כ"כ, לגבי דיסאנצ'נטד וארלי סאנסטס
W Wrath Within New member 17/8/10 #24 כ"כ, לגבי דיסאנצ'נטד וארלי סאנסטס../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif
P PUMPKIN juice New member 17/8/10 #20 סליפ ../images/Emo45.gif!!! דיי לרצות להעיף אותו, השיר הכי טוב באלבום! האוס שיר מעולה, אבל הכי פחות מהרשימה..
סליפ ../images/Emo45.gif!!! דיי לרצות להעיף אותו, השיר הכי טוב באלבום! האוס שיר מעולה, אבל הכי פחות מהרשימה..
A Another Grave New member 17/8/10 #22 ../images/Emo40.gif לאלאלאלא#@!# רק לא האוסT.T אם הוא עף אני מתחילה חרם.
W Wrath Within New member 17/8/10 #25 ../images/Emo128.gifDead!../images/Emo128.gif../images/Emo11.gif מה אתם מעיפים את Sleep?! השיר השני הכי טוב באלבום אחרי Disenchanted
../images/Emo128.gifDead!../images/Emo128.gif../images/Emo11.gif מה אתם מעיפים את Sleep?! השיר השני הכי טוב באלבום אחרי Disenchanted
N NoAmItA ChAn New member 18/8/10 #30 אה. אופס, לא ראיתי ../images/Emo9.gif ואני מצרפת לך תמונה של איך לשרשר נכון, כי אני רואה שהגבת לא להודעות שלך ולהודעות לא קשורות. גם אם את יודעת איך לשרשר את התגובה נכון
אה. אופס, לא ראיתי ../images/Emo9.gif ואני מצרפת לך תמונה של איך לשרשר נכון, כי אני רואה שהגבת לא להודעות שלך ולהודעות לא קשורות. גם אם את יודעת איך לשרשר את התגובה נכון
C CorEyni New member 18/8/10 #31 הא . הו אוקי, נראלי שהבנתי.. פשוט יש לי כזה קשיי הבנה לפעמים> <" תודה