים בכל מקום (כאב ראש על!) ואגב- את לוקחת שיעורים בגיטרה?
כמה זמן? בטוחה שהתמדה בסוף תשתלם לך (אומרת זאת בתור אחת שבהתחלה ממש זייפה בלנגן על כינור- ואין לך מושג כמה זה היה צורם באוזן
)

guanyin

New member
תודה!!! ../images/Emo140.gif

לא לוקחת שעורים, אבל כבר שנים מנסה לנגן אקורדים, ול מה שיוצא לי מזה זה אצבעות כואבות ושותפים עצבנים.
וכל מי שמתנדב ללמד אותי, שיקח בחשבון שתהיה לו תלמידה מאותגרת...

queen helen

New member
שוב שרשור בשם הלא נכון.

אוווווווווווווווווווווווווווווווף - מה יהיה איתי???

korpiklaani

New member
סולחים../images/Emo13.gif

ואגב יש לי עצה טובה מה אם למכור את הטלויזיה והכבלים ובמקום לקנות מחשב?

e i t a n 1 2 3

New member
אני בעד עיצות כאלה../images/Emo8.gif

ובכלל - אני קורא להכחדת הטלוויזיות לאלתר !!!

korpiklaani

New member
בהתחלה

אני זוכר שכואב באצבעות, אני מאלה שאפילו הייתי נחתך
אף אחד לא אבין מה אני עושה עם המיתרים ואיך זה יכול להיות אין אף אחד בסביבה שלך שיודע לנגן על גיטרה? כי לדעתי , אקורדים זה משהו שכן צריך הדרכה ראשונית לפחות <בדרך כלל ואצל רוב, ככה שאת לא הבעיה ואת לא תיהיי תלמידה מאותגרת יוצאת דופן
>

e i t a n 1 2 3

New member
החסרונות ? לא חסר ../images/Emo46.gif

מה לעשות ,יש כאלה כשאתה א-מיני:
1. אמרו כבר לפניי זוגיות. בעוד שלמיניים יש הרבה אופציות לזוגיות ,א-מיני נתקל באינספור חומות.למשל א-מיני חושב פעמיים אם לדבר אם מישהי שמוצאת חן בעיניו, א-מיני מתחמק מחיזורים כי הוא מבין מה זה אומר מבחינת הבחורה, וכו'. 2. הבעיה הכי גדולה היא להיות א-מיני שרוצה נגיעות רומנטיות. כלומר,הכי הרבה קש אתה אוכל כשאתה לא רוצה סקס אבל כן נגיעות ומסאז' או כל פינוק אחר ,אבל לא סקס. קשה ,קשה ,אבל ממש קשה למצוא. זן נדיר. 3. כל הזמן שאלות כמו : יש חברה ? מה קורה איתך ? מתחתן ? בא נכיר לך מישהי ? נו איך אתה לבד ? קיבינימט - לך תסביר להם. שיקפצו,מי רוצה להסביר...
4.להרגיש שיש משהו שכולם מדברים עליו ואתה לא ממש מבין על מה הרעש. 5.המחשבה המחרידה על להזדקן לבד
6.זה שמייחסים לך כל מיני דברים כי נראה להם תמוה להיות א-מיני. מנסים לאמר שאתה בארון או שאתה דפוק בראש (לגבי דפוק - אפשר להבין אותם...) אף אחד לא ממש מבין על מה מדובר. וכמה תלונות על החיים : 1 .החמסין הזה גמר לי את הכיף של סוף השבוע 2. הטלוויזיה היא הדבר הכי מיותר בעולם.(לכן אין לי ....) 3.נמאס כבר מהמצות וכל מה שקשור לחג הזה (אני פשוט לא אוהב חגים , עניין אישי,ובעיקר חגים שאין מה לאכול בהם.... )

Grom18

New member
מכות ../images/Emo46.gif

בית ספר! זוגות מסביב והתמיהה למה לי אין "איך זה שאת לא רוצה חבר ולהתנסות מינית" אח שלי הגדול
פסח- אין מה לאכול... מכה בפני עצמה. והיתר הזכרתם בעצמכם, אני חושבת

Limbonic Art

New member
מה אתם בוכים מה?

בנתיים אני בסכנת הכחדה אם לא אוכל כלום ואתם ... לא קריטי- תתנחמו
summer dying fast מאוד מנחם כרגע

מכה רצינית שנחשפתי אליה היום -

בד"כ אני מסתובבת בחברה שבה הומוסקסואליות זה משהו נורא טבעי, כי כמעט כולם שם כאלה. לכן גם אם אני לא מוצאת עניין בבנים הם לא ישר מסיקים שאני לסבית - כי אם כן, פשוט הייתי מתחילה עם בנות
אבל בביה"ס זה לא ככה, והיום הסתבר לי שסביר להניח שכמה אנשים שם חושבים שאני לסבית ><. לא שזה מפריע לי, חוץ מהעובדה שאני לא
זה כבר יכול היה להיות הרבה יותר נוח להיות לסבית - לא היתה לי בעיה שיחשבו עליי משהו נכון. וזה מעצבן שאין מודעות לזה בכלל. אם הייתי אומרת שאני לסבית, בימים האלו כבר [כמעט] אף אחד לא היה מייחס לזה חשיבות יתרה. אבל לצאת בהצהרה שאני א-מינית זה להיות מוקד להרבה מבטים נוקבים של "מה לעזאזל?". זה כל כך טיפשי. אה, ו - להיות א-מינית רומנטיקנית זה אחד הדברים היותר מתסכלים שיש באופן כללי >__< בעיקר בגיל הזה, שבאופן כללי זה גיל של התנסויות ופחות חיפוש לקשרים-for-life.

למעלה