אוקיי בכוונה אני לא כותבת בתאיריכים כי אני לא בטוחה. כל חולהמועד אני יהיה בזיכרון במלון של אבא שלי ואני צריכה לראות אם הוא יוכל לקחת אותי או משהו על מקומות אני לא מגיבה כי אני לא בטוח באה... תחליטו על המקום ואולי זה יעזור להורים שלי להחליט אם הם מרשים לי או לא
קארין מה קרה לך? לפחות מגיע לנו הסבר, את לא חושבת? אבל אם זה אישי אני מבינה אותך טוב, לא נורא. אני ממליצה על קניון רננים. יווו...אבל עכישו עד שהמפגש הבא יהיה...אתם אומרים שלא בפסח...אז זה בטח יהיה עוד איזה חודשיים...למה שלא נקבע מפגש לשבוע הבא או משו? צריכים להיות ספונטניים...
קודם כל תודה לקאירושנה, שהציעה לעשת ביבת שלה בכלל בהתחלה, דבר שני נעשה את המפגש בואתו תאריך יש כבר תאריך פשוט צריך להחליט על מקום ולדתעי עזריעלי זה המקום האידעלי!
התאריך- 22.4 יום ג'. מקום- עזריאלי- 2[אני ועדי] מלחה-2[אני וענבר] רננים-1[שרון] מי שלא אמר את דעתו, זה הזמן, לפני שיקבע. בנתים, נא לשלוח אלי מייל/מסר, לכתוב מייל[למרות שאני מסוגלת לראות], המקום והתאריך שבחרתם. אני אחזיר לכולם מייל עם התאריך שיבחר, פלא' שלי, וכמה מילים על המפגש.
אין ספק שהמפגש יהיה בעזרעילי! ולמה? אוקי ככה: לפני שקארינוש הציעה שנעשה אצלה, היה כבר סקר והרוב אמרו עזריעלי, גם לשם יש רכבת וכולם מגיעים לשם אפילו לי לא קל להגיע לשם אבל אני יגיע לשם, כולם נוסעים ברכבת ומגיעים איישר לעזריעלי. דבר שני: קבענו כבר תאריך מפגש, אז מה זה משנה עם זה יהיה בעזריעלי או אצל מישהי מהפורום