בוזנו.

StarMo

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo16.gif

אכן הכי טוב בהיסטוריה..

ThE RhythM

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

בונזו תמיד תהיה בליבנו! אנחנו רק יכולים להתנחם בכך שהוא יושב לו בגן עדן בג'אם סשן מטורף עם הנדריקס וג'ימוריסון...

noosh

New member
../images/Emo16.gif23 שנים...

לזכרו של בונזו, שתיפופיו תמיד תופסים מקום חם בליבינ0ו אולי הוא לא הכי מוערך מקרב הרביעיה המטורפת, אבל אין ספק שבלעדיו לא הייתה המוזיקה שלהם כ"כ עוצמתית וכוחנית אז כבוד לאחד מגדולי המתופפים!

RuStY RaStA

New member
../images/Emo16.gif ג'ון בונהם... כנסו...

ג'ון בונהם היה מתופף מדהים, אבל אין על המתופף של פרל ג'אם...

StarMo

New member
כנסו?

אם לא בא לי?!
דבר ראשון, תראי טיפת כבוד. זה ת'רד לזכרו של בונהאם, את לא צריכה לבוא לפה וישר לזרוק שמישהו אחר יותר טוב. איך תרגישי אם מישהו יעלה לקבר של סבא או סבתא שלך ויגיד "כן, הוא היה איש טוב, אבל סבא של מיכל יותר טוב! נה נה בננה!" ודבר שני, אין, ולא יהיה, על בונהאם. נקודה, סוף.

ouria

New member
בונהם אכן היה ענק, אבל

לכל אחד יש זכות לדעה ונא לא להתרגז

ouria

New member
בונהם אכן היה ענק, אבל

לכל אחד יש זכות לדעה ונא לא להתרגז

StarMo

New member
שוב:

איך תרגישי אם מישהו יעלה לקבר של סבא או סבתא שלך ויגיד "כן, הוא היה איש טוב, אבל סבא של מיכל יותר טוב! נה נה בננה!"

RuStY RaStA

New member
אני באמת מצטערת...

אבל אם כל הכבוד שיש לי לבונהאם, היו יותר טובים ממנו.. לד זפלין הלהקה האהובה עלי ואני לא מזלזלת שם באף אחד מארבעת המופלאים......... חוצמזה, אין לי שום חשק עכשיו להתאבל על בונהאם כשאני עושה את זה עכשיו על הידיד הכי טוב שלי. שנה טובה

StarMo

New member
את כן מזלזלת.

זה לא קשור בכלל לאם את חושבת שהוא טוב או לא. זה לא במקום להעלות את זה בשרשור לזכרו. שאני אכתוב שוב את הקטע עם הסבתא?

ביטלמן

New member
../images/Emo45.gif קצת כבוד לג'ון!

זה היה נעים אם היית נגיד בהלוויה שלו אז היית אמרת לכולם שהיו יותר טובים ממנו? סליחה אבל מה שאמרת בכלל לא היה במקום

amhay

New member
Only The Good Die Young

בכל אופן,הוא היה ענק! אני לא אשכח את הפעם הראשונה ששמעתי את מובי דיק

למעלה