התפקדות אפריל

E i t a M a r

New member
ניחוש

קוראים לך... אמממ עוץ לי גוצלי! ולמה בלי תמונה?! כבר התחלתי לשכוח איך אתה נראה... תרים צלצול

../images/Emo121.gifכשתיהיה תמונה, אני אעלה../images/Emo3.gif

תרים צלצול? אני כנראה מרים אותם גבוה מדי, אתה לא תופס אותם

Hezi The One

New member
אמ...

שם:חזי גיל:17 עוד מעט מיקום:ר"ג איסיקיו:173282917 מסנג'ר:אין לי כח לרשום מסר לאומה: The more you suffer, the more it shows you really care איך החופש? סבבה לגמרי אין לי בוקר הולך לבומבומלה? כע ישמצב תמונה אין לי כח

AvtipuS

New member
חמץ!

שם: ר[ע]ז. גיל: עוד מעט 17. מיקום: ק.מוצקין. איסיקיו: 172993007. [מתחבר אליו פעם ב..] מסנג'ר: במסר מי שרוצה. מסר לאומה: נוח.מה? איך החופש? אנערף. הולך לבומבומלה? לא נראה לי. תמונה

עונה ^_^

שם:אמילי
איסיקיו:274684330
מסנג'ר:[email protected]
מסר לאומה:אם תתן למישהו דג.....יהיה לו דג ואם תתן למישהו 11 שקל......תהיה לו חפיסת סגריות
איך החופש?הכיי כייף שיכול היה להיות
הולך לבומבומלה?לצערי לא:\
תמונה:---->

B a m b o o k

New member
חג שמח אנשים../images/Emo13.gif

שם:צליל גיל:16 מיקום:באר שבע איסיקיו:306896845 מסנג'ר:[email protected] מסר לאומה: איך החופש?היו יותר טובים... הולך לבומבומלה?נופ
תמונה

shahaf shecter

New member
כן המפקד!

שם: שחף
איסיקיו:204447490
מסנג'ר:[email protected]
מסר לאומה:טוסיק זה טוב!!
איך החופש?אחלה בחלה
הולך לבומבומלה?ברורררר
תמונה: איןןןןן להלהלהלה

נקרופיליה

שם: הבנצי גיל: 18 בקרוב מיקום: בית איסיקיו: אין מסנג'ר: מי שצריך יש לו מסר לאומה: כושלאמאאאשך איך החופש? שטו חופש? הולך לבומבומלה? מה אני בן 15? תמונה לאבאלי

מתפקד

שם:עוז גיל:16.5 מיקום:בת ים איסיקיו:337067615 מסנג'ר:eek:[email protected] מסר לאומה:אין איך החופש?בדר הולך לבומבומלה?יש מצב תמונה אין לי כוח לעלות

../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif

אני פה למרות שלא כתבתי כלום מאז שכתבתי שאני חדשה D: שם:מירב גיל:14 מיקום:ירושלים :S איסיקיו:אין מסנג'ר:[email protected] מסר לאומה: איך החופש?סבמבה הולך לבומבומלה?לא תמונה מקווה שצירפתי נכון :)

Glortz

New member
אנייי

שם: גל ורצ גיל: 16 וחצי מיקום: רמת גן איסיקיו: 282238015 מסנג'ר: אין מסר לאומה: בריאות זאת בסך הכל המהירות הנמוכה ביותר בה אפשר למות איך החופש? אחלה פלוס הולך לבומבומלה? כהה תמונה

טולייצ

New member
../images/Emo156.gif איכ פסח

שם: אורטל גיל: עוד 3 חודשים 19 מיקום: באר שבע איסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: כולכם זונות! איך החופש? לא משו.
הולך לבומבומלה? אולי תמונה

jack 1

New member
batatta

שם :שלומי גיל:גדול מיקום:צוקי עובדה אייסיקיו:עזבו מסנג'ר:עזבו מסר לאומה:הארי פוטר 7!!!#(@+%(+#(%+ איך החופש?איזה חופש? הולך לבומבומלה?מה זה? תמונה?לא

dsol

New member
מי שאוכל ../images/Emo155.gif הופך ל../images/Emo156.gif !!_../images/Emo189.gif

שם: דודי גיל: עוד מעט 19 מיקום: אשדוד איסיקיו: לא משתמש מסנג'ר: תבקשו במסר מסר לאומה: מתי תבינו שאני ואומה לא מדברים ?!@#!@$#$ איך החופש? לא רע לבנתיים
הולך לבומבומלה? לא
איכ תמונה: אין לי כח

keeeren

New member
מתפקדת..

שם:קרן גיל:17 וחצי מיקום:בת ים איסיקיו:
מסנג'ר:
מסר לאומה:מצה עם שוקולד זה טעים
איך החופש?אחלה האמת הולך לבומבומלה?אני לא יודעת.. יש לי כרטיס חינם אבל לא כל כך בא לי.. מה עושים? תמונה:אין לי כח.. אולי פעם אחרת..

למעלה