בוקר טוב

emmy5

New member
ננה,גם דבר ראשון שאני עשיתי

לצלצל לנכדה שגרה קומה 16 ,אבל אף אחד לא היה בבית ...

נֵנָה

New member
אורה'לה, אצלכם בודאי שהיה יותר חזק

ומבהיל ונמשך יותר זמן, כי המוקד הוא באזור ים-המלך וירושלים... ממש מפחיד
שתהיו לי בריאים ושלא נדע מצרות כאלה, יש לנו מספיק אחרות ...

ora11

New member
../images/Emo51.gifננה יקרה../images/Emo25.gif

ישר הרמתי טלפון לילדים לבעלי ולבתי הילדים של הנכדים. הכל בסדר ותודה על הדאגה

מנורה

New member
צהרים טובים לכולם כמה טוב

לראות את כולכם כאן ושלא קרה שום אסון. אני היתי בבית על הקרקע ולא הרגשנו כלום עד שקבלנו טלפון מהבן של חברה שלי בערד שמיד דיווח לפני שאמא שלו תדאג כשתשמע ברדיו. בכ"ס אנחנו גרים בקומה 5 ובעלי ספר שהכל רעד והתנדד חוויה קשה של חוסר אונים. אבל העיקר שהכל עבר בשלום

מנורה

New member
צהרים טובים לכולם כמה טוב

לראות את כולכם כאן ושלא קרה שום אסון. אני היתי בבית על הקרקע ולא הרגשנו כלום עד שקבלנו טלפון מהבן של חברה שלי בערד שמיד דיווח לפני שאמא שלו תדאג כשתשמע ברדיו. בכ"ס אנחנו גרים בקומה 5 ובעלי ספר שהכל רעד והתנדד חוויה קשה של חוסר אונים. אבל העיקר שהכל עבר בשלום

ora11

New member
מישו וטוב שלא הירגשתם../images/Emo24.gif

בירושלים הירגשנו צאד חזק המקור היה בים המלח. יום טוב ונשמע רק טוב

emmy5

New member
ועוד איך הרגשתי ...תכף צלצלנו ..

גם כתבתי בפורום ,אבל מחקתי וחשבתי אליך אורה שאת כל כך קרובה ... כל הרעידות אדמה בחיי , אחד אחד אופיעו לי בזכרונות .

offe

New member
זכרונות רועדים

בוהריים טובים ויציבים לכולם. כרגיל אני מהמאחרים, מה העיר אותי? ניחוש אחד? רעידת אדמה, כן. זה החזיר אותי המון שנים אחורה, בהיותי כבת 6 עמדתי והצצתי בחור המנעול של בית קולנוע "היכל" בפ"ת, ובדיוק היה סרט על רעידת אדמה, פחדתי אימים אולם לא יכולתי להתנתק, ומאז רעידת אדמה עבורי מחזיר אותי לאותו סרט אימה. כן אהבתי מאוד סרטים, פעם בשבוע אחיותיי היו לוקחות אותי, אולם כאשר עברתי ליד בית הקולנוע, לא יכולתי לעבור מבלי להציץ בחור המנעול, בזמנו האולם היה ללא לובי וישר נכנסים פנימה. בכל אופן שיהיה יום שקט. בימבו - שלא תדעי אף פעם יותר מצער. offe

emmy5

New member
חה חה חה ,אני רואה את הילדה הקטנה

אני היתי בערך אותו הגיל שהיה רעדת אדמה ,חורף קשה ..אמא עטפה אותי בשמיכה לצאת בחוץ ,אבל הדלת היתה קפוא. דבר ש לא נמחק מזכרוני

misu007

New member
דגי הזהב ../images/Emo91.gif

באיזשהו מקום בעולם, יש אגם ענק ובתוך האגם חיים כל מיני סוגים: דגים שחיים לבד וכאלה שחיים בקבוצה דגים גדולים דגים קטנים והמון בינוניים. דגים ששוחים אחרי קבוצה וכאלה שהקבוצה שוחה אחריהם, יש דגים שחיים במרכז האגם, יש דגי חרב שדוקרים בחרבם את מי שלא שוחה לצדם. יש דגים מרשימים אבל מאד רעילים ויש גם דגי זהב אבל הם נדיריים... יש דגים קופצניים שלעיתים מרוב קפיצות מוצאים את עצמם ברשתות עד שנישלים מידי בוקר, יוצאים הדגים לחפש אחר מזון... חלק מוצאים אותו לבד, חלק אוכל על חשבון אחרים והשאר נותרים לבד . רבים שוחים עם הזרם פרט ל...כמה שונים באיזשו מקום בעולם יש אגם ענק ואם אי פעם תגיע אליו הקשב חרש למים ותשאל את עצמך איזה דג אתה...

נֵנָה

New member
מישו, איזה יופי של משל ../images/Emo6.gif

שמרתי אותו מיד בהודעות הנבחרות שבמועדפים שלי
באמת מעניין לעצור רגע לחשוב ולשאול את עצמנו "איזה דג אני...?" האם יש גם דגים "מעורבים" באגם שלך ?

נֵנָה

New member
נכון, אבל עם המווווון דגים ../images/Emo19.gif

השאלה הגדולה היא כמה דגי זהב יש באגם שלנו ...?

ora11

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gifאממי מתוקה

לי אין זיכרון מרעידות אדמה אבל היום זה היה באמת מפחיד.

למעלה