מואצת...עכשיו הכל מובן מזל-טוב לחתונה של הבנדוד
י ירדנוש היחידה 2 New member 17/4/08 #8 בעעעגרויות..=/ הכי הכי הכי מפחדת ממתמטיקה... אבל אופס, זו לא היתה שאלה.. אני הכי רוצה להיפטר מהיסטוריה, זה כ"כ מעיק! אני לא יכולה להרגיש מוכנה כי אני לא יודעת מה נדרש ממני, אבל אם יש בגרות שלא מלחיצה אותי זה לשון.. ב"הצלחה כולן..
בעעעגרויות..=/ הכי הכי הכי מפחדת ממתמטיקה... אבל אופס, זו לא היתה שאלה.. אני הכי רוצה להיפטר מהיסטוריה, זה כ"כ מעיק! אני לא יכולה להרגיש מוכנה כי אני לא יודעת מה נדרש ממני, אבל אם יש בגרות שלא מלחיצה אותי זה לשון.. ב"הצלחה כולן..
E Efrat K New member 18/4/08 #15 השאלה השנייה כל כך לא בשבילי אני לא מחכה לשום בגרות,אני מחכה להיות אחרי ה14 ביולי שזה מועד ב' במתמטיקה. אני הכי רוצה להפטר מהבגרות במתמטיקה ולשום בגרות אני לא מרגישה מוכנה.
השאלה השנייה כל כך לא בשבילי אני לא מחכה לשום בגרות,אני מחכה להיות אחרי ה14 ביולי שזה מועד ב' במתמטיקה. אני הכי רוצה להפטר מהבגרות במתמטיקה ולשום בגרות אני לא מרגישה מוכנה.
L lital217 New member 22/4/08 #24 אני עונה=] היסטוריהה... אני? מחכה לבגרות?.. ממ..אנגלית?.. בהצלחה גם לכולם ולך=] בשורות טובות!