סקר חדש!

icy rain drop

New member
../images/Emo159.gifסקר חדש!../images/Emo159.gif

כמה בתולים/ות יצא לכם "לחנוך"? האם הראשון שלכם היה בתול? האם אתם מעדיפים לשכב עם בתול או עם "מנוסה"? האם נסיון רב בתחום מעגיל אתכם, מושך אתכם, לא מפשיע עליכם? מהי החשיבות של הפעם הראשונה? רבה מאוד, רבה, לא רבה, מועטה, בכלל לא חשובה, שייגמר וזהו= עוד דבר שצריך לסיים איתו? האם סבלתן מכאבים בפעם הראשונה? האם זה גרם לכן לרתיעה? לבנים: האם הפרטנר/ית שלכם סבלה אתכם מכאבים של פעמים ראשונות, האם הייתם מסוגלים להמשיך אחר כך כרגיל, חשתם ייסורי מצפון ובכל זאת המשכתם, עצרתם? האם אתם מגדירים את עצמכם כעדינים באופן כללי בסקס? עד כמה אתם מתחשבים ברצונות בן זוגכם בסקס? מי בדרך כלל גומר קודם, ולמה? האם אתם נוהגים: להרדם אחרי הסקס לברוח הביתה/לגרש הביתה את הפרטנר לא להתייחס לפרטנר..... האורגאזמה של מי חשובה לכם יותר, ולמה? ו..... שאלת המיליון דולר האם גמרתם בפעם הראשונה??? סליחה על הטרטור.... אני מקווה שבערב יהיו תשובות ובבקשה!!! תעתיקו את השאלות ואז תענו! זה מבאס לקרא תשובות לא קשורות.... תודה לכל העונים!!! (מישלושה, אני מצפה לתשובות!!)

טינקר2ל

New member
טוב אז ככה:

קודם כל רק רציתי לספר שהכינוי שלי זה מבטלת הבתוליםחי חי...כי כל מי ששכבתי איתו היה בתול!
כמה בתולים יצא לך לחנוך?5
האם הראשון שלך היה בתול?כן
האם אתם מעדיפים לשכב עם בתול או עם מנוסה?רק בתולים!אני אוהבת לבטל אותם...
האם ניסיון רב בתחום מגעיל אותכם\מושך\לא משפיע?לא משפיע...אבל בכל זאת מעדיפה בתולים!
מהי החשיבות של הפעם הראשונה?רבה מאוד
האם סבלתן מכאבים בפעם הראשונה?לא ממש...
האם זה גרם לכן לרתיעה?לא
האם אתם מגידירים את עצמכם כעדינים באופן כללי בסקס(זה מיועד רק לבנים?!)?אממממ בדרך כלל...
עד כמה אתם מתחשבים ברצונות בן זוגכם?מתחשבת הרבה..
מי בדרך כלל גומר קודם?בדרך כלל זה ביחד...:)
האם אתם נוהגים:אממ יש אחד שבזמן האחרון אני רק איתו וזה ממש כיף איתו...אחרי הסקס אנחנו שוכבים אחד ליד השני והוא מלטף אותי...ואז הוא מדליק סיגריה פחחחח...:(
האורגזמה של מי יותר חשובה?של שנינו...
האם גמרתם בפעם הראשונה?לא...:(

טינקר2ל

New member
../images/Emo9.gif

פשוט פעם ראיתי מישהו שקרא לעצמו "מבטל הבתולות" ומה זה הסתלבטי עליו... ועכשיו חברות שלי קוראות לי מבטלת הבתולים!!!

Kate Ryan

New member
באל לי לענות........

כמה בתולים/ות יצא לכם "לחנוך"? לא שכבתי עם בתול עדיין האם הראשון שלכם היה בתול? לא, ממש לא האם אתם מעדיפים לשכב עם בתול או עם "מנוסה"? האמת שהייתי רוצה לנסות בתול זה בטח כיף ללמד אותו.... האם נסיון רב בתחום מעגיל אתכם, מושך אתכם, לא מפשיע עליכם? מושך אותי מהי החשיבות של הפעם הראשונה? רבה מאוד, רבה, לא רבה, מועטה, בכלל לא חשובה, שייגמר וזהו= עוד דבר שצריך לסיים איתו? לא רבה במיוחד.....אני אפילו לא זוכרת אותה.... האם סבלתן מכאבים בפעם הראשונה? האם זה גרם לכן לרתיעה? לא זוכרת כאבים בכלל רק אחר כך ירד לי קצת דם מי בדרך כלל גומר קודם, ולמה? הוא, בגלל שאני לא גומרת מחדירה ולא כול אחד יודע לגעת כמו שצריך כדי שאני אגמור האם אתם נוהגים: להרדם אחרי הסקס לברוח הביתה/לגרש הביתה את הפרטנר לא להתייחס לפרטנר..... אם אני אצלו אז להרדם, אם הוא אצלי אז שילך הביתה ... האם גמרתם בפעם הראשונה??? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kate Ryan

New member
באל לי לענות........

כמה בתולים/ות יצא לכם "לחנוך"? לא שכבתי עם בתול עדיין האם הראשון שלכם היה בתול? לא, ממש לא האם אתם מעדיפים לשכב עם בתול או עם "מנוסה"? האמת שהייתי רוצה לנסות בתול זה בטח כיף ללמד אותו.... האם נסיון רב בתחום מעגיל אתכם, מושך אתכם, לא מפשיע עליכם? מושך אותי מהי החשיבות של הפעם הראשונה? רבה מאוד, רבה, לא רבה, מועטה, בכלל לא חשובה, שייגמר וזהו= עוד דבר שצריך לסיים איתו? לא רבה במיוחד.....אני אפילו לא זוכרת אותה.... האם סבלתן מכאבים בפעם הראשונה? האם זה גרם לכן לרתיעה? לא זוכרת כאבים בכלל רק אחר כך ירד לי קצת דם מי בדרך כלל גומר קודם, ולמה? הוא, בגלל שאני לא גומרת מחדירה ולא כול אחד יודע לגעת כמו שצריך כדי שאני אגמור האם אתם נוהגים: להרדם אחרי הסקס לברוח הביתה/לגרש הביתה את הפרטנר לא להתייחס לפרטנר..... אם אני אצלו אז להרדם, אם הוא אצלי אז שילך הביתה ... האם גמרתם בפעם הראשונה??? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kite Cat

New member
אחלה סקר: והנה התשובות-

כמה בתולים/ות יצא לכם "לחנוך"? 1. האם הראשון שלכם היה בתול? כן. האם אתם מעדיפים לשכב עם בתול או עם "מנוסה"? בתול. האם נסיון רב בתחום מעגיל אתכם, מושך אתכם, לא משפיע עליכם? משפיע קצת, לא יותר מידי. מהי החשיבות של הפעם הראשונה? רבה מאוד, הרי הזיכרון נשאר לכל החיים. האם סבלתן מכאבים בפעם הראשונה? לא. האם זה גרם לכן לרתיעה? ממש לא. הייתי מוכנה לעשות את זה שוב רצוף. האם אתם מגדירים את עצמכם כעדינים באופן כללי בסקס? (אם השאלה הזו הייתה בכלל לבנות)- כן, כמה שאפשר. עד כמה אתם מתחשבים ברצונות בן זוגכם בסקס? הדבר הכי חשוב. מי בדרך כלל גומר קודם, ולמה? אני, כי עצם הכניסה גורמת לי להרגיש מאוד מאוד מאוד מאוד רטובה. האם אתם נוהגים: להרדם אחרי הסקס לברוח הביתה/לגרש הביתה את הפרטנר לא להתייחס לפרטנר..... האורגאזמה של מי חשובה לכם יותר, ולמה? שוכבים קצת אחד ליד השנייה ואז מחליטים מה לעשות אחרי זה. האם גמרתם בפעם הראשונה??? (אם השאלה הזו הייתה בכלל לבנות)- כן, בטח!!

peace a love

New member
תורי:

כמה בתולים/ות יצא לכם "לחנוך"?0 בתולות האם הראשון שלכם היה בתול?לא האם אתם מעדיפים לשכב עם בתול או עם "מנוסה"?מעדיף עם מנוסה...זה יותר כיף האם נסיון רב בתחום מעגיל אתכם, מושך אתכם, לא מפשיע עליכם?לא משפיע, מה שמושך זאת הבחורה עצמה מהי החשיבות של הפעם הראשונה? רבה מאוד, רבה, לא רבה, מועטה, בכלל לא חשובה, שייגמר וזהו= עוד דבר שצריך לסיים איתו?בכלל לא חשובה האם סבלתן מכאבים בפעם הראשונה?לא האם זה גרם לכן לרתיעה?לא לבנים: האם הפרטנר/ית שלכם סבלה אתכם מכאבים של פעמים ראשונות, האם הייתם מסוגלים להמשיך אחר כך כרגיל, חשתם ייסורי מצפון ובכל זאת המשכתם, עצרתם?חשתי ייסורי מצפון, כי כאב לה הרבה, אבל שנינו רצינו להמשיך האם אתם מגדירים את עצמכם כעדינים באופן כללי בסקס?לרוב עדין עד כמה אתם מתחשבים ברצונות בן זוגכם בסקס?מתחשב מאוד מאוד מאוד מי בדרך כלל גומר קודם, ולמה? היא ראשונה, אני אח''כ. האם אתם נוהגים: להרדם אחרי הסקס לברוח הביתה/לגרש הביתה את הפרטנר לא להתייחס לפרטנר.....להתייחס לפרטנר. האורגאזמה של מי חשובה לכם יותר, ולמה?האורגזמה שלה, כי כשהיא נהנית יותר אז אני גם נהנה. ו..... שאלת המיליון דולר האם גמרתם בפעם הראשונה??? בבדאי!!!!

BlackMist

New member
חחח.. שמתם לב..

שבנות מעדיפות בתולים, ובנים מעדיפים מנוסות?..

WizMaster

New member
איך זה יכול להיות הפוך?

לשכב עם בתולה יכול להיות מאוד מלוכלך ומבולגן, ואפילו יכול להכאיב לה. נראה לך שבנים רוצים רוצים להכאיב לבנות ולפצוע אותן? אנחנו מעדיפים מנוסות כדי שהקטע יילך יותר חלק.

מור~!

New member
לא יודעת

איכשהו קיבלתי את הרושם שכל הבנים מעדיפים מישהי טהורה שאף אחד עדיין לא נגע בה והבנות לא רוצות איזה אידיוט שלא ידע מה הוא עושה במיטה חוצמזה שהנה ההודעה של ענבר מתחתיי מסבירה את זה יופי

מור~!

New member
הא!

עובדה שמבטיחים לשאהידים 70 בתולות למה לא מבטיחים להם 70 כוסיות?...

WizMaster

New member
חחחח...הם שהידים, מגיע להם לסבול!

אני אומר,הם מתו עם דם, שימשיכו לסבול עם כל הדם גם אחרי המוות.

EverMan

New member
ככה ..

אני בעיקרון מעדיף את המישהי התמימה והבתולה , שמצד שני תהיה חתולת מין במיטה מהרגע הראשון ושתדע לעשות הכל ותרצה לעשות הכל ותהנה מזה ... ואני אהיה הראשון והיחיד שלה ... אבל זה לא קיים
אז ...

EverMan

New member
זה דיי אבסורדי.

כי דווקא לבנים קל לגמור - אז זה לא משנה עם מי ישכבו. בנות צריכות מישהו מנוסה , שמכיר את הגוף שלהן - ואז יש סיכוי שהן יגמרו.

אין לי כל כך מה לענות

הסיבה שמורה עמי(נראה לי שזה ברור) אבל רק רציתי להוסיף שלדעתי כששני בני הזוג בתולים זה הכי מיוחד.... אבל זו רק דעה אישית..

למעלה