סיכום שבועי

אלינה מ

New member
../images/Emo157.gifסיכום שבועי../images/Emo157.gif

שיר השבוע (של הראל)-
שיר השבוע בכללי (לא של הראל)-
דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שעשה לכם את השבוע-
משהו שהרס לכם תשבוע-
תיכנונים לסופ"ש-
ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?
סרט/ ספר/ סדרת השבוע-
סכמו את השבוע ב-4 מילים-
תמונת השבוע-
שבת~שלום!!

1 shiran 1

New member
הסיכום שלי

שיר השבוע (של הראל)- לבדי שיר השבוע בכללי (לא של הראל)-הסוד שלי ממך דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-אין משהו שעשה לכם את השבוע-אין משהו שהרס לכם תשבוע-שכל השובע הייתי בבית ורק למדתי תיכנונים לסופ"ש-ללמוד כרגיל ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?אין סרט/ ספר/ סדרת השבוע-יריחו 2 סכמו את השבוע ב-4 מילים-החופש היה חרא שהיה תמונת השבוע-

taloss

New member
אני ../images/Emo13.gif

שיר השבוע (של הראל)- כבר לא שיר השבוע בכללי (לא של הראל)-ככלות הכל והתמונה דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-אין. משהו שעשה לכם את השבוע-החופש. משהו שהרס לכם תשבוע-שום דבר תיכנונים לסופ"ש-לנוח לקראת הבגרויות ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?"אין לא יכול יש לא רוצה" סרט/ ספר/ סדרת השבוע-מישהו לרוץ איתו סכמו את השבוע -השבוע היה מדהיםם

אלינה מ

New member
בא לי גם ../images/Emo13.gif

שיר השבוע (של הראל)- לא אני הוא האיש- בביצוע של הראל
שיר השבוע בכללי (לא של הראל)- הבלוז של היהודים דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- מציאות נפרדת- היהודים משהו שעשה לכם את השבוע- מפגש פורום עם הראל - פגישה ראשונה עם הראל משהו שהרס לכם תשבוע- יש הרבה מידי תיכנונים לסופ"ש- שיעבור כמה שיותר מהר ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? הראל: "אז את גדי או תאומים?" אני: "תאומים"
כשהראל פתח את המתנות אז לא נשאר מספיק זמן בגלל שהראל איחר- רויטל: "יאללה זריז" הראל: "אין זמן כי אתם איחרתם", היו הרבה משפטים אבל אם אני ימשיך זה לא ייגמר.. סרט/ ספר/ סדרת השבוע- ילדי יום ראשון- אביב גפן סכמו את השבוע ב-4 מילים- הראל אתה מדהים, תודה! תמונת השבוע- טוב נו..

עונה../images/Emo66.gif

שיר השבוע (של הראל)- "כבר לא" שיר השבוע בכללי (לא של הראל)-"איך מרגישים שזה נגמר"-נינט טייב דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-של הראל חח משהו שעשה לכם את השבוע-לא משהו מיוחד משהו שהרס לכם תשבוע-הרבה תיכנונים לסופ"ש-לנוח ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?"רק לאחר שהוא יכרות את העץ האחרון, ידוג את הדג האחרון וירעיל את הנהר האחרון, יגלה האדם שכסף אי אפשר לאכול" סרט/ ספר/ סדרת השבוע-הישרדות ואלופים של החיים סכמו את השבוע ב-4 מילים-נחמד תמונת השבוע-אין לי כוח להעלות

למעלה