חג שמח כשר ובטוח

keep smiling

New member
נומי! ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

פסח שמ{ע}ח וכיפי ^0^ המונמון מצות ועוגיות יין, וכמובן שחרוסת. יומטוב לך בובע, ולכל הפורום ^-^

Fay Wood

New member
XD חג שמייח!!!

ממחר מתחיל הסיוט...
בעעעע אני שונאת את פסח!!!!! האוכל של פסח הוא אוכל לכבשים!!!!!! (מההההה...) וחוץ מזה- אני צריכה לשמור שבת שלושה ימים ברצףףףף!!!!! (מחר, יום שבת ויום ראשון חג) לללללללאאאאאאאא!!!!!!!! קיצר- אני שונאת את החג הזה... רק החופש בסדר 0_0

BaBy AnImE

New member
|עבדיםהיינובמצרים| חג שמח ^^

וכשר
חופש נעים וארוך ולא משעמם לכולם.

blck angel1

New member
ורק למנהלים לא כתבנו כלום אז הינה:

חג שמח ומבורך, כשר ומהנה! חופש נעים ותודה על ההשקעה! ותורידו כבר את השירשור הנעוץ והתקוע הזה!

דופיאשה

New member
לה לה לה יש לי שאלה....

רוצה לצייר לי סשומארו בבקשה
? בבקשה בבקשה בבקשה!!!
את לא חייבת

חג שמייח לכולללם!

שתשירו את החד גדיא עם דגש על הכלב.... ותבקשו מאינו לרחררח אחרי האפיקומן.... ושתאכלו הרבה כמו שיפו... זה סימן שאתם מכורים!@

Fay Wood

New member
חג שמח אנשים!!!

אני לא אהיה פה עד יום שני... אז זאת מן הודעת פרידה (?!) חחחח.. ובאסה אני מפספסת שני פרקים של אינויאשה!!!! אבל אני מקליטה... ^_^ טוב אז חג שמח... לא לטחון יותר מידי מצות 0_0 ו...אני מאחלת לכם למצוא את האפיקומן...?! טוב אז שיהיה לכם בכיף.... בי בי אני הולכת לדודים הדוסים שלי בירוחם (רחוווקק..) ואני עומדת לסבול (כי הם נהיו לי ערסים.. T_T)... שלושה ימים בלי טלוויזיה ומחשב ועם אוכל לכבשים!!!! T_T תהנו קיצר ^_^

Dark Force

New member
חג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo155.gif../images/Emo157.gif

חג שמח וכשר
מפורום מיכאלה (922)

פינל

New member
כבר היה כזה שירשור אבל...

בכל זאת! פסח כשר ושמח! אל תאכלו הרבה מצות בשוקולד
, ותישארו אחרי הסעודה ערים כל הלילה... (אולי השנה אני יצליח לשבור את השיא שלי לאחרי חמש בבוקר...) וכמובן תמצאו את האפיקומן ותבקשו משאלה! (אני טועה פה במשהו?) אבל בעיקר תהנו!

love Jay

New member
צר לי להרוס את השירשור אבל...

מאיזה פרק התמונה הזאת?? אמאל'ה היא מוזרה....(מסכן אינו!!!!)

למעלה