סקר חדש!

SMOLANIT1

New member
כנראה שהגיע תורי...../images/Emo26.gif

כמה בתולים יצא לי לחנוך?
אחד...(שאני יודעת עליו...) האם הראשון שלכם היה בתול?
כן האם אתם מעדיפים לשכב עם בתול או עם "מנוסה"?
אני מעדיפה לשכב עם מנוסים האם נסיון רב בתחום מעגיל אתכם, מושך אתכם, לא מפשיע עליכם?
אם הפרטנר למד משהו מהניסיון הרב שלו אז כל המרבה הרי זה משובח :) מהי החשיבות של הפעם הראשונה?
חוויה נחמדה, אבל לא הדבר הכי חשוב בעולם... האם סבלתן מכאבים בפעם הראשונה? האם זה גרם לכן לרתיעה?
קצת כאב... אבל לא משהו רציני שירתיע אותי... מי בדרך כלל גומר קודם, ולמה?
זה מאוד תלוי בסיטואציה ובפרטנר. האם אתם נוהגים: להרדם אחרי הסקס לברוח הביתה/לגרש הביתה את הפרטנר לא להתייחס לפרטנר...
תלוי.. אם זה במיטה ובלילה אז להירדם, אם זה במקום ציבורי יהיה קשה קצת להירדם שם
האורגאזמה של מי חשובה לכם יותר, ולמה?
של שנינו האם גמרתם בפעם הראשונה???
לא.

יש להכניס נושא להודעה

כמה בתולים/ות יצא לכם "לחנוך"? "לחנוך" זה מצחיק- אבל אפס... האם הראשון שלכם היה בתול? לא יודעת.... האם אתם מעדיפים לשכב עם בתול או עם "מנוסה"? מנוסה האם נסיון רב בתחום מעגיל אתכם, מושך אתכם, לא מפשיע עליכם? לא ממש משפיע עליי, העיקר מה שבינינו (או ענבל) מהי החשיבות של הפעם הראשונה? רבה מאוד, רבה, לא רבה, מועטה, בכלל לא חשובה, שייגמר וזהו= עוד דבר שצריך לסיים איתו? לא רבה בואו נגיד, היא היתה רבה אבל מעדתי האם סבלתן מכאבים בפעם הראשונה? האם זה גרם לכן לרתיעה? "יש כאב יפה שעובר מהר" האם אתם מגדירים את עצמכם כעדינים באופן כללי בסקס? אני מאד עדינה, בלתי מורגשת משהו עד כמה אתם מתחשבים ברצונות בן זוגכם בסקס? אני נורא פאסיבית... עושה מה שמבקשים ודי, לא יצירתית, איכס איתי. מי בדרך כלל גומר קודם, ולמה? הוא... למה?! מאיפה לי!? האם אתם נוהגים: להרדם אחרי הסקס
לברוח הביתה/לגרש הביתה את הפרטנר
אין לי זין לשיחות שאחרי. לא להתייחס לפרטנר.....
נשיקה חיבוק וביי ביי האורגאזמה של מי חשובה לכם יותר, ולמה? שלי, כי אני אגואיסטית ו..... שאלת המיליון דולר האם גמרתם בפעם הראשונה??? וואלה כן.

icy rain drop

New member
../images/Emo159.gif

כמה בתולים/ות יצא לכם "לחנוך"? 2 האם הראשון שלכם היה בתול? אהא :) האם אתם מעדיפים לשכב עם בתול או עם "מנוסה"? המממ... שאלה קשה. לשכב עם בתול זה נחמד כי יש תהתלהבות של הפעם הראשונה.... ומנוסה... המממ.. לוידעת. האם נסיון רב בתחום מעגיל אתכם, מושך אתכם, לא מפשיע עליכם? האמת, אם זה המוןןןןן נסיון, זה מגעיל אותי. מרגישה שקיבלתי משומש. מהי החשיבות של הפעם הראשונה? רבה מאוד, רבה, לא רבה, מועטה, בכלל לא חשובה, שייגמר וזהו= עוד דבר שצריך לסיים איתו? עוד דבר שצריך לגמור. דפנטלי. האם סבלתן מכאבים בפעם הראשונה? אוהוהו. עדיין כואב... האם זה גרם לכן לרתיעה? קצת... אני ממשיכה לנסות אבל זה לא כ"כ כיף. אני מחכה שהכאב יעבור. לבנים: האם הפרטנר/ית שלכם סבלה אתכם מכאבים של פעמים ראשונות, האם הייתם מסוגלים להמשיך אחר כך כרגיל, חשתם ייסורי מצפון ובכל זאת המשכתם, עצרתם? הראשון שלי המשיך, השני המשיך כי אמרתי שאני רוצה. האם אתם מגדירים את עצמכם כעדינים באופן כללי בסקס? לפעמים. משתדלת... עד כמה אתם מתחשבים ברצונות בן זוגכם בסקס? עד מאוד. למרות שפעם אחת ממש לא התחשבתי ברצונו לישון... (מה לעשות שלי היו רצונות אחרים?!
) מי בדרך כלל גומר קודם, ולמה? הוא, כי אני בד"כ לא גומרת מסקס. האם אתם נוהגים: להרדם אחרי הסקס- ממששש לא, אלא אם הוא נרדם גם לברוח הביתה/לגרש הביתה את הפרטנר- כ"כ לא. שונאת כשזה קורה!!! לא להתייחס לפרטנר..... חס וחסה האורגאזמה של מי חשובה לכם יותר, ולמה? שלו, כי כמו שאמרתי שלי בד"כ לא מתרחשת ו..... שאלת המיליון דולר האם גמרתם בפעם הראשונה???
חחחח בדיחה טובה..... מה נסגר אתכם אנשים! בנות, לא סבלתן מכאבים בפעם הראשונה? משו לא בסדר איתי.??..... חג שמח!!!!

למעלה