בוזנו.

ThePiper

New member
../images/Emo16.gif

הנה משהו קטן שכתבתי ביום ההולדת שלו: "ולמי מגיע מזל טוב? לא לאחר מאשר המתופף הענק! האיש שכתב מחדש את מובי דיק! אוכל הכלבים הטעים ביותר! הוא יותר טוב מברודפורד ומבייקר ג'ון הנרי "בונזו" בונהאם המתופף האגדי של לד זפלין ההשראה האישית שלי לתיפוף, נולד ב31/5/1948 איפהשהו בברמינגהאם. בזמן לידתו הרופא המיילד היה שיכור ובונזו התינוק ניצל בנס כשהאחות הזעיקה רופא לחדר הלידה. ג'ון הקטן החל לתופף על סירים ומחבתותורק בגיל 10 עבר לתופים אמיתיים. ניגן ברוב חייו הקצרים עם לד זפלין ונפטר ב-25/9/1980, אבל זה סיפור אחר לשעה אחרת." אז בנימה פחות אופטימית הנה השעה... היום לפני 23 שנה, איבדנו את אחד המתופפים הגדולים ביותר והמשפיעים ביותר שידע עולם הרוק. מהנגינה המהפכנית עם ארבעה מקלות עד קטעי תופים של 20 דקות שבמהלכן לפעמים היה נפצע. לעולם לא נשכח אותך בונזי! פייפר.

../images/Emo16.gif בונהם המסכן

כל כך חבל, אבל מצד שני תחשבו מה היה קורא אם הוא לא היה מת - לד זפלין היו ממציאים בשנות ה-80 את ז'אנר הסינת'-בלוז והיו סוחפים אחריהם מאות מעריצים חסרי שכל ובעלי תסרוקות מנופחות. טוב, זה בטוח היה יותר טוב מזה, אבל בכל זאת. 23 שנה למותו של אחד מהמתופפים הגדולים ביותר (איך מודדים איכות של מתופף בכלל??). לא נשכח, לאנסלח ותמיד נזכור שכששותים כ"כ הרבה כדאי גם להשאר ערים או לדאוג שמישהו יושיב אותך - כי זה לא התענוג הכי גדול בעולם להחנק מהקיא של עצמך.

OzzzzzY

New member
תגידו...

יש עוד מוזיקאים שנפטרו בנסיבות זהות למוות של בונהם , נכון?!...(אני חושב שאני יודע , אבל אני לא בטוח) אם מישהו יודע , שירשום...

ואם אני זוכרת נכון אז גם בון סקוט..

לשעבר מ-ac\dc.. אבל אני לא בטוחה ממש.אולי הזכרון שלי מטעה אותי.. ונולדתי בתאריך לידה של מיסטר ג'ון בונהם..רק כמה עשורים מאוד יותר...מי יודע, אולי יש לי עתיד בתור מתופפת בלד זפלין-הדור הבא? במחשבה שניה,לא ממש. בכל אופן,אני אדליק עוד נר בשביל מר בונהם,עליו השלום
.

בקשר לאייסי/דיסי

נראה לי שאת צודקת, אבל לא בטוח
נראה לי הוא גם מת בדיוק מאותן סיבות - חזר אחרי לילה שהוא ממש השתכר ואז הקיא במיטה ונחנק.

ouria

New member
אכן.

אגב, אני היחידי שהעדיף את בריאן ג'ונסון, האיש והכובע?

האמת היא שאפשר לשאול רק ההיפך

הרוב מעדיפים את בריאן ג'ונסון ומכתירים את back in black לאלבום הטוב ביותר של הלהקה - לדעתי back in black הוא עילוי, אבל אין כמו highway to hell האגדי, dirty deeds done dirt cheap המעולה ובכלל כל האלבומים שהם הוציאו בהתחלה. גם אחרי זה הם היו טובים, רק קצת פחות...

ouria

New member
משום מה מצאתי את בון סקוט

לטיפוס מעצבן נורא (לא מהיכרות אישית כמובן
) ובריאן שולט לדעתי... ובק אין בלק יותר טוב לדעתי מהייווי, וגם ההופעות שלהם השתפרו מאז.

אהמ...לי אין ממש העדפה...

בגלל שיש להם קול כל כך דומה.. ואני לא ממש מכירה את האישיות של בון סקוט,כי מעולם לא ראיתי אותו באיזה ראיון או משהו..וקראתי ביוגרפיה קצרה למדי עליו,אז אני לא יכולה לבקר את האישיות שלו...נחמד,לא נחמד..לא יודעת...אני רק יודעת שהוא היה אחלה זמר. ג'ונסון-לקחו אותו מסיבה די ברורה-הקול זה כמעט קופי של בון סקוט.. ואני ראיתי את הבנאדם בכמה ראיונות,והוא נשמע ונראה טיפוס נחמד בסך הכל. ודרך אגב,אני היחידה שחושבת שהבחור נראה כמו איזה קבצן?! בכל אופן..highway to hell זה בהחלט אלבום טוב...אני פשוט מעדיפה במקצת את back in black...ולא בגלל ג'ונסון.בגלל השירים.

ouria

New member
ברייאן נראה כמו..

פועל בנין רומני. והוא מתעקש משום מה ללכת עם הכובע הזה, נו, בחור משעשע, שיהנה :) ג'ונסון גם כותב את השירים, ככה שהגדולה של BIB היא בזכות הכתיבה ולא רק בגלל הקול.

RuStY RaStA

New member
ג'ניס מתה ממנת יתר לא? ../images/Emo168.gif../images/Emo20.gif

נראה לי שרק בונהאם והנדריקס "זכו" למות בדרך ה... מוזרה.. הזאת

Black Haze

New member
אממ אוקיי....

ג'ניס בכלל מתה ממנת יתר של הרואין. בונהאם נחנק מהקיא של עצמו אחריי ששתה 40 כוסיות של וויסקי- והנדריקס מת פחות או יותר באותה הדרך.

WhiskyBar 1

New member
וואלה תודה שתקנתם אותי

אמ..כנראה שמישהו פשוט צריך רענון צונן וזה לא אני...חח

OzzzzzY

New member
בקשר לכובע...

זה בסה"כ גימיק...זה כמו תלבושת בית-ספר של אנגוס...

למעלה