10 המכות של אמריקן איידול

darklighter

New member
../images/Emo41.gif10 המכות../images/Emo41.gif../images/Emo115.gif

ראיתי רק מתחילת עונה 4 אבל בכל זאת:
הקול של מקיילה
השיער של נדיה
סקוט!!! כל מילה נוספת מיותרת...
פנטז'יה-ראיתי רק הופעה אחת שלה והספיק לי...
החרמנות של פולה
העפת המועמדים הלא נכונים (ע"ע ג'סיקה)
תכנית המחזמר!!!
סיימון דלוק על קארי...
בו בבוטום 3!!!!(לא יודעת מה איתכם אבל אותי זה היכה קשות
)
סקוט כבר אמרתי??????????????מה הוא עושה שם????

shavitlavi

New member
זוכרים באודישנים העונה את...

Eh...yehe..... baby i got your money don't you worry ??? CAN YOU DIGG IT אחת האתנחתות הקומיות היותר קורעות של העונה הנוכחית ומכה בסדר גודל קולוסאלי. לא זוכרת איך קראו לו, אבל בעצם למי איכפת...

whatever4

New member
איך אפשר לשכוח?!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני כל כך נשפכתי כשזה היה!!! קטע ע-נ-ק!!!!! זה היה כל כך מצחיק שהורדתי את הקטע מהאינטרנט
! חובה בכל בית!

shalehet

New member
../images/Emo31.gifעשר המכות../images/Emo88.gif

1.ג'ון הג'ינג'י מאיידל 3, פשוט נוראי לדעתי. 2.מקאילה מאיידל 4, כמה שהיא היתה מעצבנת וזייפנית, אני קצת מתגעגעת אליה.. היא נתנה שמחת חיים לתוכנית... 3.ההופעה של לינדסי ב-TOP12... אלוהים זה היה נוראי, סיימון הרג אותי.
4.ה-TOP3 בתוכנית שג'ניפר הדסן עפה (איידל 3)
5.המסטולה הזאת שהראו באודישנים ושרה שיר של מדונה עם ריקוד טפשי ואמר 6.שיש לה הרבה קולות...חחח... 7.הדמעות של ג'סמין שהביאו לפנטזיה את הניצחון. 8.המחיאות כפיים של פאולה שמזכירות לי את המחיאות כפיים של עוזי כהן בארץ נהדרת. 9. פאולה שמעריצה כל "קול" שהיא שומעת ו"גאה" כמעט בכל מועמד כאילו היא אמא שלו... יאללה... שתשנה כבר את האמירות שלה. אחרי 4 שנים לא הגיע הזמן? 10. המכה הטובה שנפלה על איידל היא ללא ספק סיימון האגדי. מה שמכה פה זה שהאמריקאים מקבלים כל מה שהוא אומר כתורה מסיניי. הוא משפיע על ההצבעה שלהם באופן לא יאמן או שאולי זה כי הוא תמיד צודק...
(הוא באמת כמעט תמיד צודק)

יווו כ''כ שנאתי את הג'ון הזה!!../images/Emo42.gif

וכולם כ''כ התלהבו ממנו. פיכס הוא יותר גרוע מסקוט

shalehet

New member
גם יותר גרוע ממקאילה

הכי נורא שהיה אי פעם לדעתי.. פשוט לא הייתי מסוגלת לראות אותו ולא הבנתי איך מצביעים לו בכלל, מה גם שמי שיש לו קצת שמיעה מוזיקלית שומע שהוא לא בדיוק שר מדוייק... וזה נורא הרגיז אותי... אבל מסתבר שגם בפורום הזה מאוד אהבו אותו... לא ברור לי איך

Fairywitch

New member
אני אהבתי רק את השיער שלו../images/Emo151.gif

אני חולה על ג'ינג'ים. בכל אופן- העדפתי אותו על קאמיל

Veganiny J

New member
אני סבורה שג'ון סטיבנס היה נפלא

ומילא לא לאהוב אותו, אבל אני לא מבינה איך אפשר לשנוא אותו..? הוא כזה בלתי מזיק. בנוגע למסטולה ששמעה קולות, זה היה שיר של קרול קינג ולא של מדונה
ונקרעתי מצחוק ממנה.

shalehet

New member
מסתבר שאפשר לא לסבול אותו

לך אולי הוא לא הזיק אבל לי הוא הזיק לאזניים. בקשר למסטולה, אני יודעת למה התבלבלתי, זוכר את ההוא ששר את LIKE A VIRGEN של מדונה וסיימון אמר לו שהוא הזמר הכי גרוע בעולם.... היה לי את שניהם על המחשב עם הקטע הזה..חחח... אז חיברתי בינהם... איכשהו... וחשבתי שהמסטולה שרה את זה...

10 מכות להלן:

1) זאתי ששרה באודישנים :viva las vagus (חחח היא קרעה אותי, עד היום אני צוחקת עליה) 2) באודישנים את זאתי שאמרה שהיא נשלחה בידי אלוקים כדי להכנס לתחרות, היא אפילו ישבה על הברכיים והתחננה שייקחו אותה 3) רנדי וה-dog שלו 4) סקוט והמראה ה"אני רוצה להיות קול וזה לא מצליח לי" שלו. 5) באודישנים את המגדת עתידות שצפתה שהיא תהיה בטופ 10 (כשהיא התחילה לשיר בכיתי והתחננתי שתפסיק!!) 6) ריאן סיקרסט (אפשר לדעת למה בכל סוף תוכנית הוא אומר out?) 7) זה באודישנים שלא גמר את התו (בואנה איזה מכה הוא היה, השופטים אפילו מדדו לו זמן כדי לראות כמה זמן הוא יכול לעצור את הנשימה) 8) המאפרת של פאולה (צריך לפטר אותה) 9) זאתי באודישנים שסילפה את המילים של סימון ("סיימון אמר שאני הכי טובה" "זה בגלל שאני רק בת 16" "אבל אם אני הכי טובה למה אני לא בתחרות, ובלה בלה בלה בלה בלה) 10) אני חושבת שבהחלט בלב שלם ניתן לאמר שהמכה הכי גדולה בתולדות אמריקן אידול זה וויליאם האן או, ואני לוקחת את זה מפורום אחר שגם שם היה את 10 המכות והיו גם את ארבעת הבנים. אז ארבעת הבנים של אמריקן אידול הם: התם - קונסטנטין (יש לו פרצוף של מלאך הרשע - סיימון (אהובי ומחמדי) החכם - אנוור (יש לו מראה של פרופסור כזה....) שאינו יודע לשאול - אני עדיין חושבת על זה, כשאני אמצא אחד אני אכתוב אותו....

14מתן

New member
../images/Emo2.gif יש עוד פורום ישראלי לאיידול ??

ממממממ....וזה שאינו יודע לשאול משום מה מזכיר לי ג'ון סטיבנס

14מתן

New member
10 המכות וארבעת הבנים....

הבנתי שלא היו כותבים על זה בפורום אמריקאי למשל....

Fairywitch

New member
../images/Emo88.gif10 המכות שלי:

העפות לא נכונות- ע"ע ג'ניפר האדסון, ג'סיקה סיירה, נדיה טרנר ועוד
במקביל- השארות לא נכונות- ע"ע ג'סמין, ג'ון סטיבנס, סקוט ואחרים.
קמיל ולאסקו- איך קיבלו אותה?!
מיקיילה גורדון- אותה שאלה
וויליאם האנג- כי אני שונאת טמטום
סקרי מרי (I feel the earth move under my feet) ודפוקים אחרים שבאים לעשות מעצמם צחוק בטלוויזיה...
אנשים שלא מתקבלים להוליווד ומתחילים לקלל וללכלך. תפסידו בכבוד
הדיבור של רנדי- רק הוא מבין את עצמו...
הנטייה של פולה להתלהב גם מיוצמחים (לאחרונה יותר מתמיד)...
הזכייה התמוהה של רובן ולא קליי
מה במקום הראשון? העפות לא נכונות

moran500

New member
חח עוד מכה

בחירת השירים של סקוט...
בן אדם, אתה לא מכיר שירים שלא שרו בתכניות לפניך

למעלה