היום מלאו 74 שנים לטבח חברון

le duc

New member
אל תשיר הלל, רובי הוא לא היחיד!

אם יתחשק לי, אני אוכל להביא לפורום הזה מבחר הודעות שלך ושל ידיד הנפש שלך איכסא בהן כתבתם את השם של אלוהים באותיות שלו כמו שהוא כתוב בתנ"ך וליגלגתם עליו כאוות נפשכם. ואני לא צוחק, אלא להפך, אני מדבר בשיא הרצינות. שלושתכם נמצאים בידיים שלי. אין לכם מנוס ממני!

רונאל1

New member
אני ממש מתרגש ממך, טמבל

בידיים שלך עלק. לגלגנו עליך אם לא הבנת. אתה מסית קטן ומסכן שבע"ה יוקא ויוקע מעם ישראל כי מי שכותב מה שכתבת כאן למטה על שמאלנים ורבין לא שייך למדינת ישראל ולעם ישראל. לך לחברים שלך מהחמאס.

Roobie

New member
אוי, באמת

הבאת ציטוטים בלי להביא את הסיבות שבגללן הם נכתבו? גאוני, פשוט גאוני. לדוגמא, "הצבה הגדולה" שחברך הלורד הנוצרי הציע לשדך לי. הסקילה בבור לאיפכא - בדיחה, אם היית עוקב היית מגלה שאני ואיפכא די באותו צד נגד הפסיכים הימנים הכהניסטים בפורום מולדת. ואם אתה חושב שמושיק אינו פסיכי, שיבושם לך. אתה גם ככה לא מאוד שונה ממנו. ויהוה - אני אגיד את זה כמו שאין לי בעיה להגיד "אללה עכבר" ולספר לך על זה שמריה בגדה בבעלה ובתור תירוץ טענה שזה רוח אלוהים נכנסה בה, אני יודע... כולה מושגים דתיים, שאני ממש ממש לא מאמין בהם. אני יהודי כי זה הלאום שלי, ואני גאה בלאום שלי, ממש לא בגלל הדת.

שוב אתה מדבר בשם בגין

ושוב אני טוען שאתה מושתק מלדבר בשמו. מה שכן- אני מבין שאתה חושב שדברים מעין אלו יפגעו בי- כי אני בניגוד אליך- אהבתי ועודני אוהב את בגין. אז כמו שז'בוטינסקי המליץ פעם- אני מצפצף.

ראליסט

New member
בגין האמין???

האמריקאים אמרו לו: תאמין ידידינו,והוא האמין.הרי הנשיא קרטר הטיל את כל כובד משקלו הפוליטי ,בכדי ליישם את קמפ-דיוויד. מה זה מרווח איסטרטגי? הרי ביום הכיפורים כל סיני היתה בידינו,וקרה אסון-ואף אחד לא הבטיח שלא יקרה שוב.לעומת זאת ערב ששת-הימים ,וערב מבצע קדש,שום שעל מסיני לא היה בידינו... זה שסיני לא חלק מא"י,זו דמגוגיה,שכן הליכוד הבטיח ערב בחירות 77,שלא יסוג משום שעל מהשטחים שנכבשו בששת הימים.יתר על כן,בגין עצמו הבטיח לפרוש לסיני לאחר סיום כהונתו (רצה להכנס לנעליו של ב"ג....). רבין הלך בדיוק על פי מצע מפלגת העבודה.לפי המצע שלה,בעד שלום צריך לוותר על רוב שטחי יו"ש ועזה.בגין אז ושרון היום,הולכים נגד מצע מפלגתם. הסיכון במסירת סיני זהה לסיכון מנסיגה מיו"ש-אם זה שאתה חותם איתו על הסכם שלום,הוא שקרן ורמאי.הרי למרות שכל סעיפי אוסלו הופרו,אין מדינת ישראל נמצאת בסכנה קיומית,כפי שהימין מבהיל.לו היו מופרים הסכמי קמפ-דיויד,וכח המשקיפים האמריקאי היה מגורש מסיני,תוך פתיחת מתקפה כנגד ישראל,אתה בטוח שהמצב שלנו היה טוב? אתה מכנה הורדת ישובים יהודיים - טרנספר.אז בינתיים רק בגין ושרון עשו טרנספר. למה 5 דקות מכפר סבא זה אסור,ודקה מאילת זה מותר? הרי הנשק שיש למצרים גם באזור המפורז,הוא בדיוק הנשק עליו הוסכם שיהיה לפלסטינים בכל השטח שיפונה-כלומר נשק קל,למשטרה פלסטינית,דבר שבגין בעצמו הסכים. זוכר את ראס-בורקה? שם היתה הפרה חד-פעמית של הסכם השלום,וישראלים נרצחו בדם קר.לו המצרים היו מפרים את הסכם השלום,היו יכולים לרצוח ישראלים גם עם הנשק הקל,איתו הם מסתובבים בכל מקום בסיני. ההבדל הוא רק שערפאת הפר מה שסאדאת לא.מעבר לזה,הקונספציה של החזרת שטחים תמורת שלום,היא נחלת רוב המפלגות בארץ. כן,בגין אכן הקים המון נקודות התישבות,שבכל אחת מהן 5 מתנחלים.זו הטעות הנוראית שלו.לכן לא תמכתי בהשקפת העולם שלו. איזה הבדל??? זה שבגין רימה את ציבור בוחריו???-וזו עובדה!

למעלה