שירשור חיובי

SPFAN

New member
הממ שלי

ראשון- לא היה כלום >< שני- כמו מפגר לא הלכתי למפגש ישרא
ועכשיו היה שיעור גיטרה שלישי- בערב חג הולכים אל דודים שלי
רביעי- הולכים אל סבא וסבתא
חמישי- כלום שישי- נו, בצפר וכאלה >< שבת- טלק באה!!!!11

Hip Hop star

New member
שלי../images/Emo98.gif

ראשון-נוסעת לאופקים לפגוש את ספיר ומשפחתה שני-חוזרת הביתה.ולצערי היה היום פיגוע,יהיה זכרם ברוך של 8 ההרודים,והחלמה מהירה ל-60 הפצועים
שלישי-אולי נפגשת עם לירון ויש פגישה אצל אפרת רביעי-נפגשת עם שרון ויוליה
חמישי-יום אחרון של החופש...נחה בטח שישי-חוזרים ללימודים ומגישים את העבודות בהיסטוריה..בעעעעע שבת-יום מנוחה,בערב יש אבודים ו-CSU:מיאמי. תודה רבה עת. מיזה בתמונה?

LeeR4Ever

New member
מאט דיימון../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo25.gif

בקשה

DesertRose7

New member
ויש כאלה שסיימו את הלימודים שלהם

ראשון- מפגש שני- לא הרבה.. אולי אני אבין סוף סוך שמהו במתמטיקה שלישי- ערב חג שני - חג שמח - דודים רביעי - אין לי מושג.. אולי נלך לטייל חמישי - חופפפפפפפפפפפפפפפפש שישי - ועוד חופפפפפפפפפפש.. גם כי אנחנו לא לומדים בימי שישי וגם כי בתור י"ב.. אני סיימתי ללמוד
אוי נהיה לי עצוב

loner in love

New member
אני

ראשון- מפגש מקבאסוד שני- מפגש ישרא + אוסנת בערב שלישי- כנראה שוק [אם יש] רביעי- עבודה חמישי- עבודה שישי- עבודה שבת- עבודה

just jenny

New member
../images/Emo205.gifנמ:]

ראשון- היה גשםםם
, הלכתי לסבתא:] שני- הלכתי לעיר לקנות מתנה לידיד וראיתי פרק 13 של נמלטים
שלישי- דודים שלי באים אליי:] רביעי- הולכת להפרד מלינע
חמישי- מסיימת שיעורים והכלXD שישי- בית סבל
[אין לנו גשרר זונות
] שבת- מתכוננת להיסטוריה *כנראה* שבוע טוב[=

m i c k e y 15

New member
ME

ראשון- ראיתי סרטטט בקולנוע ''מת לצעוק 4'' זה היה קורע
איןןן על הסרטים האלה
שני- מפגש פורום ג'סיי והיה לנו כיף..וגם פגשתי עוד מפורומים אחריםם וזה פעם ראשונה שאני בעזריאלי! וואוו כמה אנשיםם.. שלישי-אממ..שיעורים בטוח רביעי- רואה סרטט חמישי- אממ לא יודעת נראה שישי- אולי בבית..אם יסכימו לעשות לנו גשר..או שפשוט הרבה ילדים לא יגיעו שבת- נחה..

שלי

ראשון-הייתי בעבודה של אבא שלי שני-גם הייתי אצל אבא בעבודה והלכתי לקניון שלישי-הי לי שיעור פרטי,ואז הלכתי לסבא וסבתא,ואז הלכתי עם אלה לפגוש את מעיין בבית קפה ואז ישנתי אצלה רביעי-הבוקר קמתי אצל אלה,והצטרפתי לפורום.אמורה ללכת לסבתא שלי חמישי-הולכת עם אלה לאופיס דיפו לכרוך את העבודה בהיסטוריה שישי-חוזרים לבית הספר-אוףףףףףף!!!!!! שבת-אין בית ספר! חופששששששש!

למעלה