שירשור חיובי ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- יו נואו וואט טו דו אנג'וי!
L LeeR4Ever New member 16/4/06 #1 ../images/Emo156.gifשירשור חיובי../images/Emo156.gif ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- יו נואו וואט טו דו אנג'וי!
../images/Emo156.gifשירשור חיובי../images/Emo156.gif ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- יו נואו וואט טו דו אנג'וי!
M may90 New member 17/4/06 #23 XDDDDDDDDDDDDDDDD "מאט דיימון" [מי שראה -אם מישהו ראה team america אז בטח מבין מה מצחיק אותי כשאומרים לי את השם הזה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD]
XDDDDDDDDDDDDDDDD "מאט דיימון" [מי שראה -אם מישהו ראה team america אז בטח מבין מה מצחיק אותי כשאומרים לי את השם הזה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD]
M Mai 17 New member 17/4/06 #4 heyyyy makore??? im here in prague having a lot of fun!!!! i just wanted to say hi and to wish u a nice week luv ya, Mai
heyyyy makore??? im here in prague having a lot of fun!!!! i just wanted to say hi and to wish u a nice week luv ya, Mai
ל לושהה New member 17/4/06 #5 שלי.. ראשון- בבוקר בקניון..בערב הייתי אמורה ללכת למסיבה, ריב עם ההורים, נשארתי בבית >< שני- לאדעת/= שלישי- לאדעת/= רביעי- אצל חברה חמישי- היום האחרון לחופש שישי- חוזרים ללימודים שבת- הופ! כבר סופשבוע
שלי.. ראשון- בבוקר בקניון..בערב הייתי אמורה ללכת למסיבה, ריב עם ההורים, נשארתי בבית >< שני- לאדעת/= שלישי- לאדעת/= רביעי- אצל חברה חמישי- היום האחרון לחופש שישי- חוזרים ללימודים שבת- הופ! כבר סופשבוע
M m i c k e y 15 New member 17/4/06 #6 איזה חוזרים ללימודים!! עושים גשר../images/Emo3.gif רק יום ראשון חוזרים..חח
ע ענבלושקשוקה New member 17/4/06 #15 שיט..אני שונאת את המחשב שלי... שחא רת מוזמנת למחוק את אחת ההודעות כולל את זאת..
B Bleed for Me New member 18/4/06 #27 ממש לא.. אבל נשארים ימים בבצפר כדי לערוך,ויש המון ימי צילום..קשה..
ל ליטל דאגי טופי לי פו New member 17/4/06 #7 נכון באסה.. אני ואת ולא יודעת מי עוד חוזרים ביום שישי ללימודים.. באאסה כאסה..