השירשור השבועי

AriellA100

New member
מעעכ

שיר השבוע של גרין דיי: deadbeat holiday שיר השבוע לא של גרין דיי: incubus - love hurts ו - the killers - when you were young קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: אין להקת השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: כלום דבר מבאס שקרה השבוע: נכשלתי בטסט בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ציטוט השבוע: אין ערוץ השבוע: vh1 תמונת השבוע: אין פורים היה מזמן אבל, תביאו תמונה של התחפושת P: לא התחפשתי שאלה מתחלפת-לאכול חמץ בפסח או לא? ^^ כן [בכל מקרה -מצות זה שולט! :) ]. לא זה לא שבוע טוב לכולם!

galush29

New member
באיחור אופנתי../images/Emo98.gif

שיר השבוע של גרין דיי:st.jimmy שיר השבוע לא של גרין דיי:אביב גפן-אתה נולדת לאהוב,וסוף לאהבה, קליפ השבוע:MCR-i dont love u קליפ כזה יפה אלבום השבוע:אביב גפן-אור הירח
להקת השבוע:pT דבר טוב שקרה השבוע:שביתהההה=] דבר מבאס שקרה השבוע:אימא לא מרשה לצאת לחלוץ:[ ציטוט השבוע:"ועם הזמן,ועם הזמן הכל חולף יופיה הכובש את יופיה הכובש חיפושים בלילות אחרי יופיה הכובש" XDD שרוט ערוץ השבוע:ערוץ ישראליD: השיר שלנו זה הדבר היחיד שראיתי בטלווזיה השבוע תמונת השבוע: פורים היה מזמן אבל, תביאו תמונה של התחפושת P: נראהלכם?נראתי זוועהXD שאלה מתחלפת-לאכול חמץ בפסח או לא? ^^ אני לא=] [בכל מקרה -מצות זה שולט! :) ]. שבוע טוב לכולם!

../images/Emo12.gifהאם זה ייתכן?

קליף השבוע- IDLU ???? גללל?? אמרה מילה טובה על MCR ????!!!! קיי.שנייה.לעכל!

galush29

New member
חחח רעהXD

אני כן אוהבת אותם,אני סתם מעצבנת אותכם
ואת גם אומרת מילות טובות על אביבXD

IפותI

New member
יוו להשתכר בבר מצווה זה לפנים!!

שיר השבוע של גרין דיי:אין שיר השבוע לא של גרין דיי:לאדעת קליפ השבוע:דביר רוקד עם סבתאXD אלבום השבוע:אין! להקת השבוע:דביר והסבתות! דבר טוב שקרה השבוע:מסיבההההההה דבר מבאס שקרה השבוע:אין!! שבוע לפנים!! ציטוט השבוע:"דביר אני הולכת לשים את הוידאו שלך בבלוג שלי!" - "אוי לא, ואיציק מחולון יראה את זה?!?! רק לא זה!!!" ערוץ השבוע:ביפ! תמונת השבוע:חהחהה אין לי כוח!! פורים היה מזמן אבל, תביאו תמונה של התחפושת P: לא התחפשתי!! שאלה מתחלפת-לאכול חמץ בפסח או לא? בטח שכן!

:)

שיר השבוע של גרין דיי:LONGVIEW שיר השבוע לא של גרין דיי:ENTER SHIKARI-ANYTHING CAN HAPPEN קליפ השבוע:ENTER SHIKARI-ANYTHING CAN HAPPEN אלבום השבוע:DOOKIE להקת השבוע:ENTER SHIKARI דבר טוב שקרה השבוע:אין משהו דבר מבאס שקרה השבוע:מבחנים בעע ציטוט השבוע:"שאתה מתווכח עם אידיוט ,סביר להניחשהוא עושה את אותו הדבר" ערוץ השבוע:אקסטרה תמונת השבוע: פורים היה מזמן אבל, תביאו תמונה של התחפושת P: שאלה מתחלפת-לאכול חמץ בפסח או לא? ^^לא

חחח תודה

ברוב המקרים אני האידיוטית שמתווכחת עם אדיוט שסביר להניח עושה אותו דבר מכאן נובע שאני אדיוטית חחח.... אנד איי לייק איט חחח

מאור XD

New member
חחחחחחחחחח

חחחח מגניייייב אהההההה ואוכלי מצות זה טעים [אלה אם כן יש שם רעל עכברים ואז טוב .....]

אני אוכלת רק מה שכשר לפסח

אופסייי אני לא אוכלת חמץ ז'תומרת אני אוכלת מצות ומה שכשר לפסח לא חמץ טעות שלי בטעות קראתי את זה כ-לא לאכול חמץ בפסח בקיצור אני אוכלת כשר שומרת מסורת וכל זה :)

מאור XD

New member
היי

מגנייב גמאני שומרת... אבל בכל מקרה מצות זה דבר טעים[טוב לפחות אם הם עם שוקולד]... טוב בכל מקרה פסח שמח[חח]

באיחור. ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של גרין דיי: דה גראוץ'. שיר השבוע לא של גרין דיי: new born של מיוז. קליפ השבוע: I Don't Love You של MCR אלבום השבוע: דפנטלי מייבי של אואזיס להקת השבוע: מיוז. דבר טוב שקרה השבוע: עבר לי הזיהום בטבור! D: וסיימתי את שק של עצמות סוף סוף. וקניתי דיסק וקיבלתי 2 בחינם. דבר מבאס שקרה השבוע: חולה :S ציטוט השבוע: "היום ראיתי מישהו, והוא התלבש ממש מכוער. אבל אני לא שטחית, אני רואה מעבר ללבוש. ומעבר ללבוש, ראיתי שהוא ממש כוסון!" שמעתי בטעות שיחה של פרחות בבית הספר. ערוץ השבוע: לא רואה טלויזיה. אבל כל היום MTV2 דלוק ברקע אז שיהיה MTV2. פורים היה מזמן אבל, תביאו תמונה של התחפושת P: אמממ סבבה.. תמונה ממפגש פורום MCR שאלה מתחלפת-לאכול חמץ בפסח או לא? ברור! D:

למעלה