אז מה... פסח?

yaelrs

New member
:)../images/Emo192.gif

איפה אתם מבלים את ליל הסדר? בבית D: עם כמה בני משפחה? המשפחה מצומצמת וסבתא. אתם הכי קטנים או שדווקא בין הגדולים? הכי קטנה חח אי פעם מצאתם את האפיקומן? נראה לי, לא זוכרת מה קיבלתם? פעם זה היה משחקים וכאלה, עכשיו זה כסף D: אתם אוהבים את ליל הסדר? לא גם אתם יושבים כל הערב, בוהים באוכל ותוהים מה צריך לעשות כדי לקבל חתיכת קניידלעך שלא כלול בלקרוא את הקושיות? חחחח מפעם לפעם גם אתכם מכריחים לקרוא את הקושיות?! כן :( גם אתם אוכלים מצה, ועוד מצה, ועוד מצה רק כי ההגדה לא רוצה להיגמר ולא נותנים לכם שום דבר אחר לאכול? לא, אני שונאת מצות. אתם קוראים את כל ההגדה או שמחפפים? כל ההגדה :( אתם שרים ביחד עם הזקנים? חחחח שומרים לחם וכו'? כן ולקטינים מאיתנו שעוד צריכים ללכת לבצפר: יש לכם עבודות לחופש? לא מבחנים להתכונן אליהם?כן :( כל מני מתכונות ושיט כזה או שאולי אתם הולכים לבזבז את החופשה בעבודה? אין עבודה, אין שפה, קשה קשה.. ולשאלה המוחצת: מי הכי מגניב? חכם, רשע, תם או זה שאינו יודע לשאול? זה שאינו יודע לשאול!!! הכי מאאאגניב.

Rose131

New member
וואי. איזה פורום מובטל../images/Emo12.gif

ורשע
אף אחד פה לא בוחר את החכם או את התם, רק את הטיפשים והרשעים

M a a y a n K

New member
אני לא!!

אני אמנם מסיימת לעבוד השבוע (!) אבל יש לי עוד איזה חלטורה שבוע הבא של 3 ימים... עוד קצת כסף לפני הגיוס...:)

Rose131

New member
כע, לצעוק על ילדים?XD

אבל תראי את כל השאר
כולם מובטליםXD

M a a y a n K

New member
חחחח...

לצעוק על ילדים זה אחלה ג'וב (סאדיזם)!!! סתם, אני צוחקת... נו אז מה? יהיה לכם מספיק זמן לעבוד אחרי התיכון (כל החיים שלכם בערך...) עד אז תנצלו את החופש ותהנו, או תעשו שיעורים...

LiLuLiL

New member
../images/Emo155.gif../images/Emo155.gif../images/Emo155.gif../images/Emo155.gif

איפה אתם מבלים את ליל הסדר?
אצל סבא וסבתא עם כמה בני משפחה?
אין לי מושג
אתם הכי קטנים או שדווקא בין הגדולים?
אממ גדולים אי פעם מצאתם את האפיקומן?
ברור
מה קיבלתם?
לא זוכרת
אתם אוהבים את ליל הסדר?
בערך גם אתם יושבים כל הערב, בוהים באוכל ותוהים מה צריך לעשות כדי לקבל חתיכת קניידלעך שלא כלול בלקרוא את הקושיות?
כן
גם אתכם מכריחים לקרוא את הקושיות?!
לא
גם אתם אוכלים מצה, ועוד מצה, ועוד מצה רק כי ההגדה לא רוצה להיגמר ולא נותנים לכם שום דבר אחר לאכול?
כן
אתם קוראים את כל ההגדה או שמחפפים?
עד האוכל אתם שרים ביחד עם הזקנים?
בטחחח
שומרים לחם וכו'?
בערך ולקטינים מאיתנו שעוד צריכים ללכת לבצפר: יש לכם עבודות לחופש?
כן מבחנים להתכונן אליהם?
גם או שאולי אתם הולכים לבזבז את החופשה בעבודה?
גם ולשאלה המוחצת: מי הכי מגניב? חכם, רשע, תם או זה שאינו יודע לשאול?
רשע כאילו דעעע

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo156.gif ../images/Emo29.gif

ליל הסדר מתקרב! יאי!!!1 אז.. כן.. ^__^ איפה אתם מבלים את ליל הסדר? בבית של סבתא ז"ל, עם הדודים. עם כמה בני משפחה?ממ.. בלי עין רעה.. הרבה XD אתם הכי קטנים או שדווקא בין הגדולים?אני עדיין "בשולחן של הילדים" אבל אני הכי גדולה מהילדים. אז אפשר להגיד באמצע. אי פעם מצאתם את האפיקומן? נראה לי שכן. מה קיבלתם?שקל? סתם, לא זוכרת. אתם אוהבים את ליל הסדר?כן!
גם אתם יושבים כל הערב, בוהים באוכל ותוהים מה צריך לעשות כדי לקבל חתיכת קניידלעך שלא כלול בלקרוא את הקושיות?לא
גם אתכם מכריחים לקרוא את הקושיות?!כן;; ולא רק את הקושיות
גם אתם אוכלים מצה, ועוד מצה, ועוד מצה רק כי ההגדה לא רוצה להיגמר ולא נותנים לכם שום דבר אחר לאכול? לא
אתם קוראים את כל ההגדה או שמחפפים?הכל. אתם שרים ביחד עם הזקנים?XD כן! מקטונתי אהבתי לזמר את "אחד מי יודע" אפילו לפני הסדר
שומרים לחם וכו'?חס ומרור! ולקטינים מאיתנו שעוד צריכים ללכת לבצפר:
יש לכם עבודות לחופש?
כן
המון במתמטיקה! אולי 150 תרגילים. מבחנים להתכונן אליהם?בחנים. או שאולי אתם הולכים לבזבז את החופשה בעבודה?הלוואי והייתה לי \: ולשאלה המוחצת: מי הכי מגניב? חכם, רשע, תם או זה שאינו יודע לשאול?
תם? פסחשמח! גם לך!

M a a y a n K

New member
חחח..."אחד מי יודע"../images/Emo6.gif

זה ה-שיר של החג אצלנו... כולם שיכורים אבל זוכרים את כל השיר בעל פה!! (עד שמגיעים ל-14 וכולם מתחילים לריב מה בא עכשיו...)

M a a y a n K

New member
בטח שיש!!!

בואי תעשי פסח אצלנו ותגלי שהשיר הזה פשוט לא נגמר!!! (כבר הזכרתי שכולם שיכורים...??)

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ענק!

אצלנו דווקא בקיאים XD חחח מה כבר הציעו ב-14 ?

יאי.פסח. ../images/Emo115.gif

איפה אתם מבלים את ליל הסדר?אצל אח שלי. עם כמה בני משפחה?באמת שאני לא יודעת. אתם הכי קטנים או שדווקא בין הגדולים?חושבת שבאמצע. אי פעם מצאתם את האפיקומן?כן! מה קיבלתם?כסףכסףכסף!! אתם אוהבים את ליל הסדר?הוא נחמד. גם אתם יושבים כל הערב, בוהים באוכל ותוהים מה צריך לעשות כדי לקבל חתיכת קניידלעך שלא כלול בלקרוא את הקושיות?לא בוהים!!אם רעבים-אוכלים. מה גם שכולם חזירים אז מפנים כמה צלחות בזמן ההגדה. גם אתכם מכריחים לקרוא את הקושיות?!זין!לא רוצים, לא קוראים!! גם אתם אוכלים מצה, ועוד מצה, ועוד מצה רק כי ההגדה לא רוצה להיגמר ולא נותנים לכם שום דבר אחר לאכול?מצה, ועוד מצה, ועוד מצה עם סלטים טעימים ומטעמים שונים. היה סדר אחד שכל הילדים ישבו בשולחן אחדש וחיסלנו איזה 7 צלחות מטבוחהS: אתם קוראים את כל ההגדה או שמחפפים?אני בד"כ עסוקה בלאכול בזמן הזה, אבל נראה לי שהם קוראים הכל. אתם שרים ביחד עם הזקנים?לייק דה!!!נו, לפעמים! שומרים לחם וכו'?חס וכרפס!!חמץ זה הכי, אחויה! ולקטינים מאיתנו שעוד צריכים ללכת לבצפר: יש לכם עבודות לחופש?בערךX: מבחנים להתכונן אליהם?ישמצב
או שאולי אתם הולכים לבזבז את החופשה בעבודה?את רובה בע"ה. ולשאלה המוחצת: מי הכי מגניב? חכם, רשע, תם או זה שאינו יודע לשאול?לא יודעת.לא נוקטת עמדה. פסחשמח! [באמת שאני מתחילה ליהנות מכל הסימני קריאה האלה] באמת שגם אני!!

למעלה