השירשור השבועי

hermaioni

New member
../images/Emo159.gifהשירשור השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo155.gif

אני יודעת שלא היה כבר הרבה זמן, פשוט הייתי חולה וגם היו כמה שירשורים של התפקדות וכו'
שיר השבוע של גרין דיי:
שיר השבוע לא של גרין דיי:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
להקת השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר מבאס שקרה השבוע:
ציטוט השבוע:
ערוץ השבוע:
תמונת השבוע:
פורים היה מזמן אבל, תביאו תמונה של התחפושת P:
שאלה מתחלפת-לאכול חמץ בפסח או לא? ^^ [בכל מקרה -מצות זה שולט! :) ].
שבוע טוב לכולם!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

mogili

New member
עונה.

שיר השבוע של גרין דיי: at the library שיר השבוע לא של גרין דיי: oasis - wonderwall קליפ השבוע: - אלבום השבוע: schrei - tokio hotel XDDD להקת השבוע: tokio hotel :p דבר טוב שקרה השבוע: שביתה?
כן טוב, שביתה דבר מבאס שקרה השבוע: הוא נגמר T_T ועכשיו יש סופ"ש ארוך ומציק\: ציטוט השבוע: "פעם ראיתי מישהו באוטובוס" חח עזבו ערוץ השבוע: ביפ?\: לאדעת, הוט זה השטן T_T תמונת השבוע: תראו זאת חסיה!וישלה הרחבה שתקוע בה פקק של בקבוק יין!XD פורים היה מזמן אבל, תביאו תמונה של התחפושת P: לא התחפשתי שאלה מתחלפת-לאכול חמץ בפסח או לא? ^^ רק כי אני אגווע ברעב אם לא.

בלהלבלהבלהבלהלהל ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין דיי: Homecoming/Whatsername... איזה נוסטלגי! שיר השבוע לא של גרין דיי:Bikeage-Descendents קליפ השבוע:לא רואה. אבל נניח והקליפ לוויק מי אפ שפירסמו פה. ^-^ אלבום השבוע:אמריקן אידיוט/Milo Goes To College-Descendents להקת השבוע:דיסנדנטס דבר טוב שקרה השבוע:לא למדתי כמעט דבר מבאס שקרה השבוע:סתם. ציטוט השבוע: 58. איפה היד שלך עכשיו?בדגדגן ערוץ השבוע: 8, למרות שלא ראיתי השבוע. תמונת השבוע: בלהלבלהלהללה אני וליאוריק ^-^ פורים היה מזמן אבל, תביאו תמונה של התחפושת P: לא שאלה מתחלפת-לאכול חמץ בפסח או לא? ^^בוודאי! [בכל מקרה -מצות זה שולט! :) ].

מאור XD

New member
הייייי

זוכרת אותי? בכל מקרה מה קורה? תצילי אותי יש לי היום אסיפת הורים.... :[ אהה ושל מה המספר בצד[מצטערת זה פשוט מחרפן אותי] טוב יאללה אני הולכת לפני שאני חפור יותר מידי

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|חג שמח... ../images/Emo159.gif

שיר השבוע של גרין דיי: When I Come Around....
שיר השבוע לא של גרין דיי: Stairway To Heaven- Led Zeppelin הדמעות של לילי- ברי סחרוף אין קץ לילדות- פורטיסחרוף Iron Man- Black Sabbath זה בעיקר... היו די הרבה.
קליפ השבוע: לא ממש הספקתי לראות... אבל אולי Jesus Of Subarbia
אלבום השבוע: Fear Of The Dark- Iron Maiden The Black Album- MetallicA Paranoid- Black Sabbath
להקת השבוע: הוא לא להקה, אבל ברי סחרוף וגם פורטיסחרוף, בלאק סאבאת', איירון מיידן ולד זפלין.
דבר טוב שקרה השבוע: שביתה+משחק כדורסל של חברה שלי, ואתמול
דבר מבאס שקרה השבוע: אמא טסה לרומא עם סבא וסבתא ולא ממש לקחה אותי =_=
ציטוט השבוע: "משעמם לי! נמאס לי שאת כל הזמן אומרת לי מה לעשות!!"
ערוץ השבוע: VH1
תמונת השבוע: אין... לא כרגע אבל! ועוד לא העברנו את התמונות מהמצלמה למחשב.
לאכול חמץ בפסח או לא? אם אני אהיה רעבה, אולי. אבל אין על מצות!

D:

שיר השבוע של גרין דיי:give me novacaine שיר השבוע לא של גרין דיי: panic! at the disco - build god, then we'll talk קליפ השבוע:i write sins של פאניק אלבום השבוע:גרייט היטס של קווין להקת השבוע:פאניק דבר טוב שקרה השבוע:ציון לא רע במדעים דבר מבאס שקרה השבוע:ציון גרוע בג"ג=| ציטוט השבוע:איינשטיין מהחתימה ערוץ השבוע:10 תמונת השבוע:עוד מעט נשים פורים היה מזמן אבל, תביאו תמונה של התחפושת P: אין שאלה מתחלפת-לאכול חמץ בפסח או לא? ^^לא לאכול, יהודים! [בכל מקרה -מצות זה שולט! :) ].

דניתיי16

New member
:]]

שיר השבוע של גרין דיי: jesus of suburbia homecoming 2000 light years away שיר השבוע לא של גרין דיי: london calling- the clash system of a down- lonely day the clash- should i stay or should i go קליפ השבוע: --- אלבום השבוע: --- להקת השבוע:green da!
דבר טוב שקרה השבוע: אחותי חזרה מחו"ל אחרי 3 חודש :] דבר מבאס שקרה השבוע: ציטוט השבוע: "מה זה לעזאזל?? זה סוג של...של...של חור! אה עכשיו זה מובן" ערוץ השבוע: לא רואה טלויזיה תמונת השבוע: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח =>=>=> פורים היה מזמן אבל, תביאו תמונה של התחפושת P: שאלה מתחלפת-לאכול חמץ בפסח או לא? ^^ ממממ יש מצב

Green for a Day

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo113.gif../images/Emo20.gif

שיר השבוע של גרין דיי: One For The Razorbacks שיר השבוע לא של גרין דיי: Story Of A Lonely Guy-Blink 182 קליפ השבוע: אמ..אין אלבום השבוע: Kerplunk להקת השבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: יש לי את קרפלאנק :) דבר מבאס שקרה השבוע: :( ציטוט השבוע: אין ערוץ השבוע: אין תמונת השבוע: קרפלאנק וצ'רלי :) פורים היה מזמן אבל, תביאו תמונה של התחפושת P: שאלה מתחלפת-לאכול חמץ בפסח או לא? ^^ אם רוצים

איפה זה?

איזה בורות.. אבל לא הפסיקו להוציא את זה או משו כזה? כי קראתי איפשהוא

mogili

New member
זה בת"א

וכן הפסיקו להדפיס אותו[וגם את סלאפי] אבל עכשיו מוציאים[ או שכבר הוציאו?] אותם מחדש:] אני את קרפלאנק קניתי בחנות יד שניה בסן פרנסיסקו, ואחרי שחזרתי לארץ גיליתי שמוציאים אותם מחדש T_T

למעלה