אז מה... פסח?

Rose131

New member
../images/Emo159.gifאז מה... פסח?../images/Emo155.gif

ליל הסדר מתקרב! יאי!!!1 אז.. איפה אתם מבלים את ליל הסדר? עם כמה בני משפחה? אתם הכי קטנים או שדווקא בין הגדולים? אי פעם מצאתם את האפיקומן? מה קיבלתם? אתם אוהבים את ליל הסדר? גם אתם יושבים כל הערב, בוהים באוכל ותוהים מה צריך לעשות כדי לקבל חתיכת קניידלעך שלא כלול בלקרוא את הקושיות?
גם אתכם מכריחים לקרוא את הקושיות?!
גם אתם אוכלים מצה, ועוד מצה, ועוד מצה רק כי ההגדה לא רוצה להיגמר ולא נותנים לכם שום דבר אחר לאכול? אתם קוראים את כל ההגדה או שמחפפים? אתם שרים ביחד עם הזקנים? שומרים לחם וכו'? ולקטינים מאיתנו שעוד צריכים ללכת לבצפר: יש לכם עבודות לחופש? מבחנים להתכונן אליהם? או שאולי אתם הולכים לבזבז את החופשה בעבודה? ולשאלה המוחצת: מי הכי מגניב? חכם, רשע, תם או זה שאינו יודע לשאול?
פסחשמח!
[באמת שאני מתחילה ליהנות מכל הסימני קריאה האלה
]

Rose131

New member
../images/Emo161.gif

וואי, אם כבר אליהו, למדנו עליו בתנ"ך. והוא ממש אימו
הממ. כן. איפה אתם מבלים את ליל הסדר? אצל סבאסבתא מהצד של אמא בקיבוץ. עם כמה בני משפחה? אמ. תלוי. אם זה בחדראוכל אז זה עם כל הקיבוץ. ואם זה בבית שלהם אז עם עוד איזה 10
אתם הכי קטנים או שדווקא בין הגדולים? אמ. בין הילדים אני די גדולה
אי פעם מצאתם את האפיקומן?דההD:: מה קיבלתם?בית של בארבי!!!!!!!!1
זה היה כלכך כיף
ועוד כלמיני דברים אבל אני לא זוכרת. רק את הבארבי. אתם אוהבים את ליל הסדר?לא
גם אתם יושבים כל הערב, בוהים באוכל ותוהים מה צריך לעשות כדי לקבל חתיכת קניידלעך שלא כלול בלקרוא את הקושיות?
גם אתכם מכריחים לקרוא את הקושיות?!
גם אתם אוכלים מצה, ועוד מצה, ועוד מצה רק כי ההגדה לא רוצה להיגמר ולא נותנים לכם שום דבר אחר לאכול?
אתם קוראים את כל ההגדה או שמחפפים?אצל הצד של אבא כן, אצל הצד של אמא בחדר אוכל מקפידים, ובבית מחפפים. אתם שרים ביחד עם הזקנים? לפעמים
שומרים לחם וכו'?לא ולקטינים מאיתנו שעוד צריכים ללכת לבצפר: יש לכם עבודות לחופש?כן!
מבחנים להתכונן אליהם?כן
או שאולי אתם הולכים לבזבז את החופשה בעבודה?כן!
ולשאלה המוחצת: מי הכי מגניב? חכם, רשע, תם או זה שאינו יודע לשאול?ברור שהתם!

new art riot

New member
יאיי פסח!

איפה אתם מבלים את ליל הסדר? מבלים... אצל משפחה של אבא עם כמה בני משפחה? אני חושבת שסביבות ה-15
אתם הכי קטנים או שדווקא בין הגדולים? תודה לאל אני מהבינוניים. אין לחץ לא מגזרת החתונה ולא מגזרת הקושיות. אי פעם מצאתם את האפיקומן? לא :( אבל אני תמיד מקבלת דמי פסח מה קיבלתם? כסף אתם אוהבים את ליל הסדר? כןכןכן גם אתם יושבים כל הערב, בוהים באוכל ותוהים מה צריך לעשות כדי לקבל חתיכת קניידלעך שלא כלול בלקרוא את הקושיות? כןכןכן גם אתכם מכריחים לקרוא את הקושיות?! לא
גם אתם אוכלים מצה, ועוד מצה, ועוד מצה רק כי ההגדה לא רוצה להיגמר ולא נותנים לכם שום דבר אחר לאכול? האמת שלא.. אני מעדיפה לגמור את התירוש (אדום בבקשה) אתם קוראים את כל ההגדה או שמחפפים? קוראים רק עד הקטע שמתחילים לאכול, ואח"כ האגדה יכולה ללכת לחפש את החברים שלה. אתם שרים ביחד עם הזקנים? ממש לא!! יתרה מזאת, תמיד החלק הזה הכי קשה לי כי אני צריכה להתאפק לא לצחוק ועולות לי דמעות. שומרים לחם וכו'? המקפיא מפוצץ בחמץ ולקטינים מאיתנו שעוד צריכים ללכת לבצפר: יש לכם עבודות לחופש? המון מבחנים להתכונן אליהם? המון או שאולי אתם הולכים לבזבז את החופשה בעבודה? אני מובטלת וטוב לי ולשאלה המוחצת: מי הכי מגניב? חכם, רשע, תם או זה שאינו יודע לשאול? זה שאינו יודע לשאול, למרות שאני לא לגמרי מבינה אותו

Rose131

New member
ברור שאת לא מבינה אותו,

הוא אידיוט
גם אנחנו מקפיאיםXD "האגדה יכולה ללכת לחפש את החברים שלה."
[ד"א, הגדה*] [הייתי חייבת
]

new art riot

New member
ידעתי שמשהו במילה הזאת לא נראה לי

בסדר
וזה בסדר גם אני מתקנת כל דבר

lestatgirl

New member
../images/Emo159.gif

איפה אתם מבלים את ליל הסדר? לא יודעת עדיין עם כמה בני משפחה? אין לי שמץ אתם הכי קטנים או שדווקא בין הגדולים?אמ... תלוי מי בא
אי פעם מצאתם את האפיקומן?נדמה לי מה קיבלתם?כלום אתם אוהבים את ליל הסדר?לא גם אתם יושבים כל הערב, בוהים באוכל ותוהים מה צריך לעשות כדי לקבל חתיכת קניידלעך שלא כלול בלקרוא את הקושיות?בערך, יותר מחכה שהעיניין יגמר שאני אוכל לחזור הביתה ולצאת גם אתכם מכריחים לקרוא את הקושיות?!לא פחחח מי היה קורא את זה גם אתם אוכלים מצה, ועוד מצה, ועוד מצה רק כי ההגדה לא רוצה להיגמר ולא נותנים לכם שום דבר אחר לאכול? איכס מצות זה מהשטן אתם קוראים את כל ההגדה או שמחפפים?לא יודעת, אני לא ערה בקטעים האלה אתם שרים ביחד עם הזקנים?לא שומרים לחם וכו'?אוכלים חמץ בשושו ולקטינים מאיתנו שעוד צריכים ללכת לבצפר: יש לכם עבודות לחופש?כן מבחנים להתכונן אליהם?יותר מגנים האמת.. או שאולי אתם הולכים לבזבז את החופשה בעבודה?מובטלת.. ולשאלה המוחצת: מי הכי מגניב? חכם, רשע, תם או זה שאינו יודע לשאול?רשע, יש לי משהו עם ווילאנס ואחריו זה שאינו יודע לשאול ואחריו התם וחכם בכלל לא מגניב הוא סתם שוויצר מתנשא

M a a y a n K

New member
../images/Emo157.gif

איפה אתם מבלים את ליל הסדר? בבית שלנו
עם כמה בני משפחה? 30 בערך (וזה עוד אחרי שהצטמצמנו...בד"כ זה 50)
אתם הכי קטנים או שדווקא בין הגדולים? מהבני דודים אני מהגדולים, אבל אנחנו ממש הרבה אז אני מצליחה להיעלם שם... אי פעם מצאתם את האפיקומן? מסיבה לא מובנת לא עושים את זה אצלנו (קמצנים?סתם כמות עצומה של ילדים מעצבנים?)
מה קיבלתם? לא רלוונטי... אתם אוהבים את ליל הסדר? אחרי 4 כוסות יין, מאווווד
גם אתם יושבים כל הערב, בוהים באוכל ותוהים מה צריך לעשות כדי לקבל חתיכת קניידלעך שלא כלול בלקרוא את הקושיות? אני דווקא לא חסידה של קניידעלך, אבל בהחלט בוהה בשאר האוכל גם אתכם מכריחים לקרוא את הקושיות?! למזלי לא! גם אתם אוכלים מצה, ועוד מצה, ועוד מצה רק כי ההגדה לא רוצה להיגמר ולא נותנים לכם שום דבר אחר לאכול? כן!!! לגמרי!!!
אתם קוראים את כל ההגדה או שמחפפים? קוראים עד האוכל... אתם שרים ביחד עם הזקנים? לא, הם שיכורים מדי, אני צוחקת מהצד שומרים לחם וכו'? חחח...אנחנו בקושי מחביאים את החמץ וזה כמעט יצר פדיחה מטורפת בליל הסדר שנה שעברה...
אני אמנם לא בבצפר ושות', אבל אני הולכת לעבוד 3 ימים בפסטיבל הצגות ילדים בחיפה אז אם מישהו יהיה שם, אני זאת שצועקת על ילדים קטנים...
ולשאלה המוחצת: מי הכי מגניב? חכם, רשע, תם או זה שאינו יודע לשאול? זה שיש לו את החלק הכי קצר לקרוא... פסח שמח!

XD

איפה אתם מבלים את ליל הסדר? דודים עם כמה בני משפחה? מאיפה לי
אתם הכי קטנים או שדווקא בין הגדולים? אה..
אי פעם מצאתם את האפיקומן? כןXD מה קיבלתם? כסף אתם אוהבים את ליל הסדר? לא גם אתם יושבים כל הערב, בוהים באוכל ותוהים מה צריך לעשות כדי לקבל חתיכת קניידלעך שלא כלול בלקרוא את הקושיות? לאXD גם אתכם מכריחים לקרוא את הקושיות?! לאXD גם אתם אוכלים מצה, ועוד מצה, ועוד מצה רק כי ההגדה לא רוצה להיגמר ולא נותנים לכם שום דבר אחר לאכול? לאXD אתם קוראים את כל ההגדה או שמחפפים? הכל אתם שרים ביחד עם הזקנים? לא שומרים לחם וכו'? לא ולקטינים מאיתנו שעוד צריכים ללכת לבצפר: יש לכם עבודות לחופש? כן מבחנים להתכונן אליהם? כן או שאולי אתם הולכים לבזבז את החופשה בעבודה? נמ. ולשאלה המוחצת: מי הכי מגניב? חכם, רשע, תם או זה שאינו יודע לשאול?

LIly845

Well-known member
../images/Emo187.gif

איפה אתם מבלים את ליל הסדר?אמממ לא יודעת,אבל עם הצד של אמא. עם כמה בני משפחה?אמממ אני עדיין לא יודעת ,אבל זה יהיה עם הצד של אמא אז זה די הרבה. אתם הכי קטנים או שדווקא בין הגדולים?אממ לא יודעת אי פעם מצאתם את האפיקומן?כן מה קיבלתם?כסף
אתם אוהבים את ליל הסדר?לא ,לא ,לא ,לא ,לא ,לא לא ,,לא ולא.!!. גם אתם יושבים כל הערב, בוהים באוכל ותוהים מה צריך לעשות כדי לקבל חתיכת קניידלעך שלא כלול בלקרוא את הקושיות?
גם אתכם מכריחים לקרוא את הקושיות?!אני איכשהו מתחמקת
גם אתם אוכלים מצה, ועוד מצה, ועוד מצה רק כי ההגדה לא רוצה להיגמר ולא נותנים לכם שום דבר אחר לאכול?כן
ואח"כ אני לא רוצה לאכול את האוכל הרגיל מרוב שאני שבעה. אתם קוראים את כל ההגדה או שמחפפים?אני די יושנת עם עיניים פקוחות בקטעים האלה. אתם שרים ביחד עם הזקנים?לא :-\ אפילו שלפעמים יוצא ממני איזשהו קול קטן. שומרים לחם וכו'?לא.. ולקטינים מאיתנו שעוד צריכים ללכת לבצפר: מבחנים להתכונן אליהם
ומיליון עבודות לחופש
ואני גם מובטלת אז אני די תפרנית כרגע
ולשאלה המוחצת: מי הכי מגניב? חכם, רשע, תם או זה שאינו יודע לשאול?רשעעעעע

LIly845

Well-known member
נו כן

אולי זה לא טעים,אבל לפחות יש לזה טעם ,וזה לא משמין כמו 5000000 מצות

orw93

New member
../images/Emo205.gif

איפה אתם מבלים את ליל הסדר?בבית עם כמה בני משפחה? ~סופרת~ 11 לא כולל אותי אתם הכי קטנים או שדווקא בין הגדולים?באמצע איפשהו אי פעם מצאתם את האפיקומן?כן מה קיבלתם? פיקאצ'ו שאומר "פיקה פיקה פיקאצ'ו"XD אתם אוהבים את ליל הסדר?בערך גם אתם יושבים כל הערב, בוהים באוכל ותוהים מה צריך לעשות כדי לקבל חתיכת קניידלעך שלא כלול בלקרוא את הקושיות?לא גם אתכם מכריחים לקרוא את הקושיות?!לא
גם אתם אוכלים מצה, ועוד מצה, ועוד מצה רק כי ההגדה לא רוצה להיגמר ולא נותנים לכם שום דבר אחר לאכול?כן אתם קוראים את כל ההגדה או שמחפפים?ההכככככל אתם שרים ביחד עם הזקנים?לא. מה קרה מי מת?! שומרים לחם וכו'?כן ולקטינים מאיתנו שעוד צריכים ללכת לבצפר: יש לכם עבודות לחופש?כן
מבחנים להתכונן אליהם? לא, אני חושבת
או שאולי אתם הולכים לבזבז את החופשה בעבודה?איזה עבודה ואיזה נעליים? ולשאלה המוחצת: מי הכי מגניב? חכם, רשע, תם או זה שאינו יודע לשאול? התם. הוא כזה תמיםXD מסתכל עליי עם העיניים כחולות היפות שלו במבט עצוב~מדמיינת~

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לחםםםםםםםםםםםם. פיצה[?]

איפה אתם מבלים את ליל הסדר? בבית XD עם כמה בני משפחה? 24. אתם הכי קטנים או שדווקא בין הגדולים? אני הכי גדולה מהנכדים..
ויש אח של דודה בן 24 או 25.. אבל הוא לא ילד. אי פעם מצאתם את האפיקומן? עד גיל 11 מצאתי 7 שנים ברציפות!! אבל אז החליטו שאני גדולה ולא נתנו לי לחפש יותר.. כנראה שרק אני ואח שלי הקטן חיפשנו ופשוט חיכו ששאר הנכדים יוולדו XD מה קיבלתם? לא זוכרת ><" אתם אוהבים את ליל הסדר? לא. גם אתם יושבים כל הערב, בוהים באוכל ותוהים מה צריך לעשות כדי לקבל חתיכת קניידלעך שלא כלול בלקרוא את הקושיות? חחחחחחחחח.. סיוט. שעות על האוכל. בשביל מה לקרוא את כל הסיפור הזה?! ספרו לילד הקטן לפני השינה ודיי. גם אתכם מכריחים לקרוא את הקושיות?! לא ^^ אני הכי גדולה ועברתי את זה כבר בגיל 7. גם אתם אוכלים מצה, ועוד מצה, ועוד מצה רק כי ההגדה לא רוצה להיגמר ולא נותנים לכם שום דבר אחר לאכול? ומסתבר שככה זה נשאר עד שמגיעים הביתה.. ועוד מצה. אתם קוראים את כל ההגדה או שמחפפים? הכל
אתם שרים ביחד עם הזקנים? XDDD כולם שרים. והזקנים מתו
שומרים לחם וכו'? שומרים בבית P: המקרר מלאאאא ולקטינים מאיתנו שעוד צריכים ללכת לבצפר: יש לכם עבודות לחופש? יאפ. אבל ישבתי אתמול בערב והיום עד 5 לפנות בוקר אז בקושי נשאר משהו. מבחנים להתכונן אליהם? לעע.. המבחן הבא 29.4 או שאולי אתם הולכים לבזבז את החופשה בעבודה? הלוואי והייתה לי עבודה. אבל גם עונש וגם מרוששת??! פחח. ולשאלה המוחצת: מי הכי מגניב? חכם, רשע, תם או זה שאינו יודע לשאול? זה שאינו יודע לשאול /m\

dandiT

New member
:)

עונה... קצת באיחור... אבל עונה:) איפה אתם מבלים את ליל הסדר? הרחק בצפון עם כמה בני משפחה? לא יודעת, לא סופרת.. וגם אם היתי מנסה לא היה הולך לי
אתם הכי קטנים או שדווקא בין הגדולים? בינונית אי פעם מצאתם את האפיקומן? לרוב אני מוצאת אותו.. מה קיבלתם? שנה שעברה שחכו לתת לי את הכסף =\ אתם אוהבים את ליל הסדר? לרוב כן... גם אתם יושבים כל הערב, בוהים באוכל ותוהים מה צריך לעשות כדי לקבל חתיכת קניידלעך שלא כלול בלקרוא את הקושיות? הא?
גם אתכם מכריחים לקרוא את הקושיות?! למזלי לא D: גם אתם אוכלים מצה, ועוד מצה, ועוד מצה רק כי ההגדה לא רוצה להיגמר ולא נותנים לכם שום דבר אחר לאכול? כן... אבל בכללי אני שונאת מצות =\ אתם קוראים את כל ההגדה או שמחפפים? איזה מחפפים?!.. כל מילה ומילה, אני חצי דתייה... לא מרשים לי לזוז מהשולחן עד שמסיימים לקרוא
אתם שרים ביחד עם הזקנים? לצערי הרב כן
וכולם סובלים בגלל זה
שומרים לחם וכו'? כן... ולקטינים מאיתנו שעוד צריכים ללכת לבצפר: יש לכם עבודות לחופש? מלאא מבחנים להתכונן אליהם? אחד מפגר בפיזיקה... T_T או שאולי אתם הולכים לבזבז את החופשה בעבודה? ולשאלה המוחצת: מי הכי מגניב? חכם, רשע, תם או זה שאינו יודע לשאול? הרשע

Musedol

New member
אע

איפה אתם מבלים את ליל הסדר? בבית עם כמה בני משפחה? 10? אתם הכי קטנים או שדווקא בין הגדולים? בין הקטנים אי פעם מצאתם את האפיקומן? כן מה קיבלתם? כסף אתם אוהבים את ליל הסדר? ממש לא גם אתם יושבים כל הערב, בוהים באוכל ותוהים מה צריך לעשות כדי לקבל חתיכת קניידלעך שלא כלול בלקרוא את הקושיות? לא גם אתכם מכריחים לקרוא את הקושיות?! חחחח לא, יש קיצורים גם אתם אוכלים מצה, ועוד מצה, ועוד מצה רק כי ההגדה לא רוצה להיגמר ולא נותנים לכם שום דבר אחר לאכול? לא, שונאת מצות אתם קוראים את כל ההגדה או שמחפפים? מחפפים אתם שרים ביחד עם הזקנים? לא שרים, משתיקים אנשים שומרים לחם וכו'? לא ולקטינים מאיתנו שעוד צריכים ללכת לבצפר: יש לכם עבודות לחופש? רק לקראת המתכונות מבחנים להתכונן אליהם? רק לקראת המתכונות או שאולי אתם הולכים לבזבז את החופשה בעבודה? אין עבודה
ולשאלה המוחצת: מי הכי מגניב? חכם, רשע, תם או זה שאינו יודע לשאול? עזבו אותי באמאשלכם

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifנמ..

איפה אתם מבלים את ליל הסדר?
זה תלוי
או עם המשפחה של חבר של אמא בת"א, או עם הדודים בחיפה. עם כמה בני משפחה?
אני לא סופרתXP אתם הכי קטנים או שדווקא בין הגדולים?
הכי גדולה בת"א והכי קטנה בחיפה
אי פעם מצאתם את האפיקומן?
כהD: מה קיבלתם?
דיוידי של הארי פוטר -.-" אה ופעם קיבלתי גם איזה ספר משעמםXD אתם אוהבים את ליל הסדר?
לא ממש. גם אתם יושבים כל הערב, בוהים באוכל ותוהים מה צריך לעשות כדי לקבל חתיכת קניידלעך שלא כלול בלקרוא את הקושיות?
!!!!11 גם אתכם מכריחים לקרוא את הקושיות?!
כשאני בחיפה;; גם אתם אוכלים מצה, ועוד מצה, ועוד מצה רק כי ההגדה לא רוצה להיגמר ולא נותנים לכם שום דבר אחר לאכול?
!!!11 אתם קוראים את כל ההגדה או שמחפפים?
בדר"כ מחפפים
אתם שרים ביחד עם הזקנים?
משתדלת להמנע >,< שומרים לחם וכו'?
לפעמים.. ולקטינים מאיתנו שעוד צריכים ללכת לבצפר: יש לכם עבודות לחופש?
כן~!!!!!!111 ;; מבחנים להתכונן אליהם?
אהא
או שאולי אתם הולכים לבזבז את החופשה בעבודה?
לא. ולשאלה המוחצת: מי הכי מגניב? חכם, רשע, תם או זה שאינו יודע לשאול?
רשע. מוחעחעחעD:

מיי לייט איז אלקטריק../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

איפה אתם מבלים את ליל הסדר? בבית שלי
עם כמה בני משפחה? אני, אמא, האחים וסבתא. ואולי אבא. אתם הכי קטנים או שדווקא בין הגדולים? אהה באמצע אי פעם מצאתם את האפיקומן? חח כן מה קיבלתם? מטעמי סניליות, לא זוכרת אתם אוהבים את ליל הסדר? הקטע של האפיקומן והאוכל כן. השאר לא. גם אתם יושבים כל הערב, בוהים באוכל ותוהים מה צריך לעשות כדי לקבל חתיכת קניידלעך שלא כלול בלקרוא את הקושיות? כןכןכןכןכן! גם אתכם מכריחים לקרוא את הקושיות?! חחחחח לא, אבל את ההגדה כן גם אתם אוכלים מצה, ועוד מצה, ועוד מצה רק כי ההגדה לא רוצה להיגמר ולא נותנים לכם שום דבר אחר לאכול? כןןןןןןן;; אתם קוראים את כל ההגדה או שמחפפים? הכל
אתם שרים ביחד עם הזקנים? לא XD שומרים לחם וכו'? השנה אני ואחשלי מחביאים הכל מאחורי שאר הדברים במקפיא
ולקטינים מאיתנו שעוד צריכים ללכת לבצפר: יש לכם עבודות לחופש? יס :/ מבחנים להתכונן אליהם? אהה נראהלי או שאולי אתם הולכים לבזבז את החופשה בעבודה? לאדעת ולשאלה המוחצת: מי הכי מגניב? חכם, רשע, תם או זה שאינו יודע לשאול? רשע D:

איכס פסח!

איפה אתם מבלים את ליל הסדר? לצערי השנה זה בבית שלי עם כמה בני משפחה? יותר מידיי אתם הכי קטנים או שדווקא בין הגדולים? איפשהו באמצע אי פעם מצאתם את האפיקומן? כן מה קיבלתם? כלום! אתם אוהבים את ליל הסדר? לא גם אתם יושבים כל הערב, בוהים באוכל ותוהים מה צריך לעשות כדי לקבל חתיכת קניידלעך שלא כלול בלקרוא את הקושיות? יותר בוהה באוויר ומתלוננת לאמא שאין אוכל
גם אתכם מכריחים לקרוא את הקושיות?! לא, ואם כן אז מה נראה להם?! גם אתם אוכלים מצה, ועוד מצה, ועוד מצה רק כי ההגדה לא רוצה להיגמר ולא נותנים לכם שום דבר אחר לאכול? לא אוכלת כלום, אבל אני בוכה לחבורת בsmsים שזה לא נגמר אתם קוראים את כל ההגדה או שמחפפים? לצערי הכל
אתם שרים ביחד עם הזקנים? לא, הבושה גדולה מידיי שומרים לחם וכו'? כל החמץ במחסן ולקטינים מאיתנו שעוד צריכים ללכת לבצפר: יש לכם עבודות לחופש? לא מבחנים להתכונן אליהם? מתכונת בהיסטוריה
או שאולי אתם הולכים לבזבז את החופשה בעבודה? מובטלת ולשאלה המוחצת: מי הכי מגניב? חכם, רשע, תם או זה שאינו יודע לשאול? אני! סתם, לא יודעת אולי הרשע(מילא הבני דודים חושבים שאין לי לב
)

למעלה