הרסלקראפ שאתם מאמינים בו

rshamir

New member
רסלקראפים שקרו ואהבתי

גולדאסט עם הטורט אחרי שרנדי אורטון ובטיסטה חשמלו אותו. זה היה כל כך גרוע, אבל כל כך מצחיק, ונמשך המון זמן. אני חושב שגם ברול הסופרמרקט של אוסטין ובוקר טי יכול להיחשב רקסלקראפ, אבל אני עדיין זוכר אותו בחיבה.

שי מילר

New member
מנהל
אני רוצה צמד

של וינסנט וגה וג'ולז וינפילד, ושכל הפרומואים שלהם ייכתבו ע"י טרנטינו.
מה, אסור לחלום?

liron50

New member
להחזיר את המקמהנים

כרעים שיבואו ל"השפיל" את אורטון על מה שעשה להם אז. לדעתי מהפיוד שהיה אז ביניהם אפשר היה להוציא הרבה יותר. לעשות משהו דומה למה שהיה בין וינס - לשון מייקלס

להחזיר את אלוהים לקרב נוסף נגד וינס

אבל לעשות לו היל טרן. אני בטוח שזה יביא רייטינג.

pufpuf

New member
עוד רעיון!

המתאבק שסובל מנדודי שינה כרוניים ומצליח להרדם רק בזמן קרבות- ההסבר הוא פחות או יותר הכותרת. מתאבק שיש לו "מחלה" שהוא לא מצליח להרדם אף פעם. סובל מנדודי שינה כרוניים. קריטי שתהיה לו גם מנהלת. הבעיה היא, שיש רק מקום אחד שהוא כן מצליח להרדם בו - במהלך קרב האבקות! ואז כל פעם יש לו קרב והוא נרדם, והמנהלת שלו, תפקידה להעיר אותו! כל פעם שהוא נרדם בקרב היא מתחילה להכות בזירה ולקרוא לו להתעורר. היא יכולה גם לערב את הקהל ולבקש את עזרתו של הקהל בקריאות בשביל שהוא יתעורר. זה שיתוף הקהל האולטימטיבי!

MysteriOfir

New member
בראד בראדלי יכול להתאים

והמבין שראה את הסטרייט שוטינג של ג'ו ופאנק, יבין

dannygoosh

New member
מזכיר קצת את פסטוס

זה בטח יהיה חביב ומשעשע בהתחלה, אבל הגימיק הזה כנראה יימאס די מהר ויצטרכו להרוג אותו. להרוג את הגימיק הכוונה. למרות שהממ....מתאבק זומבי...את זה הייתי קונה.

hirshfe

New member
רגע רגע רגע

אתה רוצה לרשום ש-ECW עשו דברים רעים? לא ייתכן

Daniel Bryan

New member
ג'וניורס ../images/Emo45.gif

למי שזוכר, בשנת 2006 הייתה מחלקה קטנה (תרתי משמע) של גמדים שהיו מופיעים בסוג של קטעי מעבר לכמה דקות, הסגנון שלהם היה לוצ'ה ליברה. לדעתי זה היה נחמד מאוד, לתת להם את השלוש-ארבע דקות האלו עדיפות יותר מעוד פרומו על ההיל טרן לא היל טרן של כריסטיאן או סתם פרסומת על סין קארה.

סלים וארזה

New member
מנהל
הנה כמה שלי 1. להשיב את צ'ארלי האס והדמויות שהיה מתחפש אליהן, אבל בקרבות שלו הוא גם מבצע את התרגילים של הדמות אליה הוא מתחפש וכל הניואנסים האחרים שלה. יהיו מקרים בהם הוא מתחפש לאותה דמות נגדה הוא מתחרה. 2. להשיב את סנטינו לגימיק הקודם של תותח על המיק ויכולת של גילברג בזירה. 3. בת' פיניקס מחליטה שהיא מתחרה עם הגברים על החגורה המשנית. להבדיל מצ'יינה ששווקה כפלא גנטי, בת' פשוט תראה כישורי היאבקות ותתחרה עם הגברים כשווה מול שווים. זה התקבל בצורה טובה ברויאל ראמבל (אם כי ההדחה של קאלי היתה מגוחכת). היא בטח יודעת למכור טוב יותר מחצי מהרוסטר הגברי. 4. RKO12345 מתגלה כ-GM המסתורי

gladiator956

New member
מילא זה, אם להקביל לדיוק

אז אחרי 13 שנה של ציפייה נקבל משהו שנראה כמו שנות ה-90 המוקדמות, המשחק מחורבן ברמות

למעלה