סכמ"ש שיצא ממצרייםD:

fat lip

New member
הוי ג'קאס../images/Emo23.gif אחד הגדוליםםםם! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

NoAmItA ChAn

New member
אני D:

שיר השבוע של פאניק? It's Time To Dance. שיר השבוע לא של פאניק?MCR - I Never Told You What I Do For A Living. אמן\אלבום השבוע? מכ"ר ופאניק. סרט\סדרת השבוע? סדרה - קלאנאד 3> ציטוט השבוע? "סיילנס! אי קיל יו!" פקאצה: "מי זה פיתגורס?!" גלי חברה שלי: "נו באמת. היא לא יודעת מי זה פיתגורס. כולם יודעים שהוא היה ראש הממשלה" XDDDDDDDDDD משהו שעשה לך את השבוע? הסדר D: תוכניות לשבוע הבא? לונה פארק ומפגשים D: תמונת השבוע: X + שאלה לפסח: שומרים כשר לפסח או לא אכפת לכם? יא D:

Mori C

New member
../images/Emo41.gifחג שמח!../images/Emo155.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע של פאניק? That Green Gentlemen
ובכלל כל האלבום החדש וגם הישן
שיר השבוע לא של פאניק? Fall Out Boy - Beat It Flyleaf - All around me ועוד הרבה של פול אאוט בוי, של פארמור, של הביטלס, של לד זפלין, של סימפל פלאן, של גוד שארלוט ועוד כל מיני...
אמן\אלבום השבוע? Fall Out Boy - Infinity On High ו - Panic At The Disco - Pretty. Odd.
סרט\סדרת השבוע? האנטומיה של גריי.
ציטוט השבוע? ידיד שלי [נגיד נקרא לו יוסי - שם בדוי]: "החרקים האלה?! מי צריך אותם?! למה הם בכלל קיימים?! וגם העכברים האלו, מי צריך אותם בעולם?!!" חברה שלי למישהו אחר: "בוא נלך בגישה של יוסי, מי צריך אותך בעולם?" לא יודעת מה איתכן אבל אותי זה הצחיק XDD
משהו שעשה לך את השבוע? לילה לבן, היה מצחיקק וכיף
תוכניות לשבוע הבא? טיול סיירים!!!!
ולסיים את העבודה במתמטיקה.
תמונת השבוע:
הם כאילו אמורים להיות "סימפסונים פריקים" ? XD
+ שאלה לפסח: שומרים כשר לפסח או לא אכפת לכם? שומרים כשר לפסח
הודגש באמצעות מדגישומטיק
חג שמח לכולן!

למעלה