ההיכל גועש ורועש כמנהגו בקודש

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo12.gifמה?! לא סיפרתי לך?!

אנחנו, במשפחה, עוסקים בגביית דמי חסות, מיחזור סושי
וחזרת

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifטוב נו,נושלת מהשבט ברהט..../images/Emo6.gif

|אני עוצרת כאן,כי לא יהיה לזה סוף ונראה לי שהתגובות מתחלפות כאן כ פינגפונג(לא של ביטר)

לא,אבל לדבריו גם התפילין לא פינגפונג.

כשכתבת על משה,נזכרתי שעד אתמול הייתי בטוחה שלמשה מהישרדות באמת קוראים משה מלצר ורק אתמול הבנתי שזה משה דן. לפחות בהיכל התהילה אני יודעת מה השמות.
שמחה שחזרת..(קודם יצאת מדעתך;).

רגע רק רגע

Active member
מזל...

מזל שמכרתי את כל הגמלים שנייה לפני
פששש... אני מתפעל ממך. בנוסף לסטנגה
, גם שולטת בפינג-פונג... אני טוב רק בשש-בש
(מותר לאכול אחורה?
)

אולי בעצם אני לא מתאימה לשבט.../images/Emo7.gifלא'דעת בכלל

לא יודעת לשחק ששבש,יש גם כאלה. אז אם אתה רעב,תאכל לכל הכיוונים..העיקר שתשביע כבר את הרעב

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo12.gif

הנפש לא יודעת שובע. העיקר... שהכרס מטופחת
מה הבעיה ללמד אותך לשחק שש-בש. את זורקת ת'קוביות
ואם השחור זז... את פסולה
שולח לך מעיל ב-
... שלא תקפאי באנטארקטיקה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifה♥ חם,שלמה מופיע ומשלמים לי.../images/Emo98.gif

בוףברכה

New member
היא עושה...גם ..../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif..ימי-הולדת.(חלטורה

...מכבה..ת'
..על..העוגה..
ל
..הזמנות...פנו..לקופרמן..הפקות..ה"תלה....

בוףברכה

New member
חיכתי..לראות..ת'מערכון שעושים..על היכל התהילה

בנבחרת ישראל...ו..ופיספסתי...
אמק..

דבר אחד יש לי להגיד לך..

טוב,2דברים
הלוואי שהיו יודעים להפסיד בכבוד,כפי שילדים פעמים רבות יודעים.. מסכנה רוחי אם שוב היתה במצב רגשי לפני עלייתה לשיר.

בוףברכה

New member
אז..אני רוצה להגיד..לך..אילנה..רק דבר..1

...אז אני רוצה להגיד לך..שאת זמרת.. אז..אני רוצה להגיד לך..ש.. אבל .., אני רוצה להגיד לך אילנה..רק דבר 1.. ..לפני שאני אסיים אילנה..., אני רוצה להגיד לכם..רק דבר 1.. אז..אני מיתחנן...אני מיתחנן.. שאני רוצה להגיד לכם רק...דבר 1..שאני... ...שאני מיתחנן..ש..יוציאו אותי מיכאן.... אז..זהו..אמרתי....,.. רק דבר.. אחד..

אפילו אני מרחמת כבר על רוחי../images/Emo10.gif

היא סוג אישה נאיבית וזה הרבה פעמים מפליא אותי כי היא מבוגרת מספיק כדי לזנוח את הנאיביות שלה. בנוסף לנאיביות שלה היא גם רגישה ועושה רושם של אישה לא חזקה נפשית שלא עברה מצבים שבהם הייתה צריכה לשרוד, תוסיפי לזה את זה שהיא לא רגילה לאינטריגות שמתרחשות על בסיס קבוע בהיכל ואז לא צריך הרבה כדי שהיא תקרוס. לא קשה לראות את זה שהריבים האלו זה לא חלק ממהלך חייה בחוץ אולי יותר מכל אחד אחר שם בהיכל. אחרי המשדר היא התחילה לבכות ואמרה שהייתה צריכה כדור הרגעה ולא יכולה לעמוד במצב הנפשי הזה יותר. אפשר להבין אותה.

abigl

New member
רוחמה חיה תמיד בן בני אדם ולא בגן חיות

היא פשוט לא מסוגלת להתמודד עם תופעות כאלה, עם קללות ואיומים. זה הכל. לומר ת'אמת, אני יותר חזקה ממנה ואני מתקשה אפפילו לצפות בדברים כאלה. זה פשוט בלתי נסבל. לא היה עובר באף מדינה אחרת. בני טוען שהוא דתי, אבל יושב וצופה בנשים שרות. זה מותר? הוא דורש מהן להתלבש בצניעות, להתפלל ולהקפיד על כשרות בשבילו, אבל הוא לא ממלא את כל המצוות כפי שנהוג.

למעלה