weird... Oo
ק קטקטXD New member 11/4/07 #23 תשמור אותה\אותו על JPG ולא על BMP האכות נפגעת אבל כך תוכל להעלות אותה
R ronnl New member 11/4/07 #31 הנה ישנה בעיה בשמירת הקובץ שלך: At least one of the uploaded files exceeds the maximum allowed size. שיניתי לJPG וכולי וכלום עד עכשיו
הנה ישנה בעיה בשמירת הקובץ שלך: At least one of the uploaded files exceeds the maximum allowed size. שיניתי לJPG וכולי וכלום עד עכשיו
א אושRתי New member 11/4/07 #34 אם לא מצליח לך תשאל בפורום תמיכה טכנית של תפוז, כי חוץ ממך אנשים מ צליחים להעלות לכאן תמונות..
R ronnl New member 11/4/07 #35 לא יודע אולי העלתי תמונות בתפוז של החתול שלי בלי בעיה אז לא מובן לי העניין GRRR
ק קטקטXD New member 10/4/07 #22 שילי :\ ../images/Emo23.gif אל תדאגו זה רק עד אז שיהיה לי מספיק כסף לקנות גוף שיער ובגדים. היא ממש מכוערת, אני יצרתי לה תבגדים והפרצוף זה שינוי קטן של הסקין הבסיסי שנתנו, וכמובן השיער המגעיל, שלא היה משהו יותר נורמלי.
שילי :\ ../images/Emo23.gif אל תדאגו זה רק עד אז שיהיה לי מספיק כסף לקנות גוף שיער ובגדים. היא ממש מכוערת, אני יצרתי לה תבגדים והפרצוף זה שינוי קטן של הסקין הבסיסי שנתנו, וכמובן השיער המגעיל, שלא היה משהו יותר נורמלי.
א אושRתי New member 11/4/07 #24 נחמד להתחלה. אגב איך הצלחת להוריד את התוכנה של הבגדים? אני משום מה לא הצלחתי להוריד אותה.