ברוכים הבאים

ilana4ka

New member
חחחח

אני בת 16 וחצי. ברוכים הבאים לכל הפיפל החדשים:) ו-18 זה בין הצעירים פה...יש את זקני הפורום...24-25... חח

ChilD SouL

New member
../images/Emo51.gif ו..בין הצעירים../images/Emo35.gif 18../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה כבר גיל זיקנה
אני יכולה להיות סבתא בהרבה ארצות

דו2י

New member
גמני חדש...מקווה להנעים את זמני כאן

נהגת????????????? חדשה????????????? כבר רעיון מעולה לשרשור....
מימימימימייי לימד אתכן לנהוג??? אני ממש ממש לא שובניסט..אבל...גאדדד כל כך הרבה פעמים הייתי על סף מוות...ובכל פעם זו הייתה אישה (מידי פעם זקנים אבל לרוב אישה!) כאילו למה??? אנחנו הגברים כל כך חסרי אינטיליגנציה....כל כך טיפשים... כל כך ברברים...כל כך לא מחושבים....ואנחנו עדיין יודעים לנהוג.. למה אתן לא יכולות???

ChilD SouL

New member
ברוך הבא ../images/Emo3.gif

והאמת
אני חושבת בערך כמוך
לדעתי, נשים לא יודעות לנהוג
או שהן נוהגות לפי החוקים טיפ-טופ או שהן נוהגות כאילו הן בשיעור נהיגה ראשון.
אני שובינסטית ממין נקבה. עכשיו אהיה פמניסטית ואומר שאם תשים לב כל התאונות או בעצם הרוב זה בגללכם, הגברים, ככה שאל תדבר איתי על כך שהגברים יודעים לנהוג, זה שיש לכם יותר ביטחון בכביש, זה שאתם יותר נועזים לא אומר כלום.
מחכה לסקילה מבנות הפורום

דו2י

New member
a big "hell no"

אני שנה על הכביש....ובאמת שרוב המקרים שהצלחתי לצאת מהם היו בגלל נשים...לא בגלל שהן שומרות על החוקים...אלא בגלל שהן (רובן מכובן בלי הכללות בבקשה) שאננות מידי..... היום אישה פרצה לצומת וכמעט עשתה לי היכרות ממש לא נעימה עם הריחן בריח לימון של המראה של חבר שלי... 90% מהתאונות הן בגלל נשים זקנים ונהגים חדשים... החוק החדש...כמה שהוא נאצי..הוא מעולה!

ChilD SouL

New member
הלו הלו הלו עד לנהגים חדשים../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

אתה בעצמך כזה, אם לא שמת לב.
לגבי ה-90% לא זכור לי שקראתי איפשהו שישנה כזאת סטטיסטיקה, ככה ש... הנתונים שלך לא מתאימים לי.
והחוק החדש - אני אפילו לא אתחיל לדון עליו כי... א. יש לי הרבה מה לומר. ב. זה לא המקום הכי מתאים לפתוח אותו (או ש...כן
) מה גם שהיו אלפי שרשורי בנושא בפורום "לימודי נהיגה ותאוריה" - אם תרצה תקפוץ לראות מתישהו. ג. זה לא הכי משנה לי, כי לי יש כבר רישיון והמלווה עבר מזמן.

דו2י

New member
../images/Emo98.gif יהה גמני נהג חדש....

גם לי יש מידי פעם טעויות אבל....(טפוי טפו טפוי) עוד לא נחלתי תאונה או פגיעה אחת....השבח לאל... באמת זהו לא המקום לפתוח נושא זה... אההה כמעט ששחכתתתייי....הבושה!!
ברוכה הבאה

אני נהג חדש...ומן הראוי שאני אציין

שאנחנו לא יודעים לנהוג!!!! בלי קשר למה מתנדנד או לא מתנדנד לנו בין הרגליים!!!! כולנו טיפשים על הכביש חושבים שהוא שייך לאבא שלנו ושאנחנו הכי טובים בנהיגה!!! ודובי'לה....את טיפש! אתה נצמד יותר מדי לימין פעם קודמת הכנסת את המראה שלך בעץ :)) וכן קשור למה שמתנדנד או לא מתנדנד לנו בין הרגליים....אולי נהגים חדשים לא יודעים לנהוג כמו שצריך....אבל נשים...ועוד נהגות חדשות לא יודעות לנהוג בכלל! אני בכל השנתיים שלי על הכביש כמעט איבדתי את חיי אין ספור פעמים בזכות.....טאם טאם טאם.....נכוןןןן אישה! (ג'וני ספר להם במה הם זוכים) אז נשים מתוקות....המראות נועדו כדי לראות את הכביש לא את האיפור....הברקס עוצר את האוטו...ובמצבי לחץ לא יעזור שתרימו את הידיים מההגה ותעצמו עיניים כי במקרה הזה אפילו אלוהים לא יעזור לכם....שמירת מרחק זה לא מיתוס! והנד ברייק....תורידו אותו לפני תחילת נהיגה....חנייה זה לא דבר מסובך ותמיד תמיד תזכרו שיש מכוניות משני צדדי החנייה שלא רוצות שתפרקו להן ת'אוטו... ויש עוד המון דברים אבל זה יספיק לעת עתה :)

ChilD SouL

New member
חוצפה../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif

לא חסרים גברים שלא יודעים לנהוג ככה שלפני שאתה מתחיל לשפוט נשים תסתכל על בני המין שלך
אז נכון, רוב הנשים נוהגות טיפ-טופ לפי החוקים ולפעמים זה מביא לתאונות ונכון יש נשים שלא יודעות לנהוג אבל לא חסרות נשים ששמות אותך וכל גבר אחר בכיס הקטן
ו...כשאני נוהגת אני מסתכלת במראה, הברקס באמת עוצר את האוטו ובמצבי לחץ אני לא מרימה ידיים מההגה
אני שומרת מרחק וכן הבלם יד מורד כשאני מתחילה נסיעה
חניות זה החלק האהוב עליי בנהיגה
אני יודעת שלא דיברת ספציפית עליי אבל בתור אישה לקחתי את זה לרגע אישית.

Anna Karenina

New member
היה כבר שרשור בנושא.

חבל שלא טרחת לעיין בדפים הקודמים, לפני שהעלית בפעם ה-100 את הנושא.

למעלה