סכמ"ש שיצא ממצרייםD:

fat lip

New member
../images/Emo157.gifסכמ"ש שיצא ממצרייםD:

|פסחסטייל| שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: + שאלה לפסח: שומרים כשר לפסח או לא אכפת לכם?
חג שמח יפות שלי333>

chen010189

New member
אוקי יצאתי אהבלה בציטוט,ההורים שלי נקרעו

לכל אחד יש את רגעי ה"מתמודדת-בדוגמניות"/"פאריס-הילטון'ס-פניני חכמה"/"פנינה רוזנבלום" שלו... שיר השבוע של פאניק? Do you know what I'm seeing?
שיר השבוע לא של פאניק? Eminem - 8 mile אמן\אלבום השבוע? פאניק 3> סרט\סדרת השבוע? סודות אפלים וזה לא סרט אבל מתתי מזה: http://www.youtube.com/watch?v=gkLd-hpFLl0&feature=related ציטוט השבוע? *מסתירה את הפנים מפניכם* "אמא, ההווארסט זה כאילו Have a Rest?" אמא: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מפתאום אוי אני חייבת לספר לאבא איזה חמוד זה היה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הב א רסט חחחחחחחחחחחחח" אני בעוד פנינת חכמה: "נו מה אצל האנגלים הכל שילוב של כמה מילים...חשבתי שזה כאילו אחרי שמגיעים להר לקחת מנוחה אז בתור התלוצצות או משהו לא יודעת.." אמא: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה טוב!"
|שותקת| משהו שעשה לך את השבוע? שההורים שלי מתחילים לעודד אותי ולתמוך בי בכל מה שאני רוצה לעשות בחיים(הם לא היו הכי בעד עד היום..) ואפילו דוחפים אותי לזה תוכניות לשבוע הבא? לצאת קצת עם ההורים ולא יודעת מה, שונאת את חול המועד הזה :( תמונת השבוע: הבייב החדש, בסוף לא היה להם MP 3 זה ישן נושן אז כן קניתי MP 4 הוא נחמד D: יש בו מוזיקה, סרטים, ספר טלפונים(בשביל מה? XD), משחקים, טקסט ולא זוכרת כבר. איכות בתזונה DD: יהיה כיף לצאת עם זה להליכות + שאלה לפסח: שומרים כשר לפסח או לא אכפת לכם? לא שומרת... לא שאני אוכלת לחם בין כה כן? XD נ.ב-פאק גיליתי בטעות שהאפשרות "שייך את התמונה לאלבום שלי" מסומנת בV ויש לי 102 תמונות שם!!! כל הקבצים שהעלתי עד עכשיו מאז שזה סומן, גאד XD עכשיו למחוק הכל..

panci thet i

New member
D: מסכמשת

שיר השבוע של פאניק? mad as rabbits כרגיל... שיר השבוע לא של פאניק? D: מלא.. אמן\אלבום השבוע?:O לא דעת סרט\סדרת השבוע?XD מרדף ברשת ציטוט השבוע? סיאנס זה כמו הימורים אתה עושה פעם אחת בא לך לעשות שוב (XDDD) משהו שעשה לך את השבוע?D: כלום! שבוע חרא! תוכניות לשבוע הבא?>< להתשעמם תמונת השבוע: >O מקווה (מאוד) שבשבוע הבא כבר יהיה לי תמונה של עמנואל + שאלה לפסח: שומרים כשר לפסח או לא אכפת לכם?
^-^ אין מה לעשות! אי אפשר לחיות בלי זה@!

PUMPKIN juice

New member
חג שמח יפות ../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

שיר השבוע של פאניק? נאמ, אני חושבת שליינג :)
שיר השבוע לא של פאניק?דה שואו מסט גו און- קווין!!!!!!!!!!!!!!@$!@$%@#$#!@$# ~מתה~
אמן\אלבום השבוע?קווין!!!!!!!!!!!!!1@$@#%#%$@# ~עדייןמתה~
סרט\סדרת השבוע?'סיפור אהבה בלתי נשכח'
ציטוט השבוע? מהסרט הנ"ל- "אבל האהבה שלנו, היא כמו הרוח, אני לא רואה אותה אבל אני מרגיש אותה" שלמות;;;;;;;;;;;; "יש את הסקסי של יגור ואת הסקסי של הבצפר" אנוכי~ משיחה עם חברתי במסנ- היא-"אני רוצה להתקלח. >:" אני-"אז תלכי להתקלח D:" היא-"אבל אבא שלי צריך עוד מעט להביא את הכביסה, אני צריכה בגדים." אני-"אז תחכי לו ואז תלכי להתקלח D:" אח, אני גאון העולם! ם:
משהו שעשה לך את השבוע?הכל! נאמ, ת"א וכאלה, השתפרות מדהימה במצב-הרוח, השלמתי עם חברתי D:
תוכניות לשבוע הבא?עוד פעם ת"א, אולי מפגש ס"ב ונאמ, הרבה שינה[ובסוף החופש לעשות את הש"ב במתמטיקהP:].
תמונת השבוע:ווווהווו, כאפייה חדשה ומסוקסת!~
+ שאלה לפסח: שומרים כשר לפסח או לא אכפת לכם?לא אכפת לי.
תנו לי לאכול פיתה בשקט >> (הודגש באמצעות מדגישומטיק )

DontWakeMeUp

New member
פסח שמח שיר |פסחסטייל| ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של פאניק? הוווווווו תקשיבו תורידו את זה. זה קאברים ממש ממש טובים: Round Here Karma Police הפ ישנים אבל כ"כ חרשתי עליהם D: וגם האלבום של פאניק החדש והישן
זה שבוע של פאניק
שיר השבוע לא של פאניק? נמממ הרבה מאוד D: בכלל מ10 בבוקר אין לי מה לעשות אז אני שומעת מוזיקה כל הזמן. אמן\אלבום השבוע? פאן פאן פאניק D: סרט\סדרת השבוע? הדוגמנית הכי חכמה ביותר שיואו ס'טיפשים. כוח היח"צ היה את ה-VMA ואני כזה שיראו אות פאניק בבקשב בבקשה ובסוף זה היה של 2004
ולא רק בלונדינית D: ציטוט השבוע? וואי היה מלא, שבוע מצחיק
טוב היחידי שאני זוכרת זה: ישבנו אני אמא שלי ואבא שלי בחוץ. אני: "אתם יודעים שבסין אם אתה דורך על נמלה אתה הולך לכלא?!" אבא: "כן כי זה שנת הנמלה אצלם עכשיו" אמא: "לא זה שנת העכבר" אני: "0_0 פחחחחחחחחחחחחחחחחחח
" ואתם התפלאתם מאיפה קיבלתי את החוכמה שלי
משהו שעשה לך את השבוע? אתמול שדיברתי עם ההורים שלי חחח
יש לי 20,000 דולר בבנק חהחה [לאוניברסיטה] בונים לי חדר חדש. אולי ביום העצמאות אנחנו טסים לספרד ויש לנו מלא כסף לבזבז חיחיחי D: התחלתי דיאטה מסודרת. ווהוו חופש!!! תוכניות לשבוע הבא? להתחיל את העבודעה בהיסטוריה D: תמונת השבוע: חחחחחח זה נכון
+ שאלה לפסח: שומרים כשר לפסח או לא אכפת לכם? מנסה כמה שיותר אבל לא מנקים את הבית כי למי יש כוח?! במילא כל החג אנחנו אצל דודים D: פסח שמח כולם 3>

PUMPKIN juice

New member
קארמה פוליס אני מכירה ממזמן../images/Emo99.gif../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

ת'שני לא
אבל הם גם עשו קאבר לקילינג קווין של קווין
גם קאבר מומלץ :)

3has3

New member
../images/Emo153.gif אניאני D:

שיר השבוע של פאניק? אומגאד, לא יודעת ;;
שיר השבוע לא של פאניק? סימפל פלאן
אמן\אלבום השבוע? סימפל פלאן XD
סרט\סדרת השבוע? לא יודעת X:
ציטוט השבוע? XDDDDDDDDDDDDDDDDDD אומגאד אם אני אכתוב את זה פה אתם ממש לא תבינו... וזה יהיה מביך XD אז תדמיינו שכתוב פה ציטוט ממש מצחיק ותגיבו:"XDDDD" D:
משהו שעשה לך את השבוע? לא משהו, מישהי D: אבל גם מה שהיא עשתה
אומגאד, זה היה כל כך מצחיק D:
תוכניות לשבוע הבא? אמממממ שיעורים
תמונת השבוע: אין לי כוח XD
+ שאלה לפסח: שומרים כשר לפסח או לא אכפת לכם? לא יודעת O: אם יתחשק לי משהו אני אקח... כי גם ככה אין לי טעם בפה ואני לא אוכלת כלום X:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

MichRanger

New member
סכמ"ש מושקע../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif

לא הייתי פה הרבה בזמן האחרון
אבל חזרתי
שיר השבוע של פאניק?
איי רייט ניינס נוט טרגיס!
שיר השבוע לא של פאניק?
אוקיי... הרבה
Flyleaf - All Around Me Lacuna Coil - Fragile Seether-FakeIt Cobra Starship- guilty pleasure Infected Mushroom-Disco Mushroom Gallows - In The Belly Of A Shark The Red Jumpsuit Apparatus - False Pretense Alanis Morisette - Thank You Does It Offend You Yeah- We Are Rockstars Oasis - Wonderwall Snow Patrol - Chasing Cars כנסיית השכל-תנו לי לשתות כנסיית השכל-למיה יש אקדח כנסיית השכל-אהובתי מופע הארנבות של ד"ר קספר-אחלום לנצח מוניקה סקס-מכה אפורה
אמן\אלבום השבוע?
כנסיית השכל |כתב|
סרט\סדרת השבוע?
ג'קאס
ציטוט השבוע?
משהו שעשה לך את השבוע?
אממ לא יודעת
תוכניות לשבוע הבא?
טיול פסח!! ואז צימר עם השפחה D:
תמונת השבוע:?
+ שאלה לפסח: שומרים כשר לפסח או לא אכפת לכם?
לא אכפת לי

3has3

New member
../images/Emo153.gif ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

חחחח טיול עם השפחה XDDDD אותי זה הצחיק X: מתאים לפסח כזה XD

למעלה