התפקדות אפריל

B a m b o o k

New member
../images/Emo156.gifהתפקדות אפריל

שם:
איסיקיו:
מסנג'ר:
מסר לאומה:
איך החופש?
הולך לבומבומלה?
תמונה

עדי D

New member
פרחחח אבק של בית קברות יפה לךךךךךךך

שם:עדי גיל: 16 מיקום: חיפה איסיקיו: 227318274 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: אין ילד רע, יש ילד שרע לו...............:) איך החופש? פפסדדדרר. הולך לבומבומלה? לא ולא תמונה:

תענוגג

שם: אביטל גיל: 15.10 מיקום: סיטי אוף נירים איסיקיו: מת מזמן מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: אם רציתם... אין! איך החופש? פנאן הולך לבומבומלה? אכן תמונה פייייייייי נההה.. יותר מאוחר אם יהיה לי כוח להקטין.

גוטשה

New member
פופ! גואז מיי הארט

שם: אביגיל גיל: 14 וחצי בקירוב מיקום: עיר עם לב של מושבה איסיקיו: 268972095 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: I said I wasn't gonna lose my head, But then Pop! Goes my heart I wasn't gonna fall in love again But then Pop! Goes my heart And i just can't let you go I can't lose this feeling איך החופש? על הפנים הולך לבומבומלה? לא ולא, לטי מרקט תמונה

kessler2

New member
../images/Emo13.gif

שם: יונתן קסלר גיל: 12 וחצי בקירוב מיקום: תל אביב איסיקיו: 217506458 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: תאכלו גזר זה טוב לעיניים איך החופש? אחלה הולך לבומבומלה? לא תמונה: איןP:

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif אני רוצה להיות מנחה...

שם: נעמה שיינמן גיל: 19 מיקום: עוד מעט אהיה באילת איסיקיו: 264142377 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: לא לשתות 8 טקילות בשעתיים! איך החופש? מעולה =) הולך לבומבומלה? נופ. תמונה: -->

וויק

שם:מאיהאשל גיל:14 מיקום: בית [רחובות><] איסיקיו:אא מסנג'ר:[email protected] מסר לאומה: אאא איך החופש?לא במקום הולך לבומבומלה? לא תמונה

ססילייה

New member
^_^

שם: לירון [ליל.] גיל: 18. מיקום: קריית ביאליק. איסיקיו: 487761701 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: אם אתה לא יודע את הפזמון, אל תמסור את המיקרופון לאדם שמשמאלך, זה עלול להבהיל אותו מאוד
איך החופש? נפלא.
הולך לבומבומלה? לא.בסוף לא. תמונה:
חג שמח :)

a d i 8

New member
../images/Emo9.gif

שם:עדי
]
איסיקיו:אין לי כוח לרשום
מסנג'ר:[email protected]
מסר לאומה:אל תקחו את המיקרופון מהסולן אם אתם לא יודעים את הפזמון כמו שצריך,ואם במקרה שכחתם,תעבירו את המיקרופון
לאדם שמשמאלך|D|
איך החופש?:עובר מהר
הולך לבומבומלה?:יש אפשרות
תמונה

ססילייה

New member
וואו, איזו מעתיקינית! ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

גסת רוח!
חוצפנית!לפחות תדייקי. הסולן נתן לך את המיקרופון. לא ידעת בכלל את הפזמון ולא ''כמו שצריך" אלא בכלל לא
ובמקרה שכחת?D: עלק !
חכי חכי...........

a d i 8

New member
סליחה?!?!?!?!

אני מעתיקנית???? הא אה מה שתגידיייי
אכן ידעתי...שכחתי את ההתחלה...מה לעשות שאני לא חרשתי על השירים שלהם 24/7 במשך חודש בערך???
מחכה מחכה

animal bar

New member
OK...[:

שם:keren marcovitch...[: גיל:13.5 מיקום:shoham איסיקיו:220002614 מסנג'ר:[email protected] מסר לאומה:electricity=clean air... :p איך החופש?gr8!!...[[: הולך לבומבומלה?nope... :p תמונה: -

nofarad

New member
חדשהחדשהחדשה:)

שם: נופר גיל: 15 מיקום: שווההםם איסיקיו: לא סובלת כלכך.. מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: ארררר... איך החופש? כיייףףף הולך לבומבומלה? אמא גוררת אותי לצימר בצפון במקום!!!

מיכמיך3

New member
../images/Emo162.gif פסח שמייח לכולם ../images/Emo162.gif

שם: מיכל פרצמן. גיל: 15 ו-10 חודשים. מיקום: פ"ת. אייסיקיו: 325036128. מסנג'ר: [email protected]. מסר לאומה: תהנו מהחיים כמה שיותר. איך החופש? עובר מהר אבל עובר יחסית בסדר. הולך לבומבמלה? לא תמונה: פעם אחרת אני אשים.

../images/Emo121.gifמוזה, בואי כבר

שם: נחשו:p גיל: 16 וחצי מיקום: איזור חיפה איסיקיו:
מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: תיהיו חופשים ושימו זין גדול על מה שמונע מכם את החופש. איך החופש? נחמד הולך לבומבומלה? יאפ תמונה

למעלה