פירסומים של ערבי קרבות

MikeTyson

New member
אני יודע, אתה מת על "הזירה"...

רואים את זה בכל תגובה בפורום.

garey

New member
MikeTyson אתה לא מכיר אותי מספיק

כל תגובה שלי מתחילת היום הראשון לאהבתי את אומניות הלחימה, פירגנתי לארועי הזירה והמשיך כך תמיד,גם עם זה למורת רוחך, לצערי הרב ,אנשים לא יודעים לכבד פירגון מצד השני של המיתרס, ובסה"כ ידידי מדובר בספורט, שבת מתוקה לך ג'רי מזרחי

MikeTyson

New member
ג'רי, ההודעה שלי היתה ליעקב דסקלו.

חוץ מזה, אני מכבד אתכם מאוד. גם אם אתם מהצד השני של המיתרס. הלוחמים שלכם לא פחות טובים מלוחמי "הזירה", ושוב אני מאחל לכם רק הצלחה. שלא תחשוב לרגע שאני מזלזל במה שאתה מארגן. להפך, אני נהנה שיש אנשים כמוך שאוהבים ודואגים לענף, כמו וכמו דסקלו, וכמו יניב ואורי ועוד רבים אחרים וטובים ששמחים לעזור. ליעקב דסקלו, לא התכוונתי לפגוע או 'לעקוץ' בהודעתי. אך לפעמים צריך לדעת לקבל את התוכניות השידורים וההשקעה כולה ב"זירה" כמו שמקבלים בברכה את ההשקעה בערב הקרבות באוסישקין. ולא אחרי כל שידור "הזירה" בסופי השבוע להגיע עם 700 תלונות כי זה לא הדבר הכי נכון לעשות. מקווה שהבהרתי את עצמי מספיק.

garey

New member
MikeTyson אחלה ושמח שכך

לא הבנתי כראוי את תגובתך, לדסקלו ,תמיד אמרתי שאפשר לשאול כל אדם גם את השאלה הקשה ביותר, ולצפות תמיד לקבל תגובה ראויה, ללא היתלהמות, נכון שהברכה בסופו של דבר היא לכולנו, וכפי שציינתי לעולם לא זילזלתי בארועי הזירה , ולא העשה זאת לעלם, בכו"א ידידי הובנת כראוי נמשיך לעזור וליתמוך גם בפורום ,גם בזירה ובכללי לכולם ,באהבה ובכייף והצלחת כולם היא הצלחת החניכים, תודה שוב ג'רי יאלהההההההההההה מכביייייייייי בגמרררררררררררררררר,

dascalu jacob

New member
מייק טייסון היקר תשובתי לך:

א. אני אוהב את תוכניות הזירה. ב. אני מצפה שתבין דבר אחד מאוד מהותי והוא: עם כל הכבוד להשקעה שישנה ואני מכבד אותה בהפקת הארוע ובהעלאת המתחרים, העניין הוא לא רק מטעמי ציונות גרידא. העניין הוא על בסיס מסחרי והצפיה עולה למי שמגיע לארוע בכסף ולמנויי חברות הכבלים גם כן. יש בין המפיק ובין קהל היעד יחסים של ספק לקוח וזכותו של הלקוח שהוא הצופה לצורך העניין לבוא בטענות ככל שירצה. על הגוף שמפיק להיות בוגר דיו וללמוד לקבל ביקורת וגם לדעת לסנן בין ביקורת שמטרתה השמצה גרידא לבין ביקורת שמטרתה בניה ושיפור. לא יתכן שבכל פעם שמישהו יעלה ביקורת על פרט זה או אחר ינפנפו לו ויגידו לו שהוא לא יודע איך משקיעים ומזל שיש מי שמשקיע בארועים הללו ומזל שיש ציונים טובים שעושים ימים ולילות ואלמלא הם לא היו ארועים כאלה וענפי הקרב היו מתמוטטים להם בשקט צורם... הרי אתה לא מאמין שאחרי שאצפה בהצגת תאטרון ואבקר אותה יאמרו לי את השטויות הללו. האמרה "סוס שמקבלים במתנה לא בודקים לו את השיניים" אין מקומה כאן ולו מן הטעם שאינני מקבל מתנות מאיש. לכן ידידי - אינני משום צד של המתרס ואם אני חושב לנכון לומר משהו אומר אותו ללא כחל וסרק גם אם מדובר בזירה זו או בכל זירה אחרת. עשיתי זאת בעבר ואעשה זאת בעתיד. והאמן לי מייק טייסון היקר אם אני רואה קרב ברמה טובה אני אומר זאת ואם אני רואה קרב פחות טוב כנ"ל. אין קשר בין אם היתה השקעה לבין הרמה המוצגת או רמת השיפוט או הצבע של הזיקוקים.

joker89

New member
אין כמו ההרשה ליהיות שם.

אני מקווה שגם בתחרות הזאת אני יהייה בקהל..

למעלה