הנסיכה שלי מתה היום..

night mistress

New member
../images/Emo16.gifהנסיכה שלי מתה היום..../images/Emo165.gif

בשעה 17:00..הויטרינר בא להרדים אותה,לא הייתה ברירה,היא סבלה כ"כ ונכנסה לתרדמת,הרגשתי אותה בתוכי,משתוקקת לסיים את הדרך,להגיע שוב הבייתה.. יפה שלי,מתוקה שלי,ילדה שלי.. תודה על 16 שנים אותם בחרת לבלות במחציתי.. תודה על שנים של אושר ואהבה טהורה.. כזאת שהלב לא הכיר לפני בואך.. אוהבת אותך עד השמיים ובחזרה.. ומסתבר שגם עד גן עדן. אני,שכבר מתגעגעת.

night mistress

New member
../images/Emo201.gif זה באמת מה שמעודד אותי..

שאומנם הסוף היה ממש כואב לה,ומעולם לא דמיינתי שככה זה יקרה,אבל היא הגיעה לגיל מופלג יחסית וקיבלה המון אהבה לאורך כל הדרך..

963אור

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גם ילדי מחבקים אותך חזק הם אוהבים את כלבתם ויודעים שעצוב לך ענברי שלחה נשיקות(היא בת 5)

night mistress

New member
גרמת לי להתחיל לדמוע שוב..

לא שהפסקתי,אבל נחתי לחצי דקה.. תחבקי אותם חזק בשבילי גם ותאמרי להם שלצד העצב יש שמחה על זה שהיא חיה חיים יפים.

wildspirit

New member
מתוקה צר לי לשמוע ../images/Emo201.gif

היא היתה כזו מתוקה וכזו מלאכית אבל עדיף ככה את יודעת על כל הכאב והצער לפחות היא כבר לא סובלת יותר

ב ק ה

New member
כל כך מכירה את הרגע הזה../images/Emo24.gif

גם לי היה כלב ממש כזה 16 שנים ליבי איתך לפחות היה לה 16 שנים טובות איתך ונפטרה מזיקנה

Lilach434

New member
מכירה את ההרגשה, גם הנסיך שלי הלך.

לפני חדשיים בערך הוא כבר היה על הסף, מחלה נוראית בכליות, לא אכל, לא שתה ולא זז. בסה"כ בן 6, צעיר. נאלצנו להרדים אותו, זה היה היום הכי רע בחיים שלי. אבל אחרי זמן כלשהו אני הבנתי שזה היה המעשה הנכון, היה עדיף להפסיק את הסבל שלו. לא כאב לו ולא שום דבר. אני באמת מתגעגעת אליו הכי. תהי חזקה, מותק. אנחנו פה בשבילך.

אוי נשבר לי הלב ../images/Emo14.gif

איזה יפה היא הייתה. גם לי הייתה חמודונות כזו 15 שנה, שבשנתיים האחרונות לחייה, היתה חירשת (בגלל טיפול שיניים רשלני של הוטרינרית, שתצטער על היום שהיא פגשה אותי), ויום אחד חטפה כנראה דלקת ריאות, או משהו אחר, שגרם לה לשיתוק ברגליים האחוריות, ואחרי כמה ימים של סבל, נאלצתי לבקש שיקחו להרדים אותה. עשו את זה בזמן שהייתי בלימודים, בשביל שאני לא אחזה בזה. אפילו לאמא שלי, שלא אהבה אותה, היה קשה. מבינה אותך נייטי. תהיי חזקה. ואיך אמרו- אנחנו פה.

sweet lit

New member
../images/Emo10.gif

מבינה אותך... 16 שנים עם טוב על הלב.. הכלב זה חברו הטוב של האדם הלוואי ששלי יגיע לגיל 16...

גם אני מכירה את ההרגשה

וגם אני משתתפת בצערך. היה לי כלב שמת מהתקף לב אני חושבת בגיל 9 נראה לי. ואחריו היתה לי כלבה בת שנה שמתה מהרעלה היא החזיקה שבוע עם הרעל ומתה. היא היתה אצלנו חצי שנה לא הספקנו לצלם אותה. אחרי שהיא מתה בכיתי עליה שבועות ממש ממש אהבתי אותה ונקשרתי אליה. לראות מישהו שאתה אוהב סובל קורע את הלב. אז שוב משתתפת בצערך. תזכרי את הדברים הטובים שלכן ביחד.

אפרז

New member
משתתפת בצערך!!!

לאמא שלי יש כלבה מאד זקנה (בת 16), וכולנו חוששים מהתגובה של אמא שלי כשהיא תמות...

kiti4

New member
משתתפת בצערך../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אוי נייטי איזה עצוב!

רק מי שיש לו או היה לו כלב יודע כמה נקשרים לחיות המתוקות האלו. שלי רק בת שנתיים אבל אני כל הזמן חושבת איך אני אסתדר בלעדיה. וכשבעלי ואני צוחקים מה יהיה אם נתגרש (סתם אין מצב) אנחנו אומרים שעליה נריב הכי הרבה. תתחזקי ובכי אם צריך ותדעי לך שהכיף שהיה לך איתו יישאר לכל החיים. המון אהבה וחיבוקים.

למעלה